• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana inanmıyor..

işte yine aynı kelimeyi kullanacağım iş arkadaşım ölesine safça bi selam kelam olsun dedim

lütfen ya kaç yaşındasınız Allah aşkına ..
çalışan bir bayanın bu kadar saf olduğuna inanasım gelmiyor..
gerçekten öyle isenizde tebrik ederim ..
bu zamanda bu kadar iyi niyetli insanlarda kalmı diye..

Neden bütün suçu elemana atıyosun ki.Eleman kötü düşünmüşse ben ne yapayım da ne demek?Sen evli bi kadınsın ve gidip bir adamla iki ay boyunca ne mesajlaşıyorsun ki?Hem de bana olan davranışları değişti face olayından sonra diyorsun.Yani farkındasın da ilginin.Ağzının payını verip silip atman gerekirken numarasını bile sen adamla mesajlaşmışsın bir de ,sonra da suçlu elemanmış.Siz de sütten çıkmış ak kaşık değilsiniz kusura bakmayın da.Ayrıca eşiniz sizi gerçekten çok seviyormuş.Her erkek-kadın böyle şeyleri kabul etmez, etmemeli de.

mesajın içeriğini dedim alamıyoruz
ayrıntı zaten daha 2 ay önceden kocamın elinde şüphe üzerine olay başlamış

Eşinize farkettirecek kadar olmuş ...Maalesef kadın erkek kankalığı bir aileyi daha uçurumun kenarına getirmiş...

Şimdi yaptıgınızdan pişmansınız aslında bu pişmanlık ben sizin eşinizin yerinde olsam hiçbir şey farkettirmez ,duygusal bir yakınlık bir telefon flörtü olmuş ne kadar kabul etmesekte..

Her hatanın bedeli olduğunu düşünenlerdenim ve bu bedel öyle bişey olmalı ki herşeyi unutturmalı sanırım bu bedel olmasada işten çıkmanız belki inandırıcı bir şey olabilir eşiniz açısından ,böyle bişey olsa ve eşim beni inandırmaya çalışsa ben istemeden işte kanıtı deyip bir akşam işten çıkmış olarak gelmesi azda olsa yumuşatabilir...

Sosyal paylaşıma karşı değilim ama bu face yüzünden ilişkiler ne hale geliyor. Sıcakkanlı olabilirsiniz ama bence evli bir bayan o kadarda sıcakkanlı olmamalı Ayrıca eşinizin yanlış anlamasından korkup bunu dile getirmişsiniz demek ki yanlış anlaşılacak bir durum var ortada. Hepimizin çevresinde bayan erkek birsürü insan var bana göre evli bir bayanın işyerindeki erkek arkadaşıyla olan münasebetinin sınırları çok farklıdır. Birazda siz buna ortam hazırlamışsınız ve hala o işyerinde çalışıyorsunuz bence buradan başlamalı sizin yerinizde olsam hemen işten ayrılır, face hesaplarını kapatır, tel numaramı değiştirirdim böylece belki eşiniz sizin masum olduğunuza inanır.

Birde neden eşiniz her akşam kahveye gidiyor bence bu öyle normal karşılanacak birşey değil. İnsanlar hergün işe gider bu normal kahveye değil. 11 de geliyor olmasıda bu durumu iyi birşey olarak kılmaz.

bir de sürekli bir hatalarınızı ört-bas etme çabanız var..

mesela iş yerinde elemanla yakın ilişki kurduğunuzun kılıfı: sıcak kanlıyım.

elemanın saçma sapan face mesajlarına karşılık verme kılıfı: iş arkadaşım

elemanın arama ve mesajlarına karşılık verme kılıfı: karına dön dedim

vs vs vs

Başıma böyle bir olay gelse hemen çalıştığım iş yerinden istifa eder eşimin içini rahatlatır ve evliliğimi tehlikeye atmamış olurdum

eşiniz sonuna kadar haklı hatta baya bir pasif kalmış bu konuda eğer sizde elemanın aramalarından rahatsız olsaydınız o telefonları açmaz direk eşinizle muhattap ederdiniz.

