Eşim bana karşı hiç anlayışlı değil ? Sizce duzelirmiyiz ? Yoksa artık ayrılsam mi bilemedim

Ayyy masaj deme. Valla benimki masaj yapsa hemen mutlu sonla biter. Ölü olsam diriltir valla beni.Ele hojdur ki

Ayyy masaj deme. Valla benimki masaj yapsa hemen mutlu sonla biter. Ölü olsam diriltir valla beni.Ele hojdur ki
masallah maşallah
iste isini bilecek insan. o masaji yapacak, ya da ne kadar caba sarfettigini bildigine dair birkac hos soz soyleyecek, ya da kaşık modunda sarilip sabah yine sansini deneyecek.
böyle bagir cagir sucla, iliski mi olur?

masallah maşallah
iste isini bilecek insan. o masaji yapacak, ya da ne kadar caba sarfettigini bildigine dair birkac hos soz soyleyecek, ya da kaşık modunda sarilip sabah yine sansini deneyecek.
böyle bagir cagir sucla, iliski mi olur?

Seks adamın başına nasıl vurduysa artık

Erkeklerin daha istekli olması gerekmiyor mu? Bilmediğim için soruyorum. Erkekler zaten bu yüzden aldatmıyor mu?
erkekler ve kadınlar seref yoksunu olduklari icin, begenilme duygulari tatmin edilsin diye aldatiyorlar. yoksa karsisindaki kadinla alakasi yok. KKda nice konu okuyoruz adam karisina elini sürmüyor gidiyor eskortlarla yatiyor

erkekler ve kadınlar seref yoksunu olduklari icin, begenilme duygulari tatmin edilsin diye aldatiyorlar. yoksa karsisindaki kadinla alakasi yok. KKda nice konu okuyoruz adam karisina elini sürmüyor gidiyor eskortlarla yatiyor
Evet çünkü evdeki elinin altında ona bişey kanıtlamak ondan onay almak zorunda hissetmiyor kendini. Bunu istekliliğe indirgemek insanlara haksızlık, herkesin isteği var.

Evet çünkü evdeki elinin altında ona bişey kanıtlamak ondan onay almak zorunda hissetmiyor kendini. Bunu istekliliğe indirgemek insanlara haksızlık, herkesin isteği var.
ayrica kadin isteksizse muhtemelen sertligini koruyamayan, isi cabuk biten, biyoloji kadin vucudu bilmeyen, cabalasa bile kadini dondurma yalar gibi yalayip elinden gelenin fazlasini yaptigini sanan, tek bildigi misyoner ve doggy olan beceriksiz erkekler yuzunden isteksizdir. attigi tas urkuttugu kurbagaya degmedigi icin. oysa isini bilen erkekle gercekten zevk alsa neden isteksiz olsun?
adamin ustunde uc bes ileri geri debelenmesini amelelik olarak goruyordur ondan isteksizdir. evin tum yükü ustundedir ondan isteksizdir, kocasina pek cok sebepten gicik oluyordur artik gözünde errkek degil de oglan cocugundan farksizdir ondan isteksizdir.
sorunu kadinda aramaya bence gerek yok

Evde işleri beraber mi yapıyorsunuz? Çok sık aralıklarla mı cinsellik istemiyorsunuz?
Hepimiz yoruluyoruz valla. Cinsellik önemli. Ayrı bir durum vardır, moralin bozuktur vs tamam ama bi yarım saat uzanır dinlenirsin, kahveni içersin. Hatta alkol kullanıyorsan bir kadeh şarap en güzeli mis gibi gevşetir. Sonra eşinle geçirirsin güzel zaman. Sürekli istemiyorum demek olmaz.

Iste beni anlayan biri. Gerçekten tatlı dille olsa. Bana yardım etse böyle olmaz

Canım çok uzgunum ayrılman senın için ıyı olacak vakıt kaybı çünkü bu erkek senın için , dıger yorumlar arasında bır erkek buyuk ıhtımal şöyle dıyor; sen ıstesen cınsellık ve kocan hiç istemese sen kotu hıssetmezmısın dıyor.. Bu boyle degıl, maalesef erkekler her zaman ıster, kadının anatomisine gore kadın ıstesın cıns. erkek genelde zaten ıster, yapısal olaral boyle bısey zaten mumkun degıl cnm. Erkeklerın evlenmelerındekı ve annelerının bunları evlenmelerını ıstemelerının en onemlı nedenı kısır aile olmadıklarını kanıtlayacak , kullanabılecek bır damızlık bulmaya calışmaktır, duzenlı cınsel hayat ıcın kullanacakları bır saf ararlar, cocuk olursa ona bıle dogru duzgun en az annesı kadar ılgılecek bır baba çok çok nadirdir, o gercekten seven adam, okyanusta bır inci.O bazen bazı kadınlara denk gelebılır, işte kadının cınsellık dusunmesı özlemesi bedenen Çok sık olmayan bırseydır, bu durumda erkegın her daım hazır oluşu ; erkegın kadına gore hareket etmesını gerektırecektır, çok ozur dılıyorum 8 , 9 erkekle (ölçüm arkadaslarım) işim geregı 7 yıl beraber calıştım, erkeklerın her yaşından (20 sınden 50 sine) calışıncaiç içe öğrendım erkeklerı , ve gercekten artık kıtabını yazarım erkeklerın.. Sana o okyanustakı inci denk gelmedı( hiçbirimize henuz) onu ara, ayrıl ve onu ara.. lutfen.. Özür dılerım o canını sıkmaya devam edecek, tek amacı duzenlı Cınsel ilişki….. yuzde 99 boyledırler ;(

Hiç buraları okumuyorsunuz galiba?

Evet öyle cidden onların amacı hep seks başka bişey düşünmüyorlar. Tamam bende eşimi seviyorum arzuluyorum ama o sürekli istiyor.
Ayrılmadim ama artık çok ihtmal etmemeye basladim

yaşlar kaç ?

muhtemelen yaşlarınız genç

erkeklerin libidosu bizim gibi değil, çok yorgun olsalar da hatta aynı yaşta olsak da onların ki çok yüksek.

yine benzer olmayan bir şey, biz bedensel ve duygusal olarak hazır olmalıyız ama onlar çabuk odaklanabiliyorlar bu duruma. ve durtulerını kontrol edemeyıp, amaclarına ulasamayınca hırcın olabılıyorlar

sızın bunu guzelce anlatmanız lazım, ama sırf bu yuzden de ayrılın dıyemem tabi ki. ama baska sorunlar varsa, tabi ki ayrılın diyorum

Konu bana gecmedi maalesef ki. Evliliklerde çoğu zaman kadın erkekten daha istekli oluyor. Ne kadar yorgun olursam olayım o konu başka. İkinci öğretimseniz sabah geç saate kadar uyur gece enerjik olursunuz.
yanılıyorsunuz,

3 tane evlılık terapıstı tanıdıgım var. hep erkeklerın asırı ısteklerınden bunalıyorlar. kaldı kı kadının lıbıdosu, bedensel ve duygusal olarak zedelenebılınecek bır yapıda, ama erkekler sadece hedef gıbı o amaca odaklanabılınecek yapıdalar

Kafa mı buluyorsun insanlarla?

Erkek her istediğinde kadın evet demek zorunda değil. Ama bunun da bir sınırı var tabi ki. Farklı bir durum söz konusu değilse 1 haftayı aşan reddetme hali iki taraf için de hoş karşılanmaz.

Cocuklar erkenden evlenince böyle bosanmayi düsünüyorlar arkadaslar daha okul bitmemis evlenmek nedir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…