• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana yıllarca yalan söylemişş :(

kızlar eşimi sevdiğim için yürümüyo bu evlilik eşim farkında ve onu bırakıp gideceğimden inanın çok korkuyor şunu biliyor benim için bittiyse bitmiştir çünkü o cümlelerinden sonra eve dönerken ona şunu dedim birgün senden boşanacağım ve şunu unutma seninle asla eskisi gibi hiçbişey olmayacak demiştim...sadece bebeğim için çok korkuyorum bebeğim olmasa bir dakika durmam ama çocuk olunca korkuyorum neden bilmiyorum cesaret edemiyorum..
peki neden sizin en yaralı anınızda böyle birşeyi damdan düşer gibi söylemiş
orasını anlayamadım ben.. neden yani o zamanı mı bulmuş?
ben en çok buna takıldım

peki neden sizin en yaralı anınızda böyle birşeyi damadan düşer gibi söylemiş
orasını anlayamadım ben.. neden yani o zamanı mı bulmuş?
ben en çok buna takıldım
bir de bir kaç gündür söylemek için fırsat kolluyormuş.
Ben arkasından ayrılıyoruz gibi bir şey bekledim. Ama konunun kapanması çok ilginç.

bir de bir kaç gündür söylemek için fırsat kolluyormuş.
Ben arkasından ayrılıyoruz gibi bir şey bekledim. Ama konunun kapanması çok ilginç.
evet ipek
ben olsam asla unutamam gibi geliyor
az bekleyemez mi insan!! ne garip
düşünür eşimin sütü kesilirse ya bişey olursa diye

Olmaz. Böyle evlilik yürümez.
Çocuk içinde olsa yürümez.

KArşılıklı olarak hisleriniz nefrete dönüşecek ve çocuk büyüdükçe sizin çatışmalarınıza şahit olacak.
Sonrası mı sorunlu bir çocuk.

Eğer çocuğunuzu düşünüyorsanız başka yollara baş vurun.
Ailenize açılın, boşanın. Eşiniz çocuk için nafaka versin, çocukla ilgilensin.
Yeni bir hayata başlayın.

Böyle çok üzülürsünüz.

evet ipek
ben olsam asla unutamam gibi geliyor
az bekleyemez mi insan!! ne garip
düşünür eşimin sütü kesilirse ya bişey olursa diye
her şeyden önce bebek yoğun bakımdaymış. Yani sen bebeği düşünme de eski karını sevdiğini karına söylemek için fırsat kolla.
Nasıl baba bu ya.

her şeyden önce bebek yoğun bakımdaymış. Yani sen bebeği düşünme de eski karını sevdiğini karına söylemek için fırsat kolla.
Nasıl baba bu ya.
30 unu geçmiş ama ne kişilik ne olgunluk hak getire
konu sahibine Allah yardım etsin.. ne diyelim

off kızlarrr hepiiz söyledikleriniz de birbir haklısınızz... eşimle o olaydan sonra eskisi gibi olmadık ben hep soğuk duruyorum veo olaydan sonra çok fazla tartışmalarımız oldu çünkü ben atlatamadım hala atlatamadım şubat yında ailemin yanına gitmeyi düşünüyorum o zaman bu konuyu tekrar gündeme getirmek gibi bir düşüncem var. benim de cevapları alınmamış o kadar ço sorum var ki eşime karşı... ama o sadece özür dileyip öle söylee istemediğinmi benim yanlış anladığımı sölyleyip çıktı işin içiden.. ama benim için hiçbir zaman kapanmayacak bi mevzu bu..şuan bana kjarşı da oğluna karşıd çok çok iyi ama ben görmüyorum sanırım hibir zaman da görmeyeceğim..

Haklısınız tabi de 6 sene çok uzun bir süre ben tekrar barışma ihtimalleri olduğunu düşünmezdim sanırım.

