- 9 Ağustos 2023
- 3.177
- 6.849
-
- Konu Sahibi enguzelmevsimim
ben hak verdim. aylarca reddetmemis ya , belki de stresli bir hafta geciriyor.
insan karisini yataga cekmek icin bagirma / suclama/ tehditvari konusma yaparsa o adamla ben de yataga girmem.
kadin yorgunum deyince "ayy hem okul hem ev yorukuyorsun tabii, dur masaj yapayim" dese , ertesi gün kadina yardimci olup aksam tatli tatli sirnaşsa sanmiyorum kadinin yok diyecegine.
valla boyle aylığa, özensizlige asla gelemem. erkek olsun da tahrik etsin hayatindaki insani madem. ayi gibi bagirip suclamadan
masallah maşallahAyyy masaj deme. Valla benimki masaj yapsa hemen mutlu sonla biter. Ölü olsam diriltir valla beni.Ele hojdur ki
masallah maşallah
iste isini bilecek insan. o masaji yapacak, ya da ne kadar caba sarfettigini bildigine dair birkac hos soz soyleyecek, ya da kaşık modunda sarilip sabah yine sansini deneyecek.
böyle bagir cagir sucla, iliski mi olur?
Bence burda yazan kadınların hiçbiri orgazm nedir 0'sunu bile bilmiyor.Erkeklerin daha istekli olması gerekmiyor mu? Bilmediğim için soruyorum. Erkekler zaten bu yüzden aldatmıyor mu?
erkekler ve kadınlar seref yoksunu olduklari icin, begenilme duygulari tatmin edilsin diye aldatiyorlar. yoksa karsisindaki kadinla alakasi yok. KKda nice konu okuyoruz adam karisina elini sürmüyor gidiyor eskortlarla yatiyorErkeklerin daha istekli olması gerekmiyor mu? Bilmediğim için soruyorum. Erkekler zaten bu yüzden aldatmıyor mu?
Evet çünkü evdeki elinin altında ona bişey kanıtlamak ondan onay almak zorunda hissetmiyor kendini. Bunu istekliliğe indirgemek insanlara haksızlık, herkesin isteği var.erkekler ve kadınlar seref yoksunu olduklari icin, begenilme duygulari tatmin edilsin diye aldatiyorlar. yoksa karsisindaki kadinla alakasi yok. KKda nice konu okuyoruz adam karisina elini sürmüyor gidiyor eskortlarla yatiyor
ayrica kadin isteksizse muhtemelen sertligini koruyamayan, isi cabuk biten, biyoloji kadin vucudu bilmeyen, cabalasa bile kadini dondurma yalar gibi yalayip elinden gelenin fazlasini yaptigini sanan, tek bildigi misyoner ve doggy olan beceriksiz erkekler yuzunden isteksizdir. attigi tas urkuttugu kurbagaya degmedigi icin. oysa isini bilen erkekle gercekten zevk alsa neden isteksiz olsun?Evet çünkü evdeki elinin altında ona bişey kanıtlamak ondan onay almak zorunda hissetmiyor kendini. Bunu istekliliğe indirgemek insanlara haksızlık, herkesin isteği var.
ben hak verdim. aylarca reddetmemis ya , belki de stresli bir hafta geciriyor.
insan karisini yataga cekmek icin bagirma / suclama/ tehditvari konusma yaparsa o adamla ben de yataga girmem.
kadin yorgunum deyince "ayy hem okul hem ev yorukuyorsun tabii, dur masaj yapayim" dese , ertesi gün kadina yardimci olup aksam tatli tatli sirnaşsa sanmiyorum kadinin yok diyecegine.
valla boyle aylığa, özensizlige asla gelemem. erkek olsun da tahrik etsin hayatindaki insani madem. ayi gibi bagirip suclamadaiste
Iste beni anlayan biri. Gerçekten tatlı dille olsa. Bana yardım etse böyle olmazben hak verdim. aylarca reddetmemis ya , belki de stresli bir hafta geciriyor.
