eşim bana kötü söz söyledi..

:KK45::KK45::KK45:
Eşim beni uyandırmaya her çalıştığında kavga ediyoruz ve resmen boşanma eşiğine geliyoruz.
Aradan 2 saat geçiyor, ben kedi gibiyim ama o hala bir kaplan.:KK48:
Uyku problemi yaşayan ve ağır uyuyan insanların ortak sorunudur uyandırılmak.
O an öyle bir an ki, sanki sahip olduğunuz her şey elinizden alınıyor ve bunu yapan sizi uyandıran kişi.
-20 derecede 10 km koşmayı, uyandırılmaya tercih ederim o an.

kocamın kadın versiyonu :)

Ya canım uyku hali ne dediğini bilmiyor insan. Ben eşimden önce yattığımda adam gelip beni sevmeye çalışıyor, öpüyor, sarılıyor falan bende engellemeye çalışıyormuşum onu, elimle yüzünü itiyormuşum, kızıyormuşum falan. Bunların hiç farkında değilim sabah gülerek anlatıyo bana :KK70: Eşin de öyle oluyordur. Normal zamanlarda küfür etmiyorsa, sadece uykudan uyandırdığında böyleyse bilki uyku sersemliği

yok işte oda olmuyo can sıkıntısıyla ben istiyorumki kalksın kendi gelsin yada ben yatağa gel deyince sakince gelsin ama olmuyo :KK43:
şimdi ben mi anlayamadım
adam size küfür etmiş üzülmüşsünüz
hala adamı zorlayarak götürmezseniz sevişemediğinizden bahsediyorsunuz
bu kadar üzüldünüz ama yinde de o ayrıntı aklınıza geliyor.. benim aklıma gelmezdi açıkçası

Merhaba,
akşam saat 24.00 gibi eşim kanepede uyuyup kaldı bende kalkıp yatağa geçemesini söyledim. bana küfür etti afedersiniz. s.... git dedi. çok moralim bozuldu çok üzüldüm bende ne halin var sa gör dedim gittim kızımın yanında yattım. dünden beri konuşmuyoruz. konuşmayıda düşünmüyorum çünkü bu ilk değil hep kanepede uyuyup kalıyo bende biraz zorlayınca yatağına geç diye sert tepki veriyo. çok üzülüyorum.

aynı eşten bendede var hiiiçç ellemiyorum gece kıza süt için kalkıyorum saat 3 olmuş bizimki hala uyuyor bende gidip yatıyom yine ohhh missss kendi uyanınca gelip yatıyor wllaha hiç umursama sonra sabah vah kocacım tutuldunmu felan yap nazlansın :)))) bunlar böyle anacım

Ya canım uyku hali ne dediğini bilmiyor insan. Ben eşimden önce yattığımda adam gelip beni sevmeye çalışıyor, öpüyor, sarılıyor falan bende engellemeye çalışıyormuşum onu, elimle yüzünü itiyormuşum, kızıyormuşum falan. Bunların hiç farkında değilim sabah gülerek anlatıyo bana :KK70: Eşin de öyle oluyordur. Normal zamanlarda küfür etmiyorsa, sadece uykudan uyandırdığında böyleyse bilki uyku sersemliği

yok normal zamanda etmez ama ne zaman uykusundan uyandırmaya çalışsam evde savaş çıkıyo :)

yok normal zamanda etmez ama ne zaman uykusundan uyandırmaya çalışsam evde savaş çıkıyo :)

Tamam işte dediğim gibi uyku sersemliği, bende çok sinir oluyorum uykumdan uyandırılınca :) Uyumadan önce yatağına gitmesini söyleyesen, hani uyuyacağını anlayınca uyumasına fırsat vermeden yatağa götürsen, denedin mi hiç canım. Yada baktın olmuyor sende koltuğa yanına kıvrıl üstünüze bi yorgan al sende koltukta uyu :KK70:

ya canım ben sadece benimle sevişsin sohbet etsin diye değilki sabaha kadar açıkta uyuyor ona dayanamıyorum birde sabaha kadar ışık yanıyor tv çalışıyor yazık günah değilmi

Kapa ışığı Tv' yi o zaten uyumuş; kıyamıyorsan at üstüne bir örtü git yat...

Desen ki ben uyuyorum sonra kendisi tv ışık açık uyuyup kalıyor anlayacağım da senden önce uyumuş ki kaldırmaya kalkıyorsun. Kapat ışığı Tv'yi o zaten uyumuş kendini bilmiyor ki...

Bir de arkadaşım 10 yıl geçmiş yani hani yeni evli olsan da huyunu bilmesen üzülsen hak vereceğim de 10 yılda herkes birbirini çözüyor.

Onu da öyle kabul et; bir de elleme kaç gece orda yatacak; 10 gece aralıksız yatarsa aynı kanepeden yatak odasına almayı teklif et uykulu olmadığı bir zamanda çok rahat galiba diye...

ben şu karı koca birlikte yatar hatta yatağa aynı anda girer klişesini anlamadığım için bana garip geliyor olabilir. Seni de üzmek istemem ama zaten 10 yılı geçirmişsiniz; diğer davranışlarında sorun yaşamıyorsan kendini de daha fazla doldurma umursama

Benim eşim de aynı ben artık pes ettim hiç uğraşmıyorum ama tabi aramızdaki mesafe git gide açılıyor sanki.bunun yanında annesi bütün akrabalara söylemiş ayrı yattığımızı.bu da ayrı bi olay.bir keresinde annem bizde kalacaktı eşim koltukta uyumuştu ben de başının altına yastık getirdim.tam koyarken ananı........ Dedi ve annem duydu çok kötü oldum lanet olsun sana dedim.uyanınca söyledim hatırlamadı ama anneme çok mahcup oldu annem de duymamış gbi davrandı sağolsun.ama normalde küfretmese uykuda da ağzı alışmadığı için söylemez hata eşimde.
Annesi niye skrabalariniza anlatiyor bunu. Birde her gece ayri yaziyorsa cinsel hayatiniz olmaz ki?

X