• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Direksiyon dersi almama karşı çıkan eşim

Kızlar merhaba
Bu ay nasipse arabamızı yeniliyoruz ben bir direksiyon hocasıyla görüştüm benim arabada başlarız sizinkini alınca da onda da ders yaparız dedi ancak eşim ben ogretirim ne gerek var diyor . Sana yanlış öğretirler orda sonra zorlanirsin diyor beni korkutuyor bu anlamda bana sandığın kadar kolay değil bu iş diyor iyice hevesim kırılıyor. Ders alıp tek başına kullanmaya başlayan arkadaşlar bana yardım edebilir misiniz ? Korkumu yenmeliyim
Ya hu ne demek yanlış öğretirler çocuk mu kandırıyor eşin 🤣 hoş ben de eşimden öğrendim lakin güzel öğrettiği ve kibar olduğu için kabul etmiştim, en ufak bir heves kırmanda gider özel direksiyon eğitmeni bulurum demiştim 😅 şuanda tek başıma trafiğe çıkıp sürüyorum, araba sürmek harika bişey sakın ha vazgeçme, bir şekilde öğren ve sürmeye başla 💫

Benim ehliyet var araba alacağız 7-8 ay sonra eşim beraber pratik yapalım dedi aslaaa dedim hoca tutcam kendime eşim kanser etmişti beni ben o yoğurdu tekrar üfleyerek bile yemem
Kesinlikle sabrı yoksa özel hoca ayarla cnm , araba kullanmak büyük özgürlük gerçekten ...

Kızlar merhaba
Bu ay nasipse arabamızı yeniliyoruz ben bir direksiyon hocasıyla görüştüm benim arabada başlarız sizinkini alınca da onda da ders yaparız dedi ancak eşim ben ogretirim ne gerek var diyor . Sana yanlış öğretirler orda sonra zorlanirsin diyor beni korkutuyor bu anlamda bana sandığın kadar kolay değil bu iş diyor iyice hevesim kırılıyor. Ders alıp tek başına kullanmaya başlayan arkadaşlar bana yardım edebilir misiniz ? Korkumu yenmeliyim
Bana bir arkadaşım hocaya para verme ben sana öğretirim dedi,hoca da hazırdi normalde.İlk beraber çalışma yaptığımızda anladım ki bu iş profesyonel biriyle öğrenilir.Bilmek ayrı öğretmek ayrı.Arkadasim kendisi iyi şoför olmasına rağmen bana öğretme biçimi olmadı yani,o da anladı zaten ve tekrar söylemedi,hocayla devam ettim doğru adımlarla,neyi öğrenmem gerektiğini bilerek.

Ay inşallah nasip olacak bir kaç aya Allahın izniyle çocuktan sonra iyice şart oldu 🥹
Otomatik vitesli araç kullanırsan hiç zorlanmazsın, gaz , fren ve trafik kuralları sadece , inan bana çok kolay ve eğlenceli , boş yere Manuelle uğraşma derim , kendine de otomatik bir araba aldın mı tamamdır 😍

Kızlar merhaba
Sakın kocandan öğrenmeye kalkışma, arabaya tövbe edersin. Zaten bu cümleler karısına araba kullandırmak istemeyen koca cümleleri. Çok kavga edeceksiniz siz.

Ayrıca direksiyon hocasının yanlış öğrettiği nerede görülmüş yaaaa, kendi yanlışları ortaya dökülecek diye yapıyorlar bunu

Ufff otomatik vites araba sürmek akülü araba sürmek gibi çok basit bişey. Kocan boş yapıyor 😃

Otomatik vitesli araç kullanırsan hiç zorlanmazsın, gaz , fren ve trafik kuralları sadece , inan bana çok kolay ve eğlenceli , boş yere Manuelle uğraşma derim , kendine de otomatik bir araba aldın mı tamamdır 😍
Sınava manuelden girmiş olsam da otomatik vitesin konforu varken tercih etmeyi düşünmüyorum zaten bazen manuelden girip kendimi boşuna bile yormuşum diye düşünüyorum

Hoca niye yanlış öğretsin adı üstünde o işin eğitimini almış kişi yani ,kocanız çok bilmiş sanıyor kendini inadına almazdım ondan ders.Sonra övünür ben olmasam bir halt yapamazdın der size bu
çok eskiden olsa
o zaman hocalar öğretmiyodu hakketen
ehliyeti herkese veriyorlardı

şimdi zaten parkurlar daha zor, öğretmeden alınmıyor ehliyet
o yüzden şimdi hocalık yapan kişinin yanlış öğretmesiymiş öğretememesiymiş gibi bir şey yok

adamın başka dertleri varmış zaten konu sahibini bilenler derdini anlamış

Esinizin kafa gidik heralde ne demek yanlis ogretirler adam araba kullanmanizi istemiyorki boyle salakca bisey soylemis. İki arkadasimda bir hafta egitim alip trafige ciktilar biri cok cok pimpirikliydi sakin o kocanizla ogrenmeye kalkmayin asla ogretmez size

Back