valla boyle aylığa, özensizlige asla gelemem. erkek olsun da tahrik etsin hayatindaki insani madem. ayi gibi bagirip suclamadan
Canım çok uzgunum ayrılman senın için ıyı olacak vakıt kaybı çünkü bu erkek senın için , dıger yorumlar arasında bır erkek buyuk ıhtımal şöyle dıyor; sen ıstesen cınsellık ve kocan hiç istemese sen kotu hıssetmezmısın dıyor.. Bu boyle degıl, maalesef erkekler her zaman ıster, kadının anatomisine gore kadın ıstesın cıns. erkek genelde zaten ıster, yapısal olaral boyle bısey zaten mumkun degıl cnm. Erkeklerın evlenmelerındekı ve annelerının bunları evlenmelerını ıstemelerının en onemlı nedenı kısır aile olmadıklarını kanıtlayacak , kullanabılecek bır damızlık bulmaya calışmaktır, duzenlı cınsel hayat ıcın kullanacakları bır saf ararlar, cocuk olursa ona bıle dogru duzgun en az annesı kadar ılgılecek bır baba çok çok nadirdir, o gercekten seven adam, okyanusta bır inci.O bazen bazı kadınlara denk gelebılır, işte kadının cınsellık dusunmesı özlemesi bedenen Çok sık olmayan bırseydır, bu durumda erkegın her daım hazır oluşu ; erkegın kadına gore hareket etmesını gerektırecektır, çok ozur dılıyorum 8 , 9 erkekle (ölçüm arkadaslarım) işim geregı 7 yıl beraber calıştım, erkeklerın her yaşından (20 sınden 50 sine) calışıncaiç içe öğrendım erkeklerı , ve gercekten artık kıtabını yazarım erkeklerın.. Sana o okyanustakı inci denk gelmedı( hiçbirimize henuz) onu ara, ayrıl ve onu ara.. lutfen.. Özür dılerım o canını sıkmaya devam edecek, tek amacı duzenlı Cınsel ilişki….. yuzde 99 boyledırler ;(Şimdi ben de eşim de üniversitede okuyoruz
Ama o hem okuyor hem çalışıyor.
Ben akşam geliyorum eve okul geç bitiyor 11 buçuk gibi anca eve varabiliyorum.
Birkaç gündür üst üste yakınlaşmaya çalışınca cinsellik yaşayamadık.
Çok yorgun geliyorum
Dün gece bağırdı çağırdı sen hep böyle mi olacaksın
Ayrılmak mı amacın..
Bir kadın kocasını neden istemez? Sevmiyormusun? Fln dedi yani hiç anlayışlı değil
Ayrılmak istiyorum artık
Ohh be konuyu okumaya başladığımdan beri biri bunu desin artık diyordumTıp fakültesi 2. Öğretim hiçbir ünide yok ne salliyorsun
Hiç buraları okumuyorsunuz galiba?Canım çok uzgunum ayrılman senın için ıyı olacak vakıt kaybı çünkü bu erkek senın için , dıger yorumlar arasında bır erkek buyuk ıhtımal şöyle dıyor; sen ıstesen cınsellık ve kocan hiç istemese sen kotu hıssetmezmısın dıyor.. Bu boyle degıl, maalesef erkekler her zaman ıster, kadının anatomisine gore kadın ıstesın cıns. erkek genelde zaten ıster, yapısal olaral boyle bısey zaten mumkun degıl cnm. Erkeklerın evlenmelerındekı ve annelerının bunları evlenmelerını ıstemelerının en onemlı nedenı kısır aile olmadıklarını kanıtlayacak , kullanabılecek bır damızlık bulmaya calışmaktır, duzenlı cınsel hayat ıcın kullanacakları bır saf ararlar, cocuk olursa ona bıle dogru duzgun en az annesı kadar ılgılecek bır baba çok çok nadirdir, o gercekten seven adam, okyanusta bır inci.O bazen bazı kadınlara denk gelebılır, işte kadının cınsellık dusunmesı özlemesi bedenen Çok sık olmayan bırseydır, bu durumda erkegın her daım hazır oluşu ; erkegın kadına gore hareket etmesını gerektırecektır, çok ozur dılıyorum 8 , 9 erkekle (ölçüm arkadaslarım) işim geregı 7 yıl beraber calıştım, erkeklerın her yaşından (20 sınden 50 sine) calışıncaiç içe öğrendım erkeklerı , ve gercekten artık kıtabını yazarım erkeklerın.. Sana o okyanustakı inci denk gelmedı( hiçbirimize henuz) onu ara, ayrıl ve onu ara.. lutfen.. Özür dılerım o canını sıkmaya devam edecek, tek amacı duzenlı Cınsel ilişki….. yuzde 99 boyledırler ;(