Niyeymiş bence çok normal.
Boşanmış ayrılmış bi kişiyle evlenmeyi düşünen birinin,
Kaç sene oldu?
Niçin ayrıldınız?
Hala görüşüyor musunuz?
Olur ya birgün pişman olur da dönmek ister misin?
Hala ona karşı duygular besliyor musun?
Gibi sorular sorması çok normal.
Kesin ve net cevaplar aldıktan sonra da bir daha konuyu açmaz

24 yaşında bir kız neden evlenip boşanmış adamla evlenmek ister ki işte böyle sorunlar çıkıyor sonra.. adam adam olsa boşanmazdı zaten.

off kızlarrr hepiiz söyledikleriniz de birbir haklısınızz... eşimle o olaydan sonra eskisi gibi olmadık ben hep soğuk duruyorum veo olaydan sonra çok fazla tartışmalarımız oldu çünkü ben atlatamadım hala atlatamadım şubat yında ailemin yanına gitmeyi düşünüyorum o zaman bu konuyu tekrar gündeme getirmek gibi bir düşüncem var. benim de cevapları alınmamış o kadar ço sorum var ki eşime karşı... ama o sadece özür dileyip öle söylee istemediğinmi benim yanlış anladığımı sölyleyip çıktı işin içiden.. ama benim için hiçbir zaman kapanmayacak bi mevzu bu..şuan bana kjarşı da oğluna karşıd çok çok iyi ama ben görmüyorum sanırım hibir zaman da görmeyeceğim..
Peki eşin olaydan sonra sana doğru düzgün bir açıklama yapmadı mı?

Ban yemeye doymuyorsun arkadaşım boşanan bir sürü insan var bu edilecek laf mı?

boşanmaların çoğu erkek kaynaklıdır hepimiz biliriz bunu şu forumu okumanız da yeterli. o yüzden evlenip boşanmış adamla evlenmek isteyen genç kızlar örnek almalı.

Gercekten kotu olmus ama cok ilginctir ki bu itiraftan sonra bosanalim demiyor da kendine ceki duzen veriyor, gercekten ne yaptigini ne istedigini bilemeyen biri galiba ve olgunluk bu konuda sifir.

Hani bazi insanlar vardir, aciyi sevgi zanneder, cokca duymaya okumaya basladiklarimiz basinda geliyor evliyim ama eski sevgilimi unutamadim, nisanliyim ama eski esimi unutamadim replikleri.
Sonra hayatindaki adam/hanim esas kisiyi terk edince aa aslinda ben hayatimdakine asikmisim, gibi bir ayilma yasiyorlar.

Esiniz de kendince bunu anlamis olabilir mi her ne kadar cok uzucu olsa da.

Yalniz bu dusmana yapilmaz ya hu.

Eski karısını seviyormuş neden ayrılmı peki?
Yani ayrılma nedeni ne gerçekte?

Şu bebeğim için boşanamamcıları asla anlamayacağım.
Asıl bebeniz için boşanmalısınız.
Adam bebeniz henüz 3 günlükken,henüz ağzı süt kokarken,yapmış size bu yanlışı.
Şimdi sevmek,ilgilenmek kolay tabii.
Acaba bebeniz büyüdüğünde sizin bu yaptığınıza fedakarlık mı diyecek yoksa mazoşizstlik mi?

