Ne kadardır evli olduğunuzu bilmiyorum ama eminim eşinizin yapısını biliyorsunuzdur. Kriz yaratacak durumlarda sinirli mi, kırar döker mi vb...Daha önceki mesajlarınızda bahsettiğiniz gibi 2 ay boyunca sadece karısına dönmesi için ikna etmeye çabaladığınız kişiyi kocanıza söylememe sebebiniz de ondan çekinmeniz anladığım kadarıyla. Utanırdım, nasıl söylerdim, kendim halletmeye çalıştım dediniz çünkü. Şimdi olaylar bu raddeye geldiğinde, eşiniz aslında çoğu erkekten daha farklı davranmış. Evliliğinizi sürdürmek için çaba gösteriyor, aklındaki şüphelere rağmen. Demek ki aslında zamanında sizi rahatsız eden kişiyi eşinize uygun bir şekilde anlatsaydınız, eminim bugün bu sıkıntıları yaşamıyor olurdunuz. Sizi rahatsız eden birinin varlığı durumunda eğer ki eşiniz sinirli ve anlayışsız olsaydı, şu an zaten aynı çatı altında yaşamıyor olurdunuz diye düşünüyorum.
Çözüme gelince; bir çok arkadaşın yazdığı gibi, bir an evvel yeni bir iş bulup, o işyerinden ayrılmanız. Böylece eşinizin kafasındaki soru işaretlerini bir nebze olsun azaltmış olursunuz. Madem gerçekten anlayışlı bir eşiniz var, bundan sonra oluşabilecek tatsız durumları da kendiniz çözmek yerine, onunla paylaşmaktan çekinmeyin bence...