- 3 Şubat 2009
- 9.825
- 16.689
- 44
-
- Konu Sahibi frozen12345
walla ben şunu anlıyorum bacım bi adamı ne kadar dü-şün-mez-sen evlilikte o kadar fresh ferah oluyor, benimkide dahil bazı tipler düşünüldükçe boğuluyor, hele benimki uyku modundayken içinden bi kurtadam çıkıyor, o yüzden bence bırak nerde istiyosa orda uyusunda görsün.... hiç kıyamamazlık yapma sırası geldimi onlar bize çok güzel kıyıyodoğru söylüyosun aslında ama işte içim rahat etmiyo çünkü orda uyuyunca sabaha kadar açıkta uyuyo kalkıp gelmiyo yatağa
Bazı hemcinslerimize göre öyleymiş demek. Bana kalsa başımı göğsüne koymak için kullanılır, bu kadınlar böyle düşündükleri sürece itilip kakılmaya mahkumlar hiç kusura bakmasınlar.Isi dusunce gelecek gibi bir yorum yapilmis. Ona istinaden diyorum. Yatak sadece sevismek icin mi kullanilir evlilikte?.
Bazı hemcinslerimize göre öyleymiş demek. Bana kalsa başımı göğsüne koymak için kullanılır, bu kadınlar böyle düşündükleri sürece itilip kakılmaya mahkumlar hiç kusura bakmasınlar.
Yani uyurken nefesini hissetmek, saga sola donerken eline koluna carpmak, uyumadan evvel belki bir iki kelam etmek. Bunlar duygusal ve dokunsal iletisimdir. Illa sehvetle yaklasmak gerekmez ki. Bende sizinle ayni dusunuyorum. Aksi halde kendimi cok ucuz hissederim.Bazı hemcinslerimize göre öyleymiş demek. Bana kalsa başımı göğsüne koymak için kullanılır, bu kadınlar böyle düşündükleri sürece itilip kakılmaya mahkumlar hiç kusura bakmasınlar.
benim kocamda 1-2 gece oturma odasında yattı, gittim uyandırdım kalk yatağına yat diye, gayet sakin sen git yat ben burada yatıcam dedi sen misin bunu diyen ertesi gün yastığını, battaniyesini ve çarşafını bıraktım yanına ben gittim yatak odamda mis gibi yattım sonra tıpış tıpış geldi yatağına yattı.. bence hiç zorlama kendi haline bırak..yok işte oda olmuyo can sıkıntısıyla ben istiyorumki kalksın kendi gelsin yada ben yatağa gel deyince sakince gelsin ama olmuyo
Haklısınız siz, size lafım yok. Haa her çift aynı anda yatağa girecek fikri de bana uymuyor ama sizin durumunuz farklı boyut almış. Tamam uyur kalırsın da küfür ne oluyor be adam?Bende bunun için yatağa gelsin istorum konuşalım sohbet edeli diye ama olmuyor işte
farzet ilk küfürde kavga ettik ayrılma noktasına geldi kendini bilena aileler nerde göster bana parmakla gösterilir anca kız annesin edese esim küfür etti bundan bosanılırmı der yada baban hic küfür etmedimi kızım der yani ona arslan gibi bi aile lazım bide bosanmıcaksan böyle büyük bi kavgayada girmiceksin yoksa adam seni sallamaz hicSadece üzülmekle kaldığın için eşin de alışkanlık olmuş.İlk küfüründe çok büyük bir tepki verseydin,işi ayrılma noktasına kadar götürseydin cesaret edemezdi.Her seferinde aynı hareketi yapıyorsa,neden uyandırmak için uğraşıyorsun.
sanslısın ki böyle bi ailen var insanın manevi acıdan böyle bi desteginin olması cok hosvallahi ben babamdan bekarlığımda evimizde küfür duymadığım için
ki şahsıma edecekk...o adamı mafederim.
Horlama! diye baştan pazarlık edip sonrasında burnunu sıkmak, buz gibi ayakları " ısıt" diyebilmek... Yatak butun günün özetıdır benım için, gün içinde yapamadıklarına sığınmaktır.Yani uyurken nefesini hissetmek, saga sola donerken eline koluna carpmak, uyumadan evvel belki bir iki kelam etmek. Bunlar duygusal ve dokunsal iletisimdir. Illa sehvetle yaklasmak gerekmez ki. Bende sizinle ayni dusunuyorum. Aksi halde kendimi cok ucuz hissederim.
Hayat senin çevrenden,senin aile yapından senin düşünce tarzından ibaret değil.O zaman dayağını da yesin otursun yerine.Kimseye bağımlı kalmayın şu hayatta ya.farzet ilk küfürde kavga ettik ayrılma noktasına geldi kendini bilena aileler nerde göster bana parmakla gösterilir anca kız annesin edese esim küfür etti bundan bosanılırmı der yada baban hic küfür etmedimi kızım der yani ona arslan gibi bi aile lazım bide bosanmıcaksan böyle büyük bi kavgayada girmiceksin yoksa adam seni sallamaz hic
10 yıldır böyleymiş amabenim kocamda 1-2 gece oturma odasında yattı, gittim uyandırdım kalk yatağına yat diye, gayet sakin sen git yat ben burada yatıcam dedi sen misin bunu diyen ertesi gün yastığını, battaniyesini ve çarşafını bıraktım yanına ben gittim yatak odamda mis gibi yattım sonra tıpış tıpış geldi yatağına yattı.. bence hiç zorlama kendi haline bırak..
ben genel konustum senden genel konus ben siddet yasamadım allah yukarsa ama her zaman kendimi garantiye aldım nolur nolmaz hesabı o yüzden önce düzgün konus sen baan dayagını yer oturursun diyemezsin kendine gellHayat senin çevrenden,senin aile yapından senin endüşünce tarzından ibaret değil.O zaman dayağını da yesin otursun yerine.Kimseye bağımlı kalmayın şu hayatta ya.