konunun hepsını okuyamadım ama dusuncelerımı yazmak ıstıyorum bende evlı bır bayanım karsıdakı sahıs sızden yuz bulmasa 2 ay boyunca askı ılan falan etmezdı evlı bır kadına askı ılanda ne demek oluyor hadı ettı dıyelım kusura bakmayında sankı sızınde hosunuza gıtmıs gıbı aylarca konusmussunuz yuzbulmus halıyle sızden 19yasındayken ve evlı olmadıgım halde ısyerınden bır arkadasımın bana asık oldugunu ogrendım bu kısıde 45yaslarındaydı okısıyle samımıyetımızde vardı nıyetını ogrenınce tavrım degıstı yuzune bıle bakmadım kı bende herkezı kendım bılırım sıcak kanlıyımda ısın rengı degısınce ınsanda ıyı nıyet kalmıyor seflerıme sıkayet ettım bu kısıyı asırı rahatsız edıyordu benı notlar bırakıyordu sensızken cok gergın oluyorum dıye cunku onu uzaklastırmıslardı benım yanımdan sıkayetımden sonra ısten atıcaklardıda yasemın sabret 2aya emeklı olucak demıslerdı.yanı ben 19yasında bazı seylerı akıl ettım rahatsız oldum ve sıkayet ettım de sız evlı barklı cocuk sahıbı bayan sızmı akıl edemedınız demekkı hosnut kaldınız kı sızden cesaret buldu kocanız ısın ıcıne gırınce nasıl tepkınızı koyup pisman ettıysenız karsınızdakıni oncedende edebılırdınız 2ay tfnda konusup facede yazısmanıza gerek yoktu yanı kocam yanlıs anlar nedemek ortada art nıyet yoksa nıye yanlıs anlasın yanlıs anlar dıyınce yanlıs anlamıstır adamcagız ısın ozu kocanızdan goremedıgınız ılgıyı bu adamda gormussunuz ve hosunuza gıtmıs acıkcası aldatmıssınız demıyorum yanlıs anlasılmasın

Son düzenleme:
gerçektende düşünemedim hata ettim dedimya böyle bir olay düşünemedeim olamaz dedim ama oldu
eşim gerçekten çok anlayışlı sanırım bana öle hissettiriyor ama kafasının içindekileri bilemiyorum eşimi seviyorum
bunun için elimden geleni yapacağım

hatalarımı ört bas etmiyorum bence öle dedim
iş yerinde yakın ilişki derken muhabbet evden ordan buradan işten bana göre
saçma sapan face mesajı derken o zaman öle anlamadım anlamak istemedim belki şimdi eşim ve sizler uyarınca evet hata diyorum ama o zaman öle bi şey düşünemedim
arama ve mesajlara gelince dediğim gibi belki ikna edebilirim hatamı düzeltebilirim kendim halledebilirim düşüncesi vardı
ne kadarda hata olsa ben bunu eşime söleyemezdim onu düşünmek bile zor
sölemdinde ne oldu işte bu oldu hatalıyım ama bi meyilim asla ama asla olmadı

işte yine aynı kelimeyi kullanacağım iş arkadaşım ölesine safça bi selam kelam olsun dedim

Ben sizi hakikaten anlamiyorum!

Yaa insan hem ayni yerde calisip hergun gordugu birini,
Birde faceye ekleyip ne konusmak ister ki?
Bir bu kisi erkek ise.

Valla siz kasinmissiniz, elemanda farketmis.

eğer yuvanın yıkılmasını yada eşinin gözlerinin önünde eriyip gitmesini istemiyorsan işi bırak
bu eşinin psikolojisi için çok önemli bence

canım kusura bakma ama,
annemin bir lafı vardır *** yediğinden başın ağrımış..
sen koskoca evli barkı bir kadınsın , iş arkadaşın da olsa iş dışında adamın tekiyle muhabbete girmen çok yanlış, eşinin sana olan güveninin sarsılması çok anlamlı , bir de ayno hatayı birden fazla kere yapmışsın..
bunları zaten diğer arkadaşlar da belirtmiş sen de biliyorsun,
gelelim sadede açıkçası senin bu saatten sonra eşin tekrar sana güveninceye kadar bu baskılara katlanmaktan başka çaren yok gibi görünüyor,
bir de dua etmelisin bence, dualar konusundaki fikrini bilemem ama ' dua müminin silahıdır ',
Allah senin kötü niyetle yapmadığını biliyor ve dua ederek eşinin ikna olması ve tekrar sana güvenmesi için ilahi bir destek de alman lazım kanımca..
Allah yardımcın olsun:44:

