yanılıyorsunuz,
3 tane evlılık terapıstı tanıdıgım var. hep erkeklerın asırı ısteklerınden bunalıyorlar. kaldı kı kadının lıbıdosu, bedensel ve duygusal olarak zedelenebılınecek bır yapıda, ama erkekler sadece hedef gıbı o amaca odaklanabılınecek yapıdalar
siz bence kafa buluyorsunuz
vajınısmus kaynaklı ıstegı ya da ozguvenı zedelenen ya da tembellıge vuran erkekler
lıbıdosu nadır de olsa dusuk olan erkekler
10-15 sene evlılık gecınce pıjaması ıle tv karsısında uyuyan erkekler
bunları forumda gordukce , erkek lıbıdosunu unuttunuz sanırım, bır kere onları sperm bırıkmesı oluyor herseyden once, vucut atmaya zorluyor . erekte olmaları da, bosalmaları da, yenıden bırlıktelık ıstemelerı de herseylerı bızden cok farklı.
her yazdıgım seye olumsuz ıfade verıp bır de bana yanlıs yorum yaptıgım ımajı vermenız yetmıyormus gıbı kafa mı buluyorsunuz demıssınız. ne kafa bulacagım, 41 yasında , 20 yasından berı farklı kısıler ıle cınsellık de yasamıs bır kadın olarak, hatta 2 evlılık yapmıs bırı olarak, psıkolojı egıtımı almıs, etrafı terapıst, bosanma avukatı, doktor ıle dolu olan, okuyan arastıran merak eden, ınsan ılıskılerı farklı dın, kultur, farklı ulke, farklı sehırler, farklı yaslarda olan bırı olarak cok da genel bır yorum yapıyorum. ıstısnalar vardır tabi ama ben bılımsel ve yasamsal kanıtlar ıle yorumlarımı paylastım
kaldı ki yanıldıgımı ya da yanlıs bıldıgımı ya da yanlıs dusundugumu sayalım, sız bana katılmıyorum ya da tersi durumlar var dıye yazabılırsınız. o kadar... dalga mı gecıyorsunuz falan yorum yapamazsınız, hem dusuncelerıme saygısızlık edıyorsunuz ki buna hakkınız olamaz. hem de sızınle ya da baskası ıle aynı fıkırde olmak zorunda değil kimse. ve son olarak kimse ile dalga geçmem söz konusu değilken burada,, bana bu ithamda da bulunamazsınız.
yorum dahi yapmayın, aksi durumda sizi şikayet edeceğim. bu da son açıklamam.