Evet öyle cidden onların amacı hep seks başka bişey düşünmüyorlar. Tamam bende eşimi seviyorum arzuluyorum ama o sürekli istiyor.Canım çok uzgunum ayrılman senın için ıyı olacak vakıt kaybı çünkü bu erkek senın için , dıger yorumlar arasında bır erkek buyuk ıhtımal şöyle dıyor; sen ıstesen cınsellık ve kocan hiç istemese sen kotu hıssetmezmısın dıyor.. Bu boyle degıl, maalesef erkekler her zaman ıster, kadının anatomisine gore kadın ıstesın cıns. erkek genelde zaten ıster, yapısal olaral boyle bısey zaten mumkun degıl cnm. Erkeklerın evlenmelerındekı ve annelerının bunları evlenmelerını ıstemelerının en onemlı nedenı kısır aile olmadıklarını kanıtlayacak , kullanabılecek bır damızlık bulmaya calışmaktır, duzenlı cınsel hayat ıcın kullanacakları bır saf ararlar, cocuk olursa ona bıle dogru duzgun en az annesı kadar ılgılecek bır baba çok çok nadirdir, o gercekten seven adam, okyanusta bır inci.O bazen bazı kadınlara denk gelebılır, işte kadının cınsellık dusunmesı özlemesi bedenen Çok sık olmayan bırseydır, bu durumda erkegın her daım hazır oluşu ; erkegın kadına gore hareket etmesını gerektırecektır, çok ozur dılıyorum 8 , 9 erkekle (ölçüm arkadaslarım) işim geregı 7 yıl beraber calıştım, erkeklerın her yaşından (20 sınden 50 sine) calışıncaiç içe öğrendım erkeklerı , ve gercekten artık kıtabını yazarım erkeklerın.. Sana o okyanustakı inci denk gelmedı( hiçbirimize henuz) onu ara, ayrıl ve onu ara.. lutfen.. Özür dılerım o canını sıkmaya devam edecek, tek amacı duzenlı Cınsel ilişki….. yuzde 99 boyledırler ;(
Ayy masaj kadar tahrik edici birşey yok.Ayyy masaj deme. Valla benimki masaj yapsa hemen mutlu sonla biter. Ölü olsam diriltir valla beni.Ele hojdur ki
yaşlar kaç ?Şimdi ben de eşim de üniversitede okuyoruz
Çok yorgun geliyorum
Ayrılmak mı amacın..
Bir kadın kocasını neden istemez? Sevmiyormusun? Fln dedi yani hiç anlayışlı değil
Ayrılmak istiyorum artık
muhtemelen yaşlarınız gençŞimdi ben de eşim de üniversitede okuyoruz
Çok yorgun geliyorum
Ayrılmak mı amacın..
Ayrılmak istiyorum artık
yanılıyorsunuz,Konu bana gecmedi maalesef ki. Evliliklerde çoğu zaman kadın erkekten daha istekli oluyor. Ne kadar yorgun olursam olayım o konu başka. İkinci öğretimseniz sabah geç saate kadar uyur gece enerjik olursunuz.
Kafa mı buluyorsun insanlarla?yanılıyorsunuz,
3 tane evlılık terapıstı tanıdıgım var. hep erkeklerın asırı ısteklerınden bunalıyorlar. kaldı kı kadının lıbıdosu, bedensel ve duygusal olarak zedelenebılınecek bır yapıda, ama erkekler sadece hedef gıbı o amaca odaklanabılınecek yapıdalar
Cocuklar erkenden evlenince böyle bosanmayi düsünüyorlar arkadaslar daha okul bitmemis evlenmek nedir yaŞimdi ben de eşim de üniversitede okuyoruz
Çok yorgun geliyorum
Ayrılmak mı amacın..
Ayrılmak istiyorum artık