bastan sona haksız oldugunuzu dusunuyorum .evlı bır bayan olarak baska evlı bır adamla 2 ay boyunca facede ne konusuyordunuz ,nasıl bır muhabbet vardıda ortada 2 ay boyunca surdu bu mesele.gızlı kapaklı resmen flort olmussunuz.madem yanlıs dusunulecek bırsey yoktu da neden esınız geldıgınde uyanls anlamasn aman dıyıp herseyı kapatıyordunz yalan soyleme geregı duyuyordunz sureklı.bana kalrsa ortada sızın dedıgınz gıbı karsı taraf benı yanls anladı seklınde mesele yok ortada,sız esınızın bırazcık ılgısızlıgınden ,ıs yerınızdekı calısanın sıze gosterdıgı ılgıden hoslanıyordunzda bu muhabbet boyle 2 ay surdu gıttı .ortada yanlıs anlasılmayacak bırsey yok dıyerek etrafınzdakılerden tutun kendınızı bıle kandırmssnz .bal gıbıde sız o calısanın ılgısınden hoslanmssnz .ama bunu kendınıze de ıtırafa edemedıgınz ıcın gızlı kapaklı surdurmeye calsmssnz .esınızde benı hayrete dusurdu bunlara sahıt olup da nasıl hala bu ılısıkıyı devam ettırebıldı ,madem bu ılıskı devam edecektı esınız sızı hala o ınsanla aynı ortamda nasıl tutabılıyor saskınlık ıcerısındeyım gercekten:53:

Eşiniz her gün ona aşk ilan eden, 2 ay boyunca mesajlaştığı, faceden yazıştığı kadının bulunduğu yere çalışmaya gitse... Nasıl hissederdiniz? Bu sorunun cevabı bile işi bırakmanız için bir neden...

bence adamın yani elemanın:27: aşık falan olduğu yok, tutarmı diye bakmış o kadar

Son düzenleme:
bi arkadaş çok doğru söylemiş,
kesinlikle şuan günah çıkarıyosunuz,
eşiniz uyanık biri olmasa kim bilir o sözüm ona redetme konuşmaları kaç yıl sürerdi..
ben bekar halimle bile bana askıntı olan erkeği tek bakışımla etrafımdan uzaklaştırırken,
siz evli olmanıza rağmen nası bu aşamaya gelmesine müsammaha gösterdiniz..
lütfen kendinize gelin..
eşiniz için değilse bile çocuğunuz için.:68:..

arama ve mesajlara gelince dediğim gibi belki ikna edebilirim hatamı düzeltebilirim kendim halledebilirim düşüncesi vardı
ne kadarda hata olsa ben bunu eşime söleyemezdim onu düşünmek bile zor
sölemdinde ne oldu işte bu oldu hatalıyım ama bi meyilim asla ama asla olmadı

Şimdi seni kırmakta istemiyorum ama aklımdakileri yazmazsam içime dert olur çünkü 14 sayfanın hepsini okudum ve sinir oldum..

Birincisi; mesajın başında da eşinin saat 11 de geldiğinden ve ilgi göstermediğinden yakınmışsın..Bu da açıkça gösteriyor ki, ilgiye ve sevgiye bi açlığın var..

Bu durum olmuş seni bu hataya iten..

Açıkça hoşuna gitmiş..Bunu belkide kendine bile itiraf etmekten korkuyorsun ama karşıdan objektif bir şekilde olaya bakınca görünen durum bu..

İkincisi; Elemanı suçluyorsun ama bu duruma sen müsade etmişsin..Erkeklerin %80 i çakaldır..Nasıl olsa evli bir bayansın, bi ilişki yaşasan kolay kolay başınada kalmazsın, sıcakta davranıyorsun ( ona göre bu hafiflik sen her ne kadar arkadaşça yaklaşmış olsanda ).Sana o adamın aklından geçen düşünceyi söylüyorum şuanda ; SEX..Sevgi falan kesinlikle değil..Yokladı kendince seni..

Sende söylüyorsun zaten olan bana oldu onun umrunda bile değil diyerek..

Eşime söyleyemem diyorsun tamam ona da tamam..Ama sen bu yaklaşımı gördüğün anda; seni kansız seni, ben seni patronlara şikayet edeyim, mesajlarını karına göstereyim de hem işinden hem yuvandan ol deseydin bir daha o dükkana bile uğramazdı..

Velasıl çok hatalar yapmışsın arkadaşım..Mesajım ağır olabilir kusura bakma lütfen ama %90 gerçeklik payı var..

Eşin kolay kolay unutmaz..Eşini geri kazanmak istiyorsan işten çık, hattını değiştir ve ona gerçekten pişman olduğunu hissettirmeye bak..

Back