kızlar merhaba ben 24 yaşındayım eşim 38 ve severek evlendik ailelerin karşı çıkmasına karşın evlendik 3 senedir evliyiz 2 senede ewlenmeden önce görüşüyorduk yani 5 yıldır birbirimizi tanıyoruz.geçen sene hamile kaldım ve hamileliğim boyunca eşimle çok iyiydik bir dediğimi iki etmedi ta kii doğum yapana kadar..mayıs ayında doğum yaptım ve 37 haftalık acil sezeryana alındım bebeğimde solunum sıkıntısı vardı yoğun bakımında yattı ben perişandım 2 gün hastanede yattım ilk defa doğum yaptım hemde sezeryan çok kötüydüm ve eve geldik eşimle sürekli tartıştık herşeye bahane bulmaya başladı bana sürekli al çocugunu git babanın evine demeye başladı ne yapsam sinirleniyordu anlam veremiyordum ve ben perişandım doğum yapmışım bebeğimi kucağıma alamamamışım dikişliyim doğrulamıyorum bile..ve uykusuz hiç dinlenemiyorum çünkü 3 saatte bir bebeğime anne sütü sağıyordum sağmak içinde hastaneye gidiyordum doğum yaptıgımın 4. günüydü. kalktım bebeğime süt götürecektik eşim yine bağırmaya başladı sebepsiz yere..ve bana konuşalım dedi bende aynen şunu dedim bak sezeryanlıyım günlerdir uykusuzum belimi bile doğrultamıyorum ve bebeğimiz yoğun bakımında bi çıksın bende toparlanayım sorunlarımızı konuşarak çözelim dedim bu sözüme karşın sinirlendi bağırdı ve bana aynen şunu dedi '' sana bişey dicem kaçgündür nasıl diyeceğimi düşünüyorum ben hala eski eşimi seviyorum ve onu unutamadım'' cümle eksiksiz fazlasız buydu....dünya başıma yıkıldı kendimi okadar kastımki dikişlerim patlayacak sandım gözlerimden yaşlar akmaya başladı eşime bağırmaya başladım ve o halimle ağlaya ağlaya evi terk ettim aileme bişey diyemedim uzaktalar zaten onların isteemediği bi ewlilik yapmışım onalara ne diyebilirimki..eşim hemen ortak tanıdıgımız bi ablayı araıyo evi terk ettiğimi söylüyor ve o tanıdık abla bana yardım etti saatlerce ağladım bağırdım çağırdım ve eşim geldi ben seni seviyorum ben öyle bişey demek istemedim sen yanlış anladın sana örnek vermeye çalıştım vs vs dedi yani söylediği şeyleri kıvırmaya çalıştı..çocugum şuan 7 aylık bebeğim için evliyim ama hiç istemeyerek bana dokunmasını dahi istemiyorum aslında farkında biliyor.. çünkü o günden sonra eşimden soğudum ona bakışlarım bile değişti aşık olduğum adam benim için değersiz oldu. evliliği sadece çocugum için sürdürüyorum ama psikolojik olarak bitiyorum o cümleleri unutamıyorum eşime en muhtaç oldugum zamanda beni yıktı bitirdi..bana yıllarca yalan söyledi ki ben tanıştıgımızda ona eski eşinle barışma ihtimalin var mı onu seviyor musun diye sormuştum kesinlikle hayır demişti...bu yalanı affedemiyorum onu gerçekten sevdiğini unutamadığını biliyorum çünkü yüzünden onunla ilgili konu açıldıgı zaman değişiyor bu bariz belli..kızlar bana bir yol gösterin siz olsanız ne yaparsınız gerçekten çok kötüyüm..
Eşiniz tam bir odunmuş kususra bakmayın.
Çocugunuz hastanede, siz ameliyattan çıkmışsınız lohusasınız , adamın ettiği lafa bak. Sevmiyorsa neden evlenmiş sizinle, üstüne birde çocuk yapmış. Şimdimi aklına gelmiş, hayret birşey. Bosanma ihtimaliniz yoksa, unutmaya calısmaktan baska çare göremiyorum maalesef zor da olsa.
Allah yar ve yardımcınız olsun, sağlıkla büyütün bebeginizi.

canım şunu cevaplamıyorsun
ne oldu da birden böyle söyledi
otur konuşalım diye damdan düşer gibi mi söyledi
yani kavga ediyordunuz bunu sonunda mı söyledi?

canım şunu cevaplamıyorsun
ne oldu da birden böyle söyledi
otur konuşalım diye damdan düşer gibi mi söyledi
yani kavga ediyordunuz bunu sonunda mı söyledi?
evet bir şeylerin olması lazım.
yoksa adam durduk yere diyorsa eski eşiyle o an bir şey oldu sanki, tartışma, ayrıl baskısı ki zaten bu insan bir fiil eski eşiyle hala görüşüyordur.

Back