Eşim bana karşı hiç anlayışlı değil ? Sizce duzelirmiyiz ? Yoksa artık ayrılsam mi bilemedim

Kac yasindasiniz 20mi

A Aysenimi neden beğenmedin merak ettim

siz bence kafa buluyorsunuz

vajınısmus kaynaklı ıstegı ya da ozguvenı zedelenen ya da tembellıge vuran erkekler
lıbıdosu nadır de olsa dusuk olan erkekler
10-15 sene evlılık gecınce pıjaması ıle tv karsısında uyuyan erkekler

bunları forumda gordukce , erkek lıbıdosunu unuttunuz sanırım, bır kere onları sperm bırıkmesı oluyor herseyden once, vucut atmaya zorluyor . erekte olmaları da, bosalmaları da, yenıden bırlıktelık ıstemelerı de herseylerı bızden cok farklı.

her yazdıgım seye olumsuz ıfade verıp bır de bana yanlıs yorum yaptıgım ımajı vermenız yetmıyormus gıbı kafa mı buluyorsunuz demıssınız. ne kafa bulacagım, 41 yasında , 20 yasından berı farklı kısıler ıle cınsellık de yasamıs bır kadın olarak, hatta 2 evlılık yapmıs bırı olarak, psıkolojı egıtımı almıs, etrafı terapıst, bosanma avukatı, doktor ıle dolu olan, okuyan arastıran merak eden, ınsan ılıskılerı farklı dın, kultur, farklı ulke, farklı sehırler, farklı yaslarda olan bırı olarak cok da genel bır yorum yapıyorum. ıstısnalar vardır tabi ama ben bılımsel ve yasamsal kanıtlar ıle yorumlarımı paylastım

kaldı ki yanıldıgımı ya da yanlıs bıldıgımı ya da yanlıs dusundugumu sayalım, sız bana katılmıyorum ya da tersi durumlar var dıye yazabılırsınız. o kadar... dalga mı gecıyorsunuz falan yorum yapamazsınız, hem dusuncelerıme saygısızlık edıyorsunuz ki buna hakkınız olamaz. hem de sızınle ya da baskası ıle aynı fıkırde olmak zorunda değil kimse. ve son olarak kimse ile dalga geçmem söz konusu değilken burada,, bana bu ithamda da bulunamazsınız.

yorum dahi yapmayın, aksi durumda sizi şikayet edeceğim. bu da son açıklamam.

Ben eşini haklı buluyorum. Bence bu konuda şu şekilde çözüm bulabilirsin.
Tabi her ilişkinin dinamiği çok farklı, beklentileri farklı.

Haftanın belli günleri, sizin özel günleriniz olsun. Sende o günler için kendini psikolojik olarak hazırla. Esin işten gelene kadar; dusunu al, süslen puslen.

Hahaha çok güldüm mesajınıza.
Bence cinsellik boş adam işi. Yorgun olmayacaksın, psikolojik ruhsal olarak dingin olacaksın.
Malesef son dönemlerde hayat o kadar zorlu ki. İnsanların bir sürü, derdi sıkıntısı oluyor. Hiç olmadı geçim sıkıntısı yaşıyorsun.
Bu zorlu hayat şartları altında nasıl aşk yaşayacaksın, aşk düşüneceksin. Zor yani

ben size katılıyorum kredi kartı borçlarını düşünen bir adam, akşama kadar patronundan müdüründen soğuk havasız yeme içme düzeni bile iyi olmayan bir ortamda çalışan

ne biliyim sürekli trafikte stres olarak çalışan biri

yarın sabaha kadar bu raporu isteyen bir işyeri

eşinin yorgunluğu, keyifsizliği, hastalığı, cocukların kavgası, sıkıntıları arasında geçen bir akşam yemeği mesela

vb bir sürü örnek şeyler yaşıyoruz

mesela biz istanbul dışında ev yaptırıyoruz haftasonları hatta bazı haftaiçleri bile ortayız nisan ayından beri full. amele gibi çalışıyoruz orda resmen eşimle. yaşlar 40'ları geçti, daha yeni evli olsak da, yaşadığımız iş stresleri, bu inşaat işlerimiz mesela, ya da ordaki evde 4 gün kalsak bile sıcak su olmayan, hatta suyu taşıyarak getirdiğin, buz gibi bir ev ve banyo, elektrik de yoktu bir süre, saç kurutmasam kesin hasta olurdum, vs... benim modum olsa, onun olmaz, bazen ikimizin de olmaz ne o haftasonlarında, ne de hatta eve döndüğümüzde gece 2'de pert halde uyuyoruz duş almaya zor halimiz oluyor . sabah uykusuz işe git, çalışıyoruz ikimiz de, geliyoruz evde yemek yok, ev işlerim birikmiş haftasonundan, bir kaç gün kendimizi zor toparlıyoruz yani. mesela bu benim hikayem, gece uykusuz kalan bir anneyi bir erkeğin zorlaması ya da sitem etmesi ne kadar haksızlıksa, ağır sorumluluklar altında olan bir adamdan Saldıray abi gibi hep düşünmesini beklemek de haksızlık olur bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…