• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana inanmıyor..

her şey bi yana ben yarın konu sahibinin gelip de işten ayrıldım, hattımı ve face i kapattım demesini umuyorum. ben olsam adamın yerinde, eşim o işten ayrılmasaydı asla tekrar güvenmezdim.

adamdada bir tuaflık var zaten acaba eşi gibi odamı saf iyi niyetli!!!!!

her şey bi yana ben yarın konu sahibinin gelip de işten ayrıldım, hattımı ve face i kapattım demesini umuyorum. ben olsam adamın yerinde, eşim o işten ayrılmasaydı asla tekrar güvenmezdim.

Bırak bir yerde dursun güvenmemek ben olsam ,o adamın yerinde o terbiyesiz herifi de ,o karım olacak kadını da kafa kafaya vururdum...:27::27::27::27:

aslında durum buraya gelmişken bence büyük kriz gelmeden evliliği irdelesin konu sahibi arkadaş..

sanki bu yaşadıkları öncü depremler gibi..

güven kazanıcı adım olarak işten çıkması gerekiyor.

ama sanki sohbet, dostluk sevgi eksikliği var..

kahveye gidiyormuş eşi...

bu boşluk masum arkadaşlıklarla doldurulmaya devam edebilir...

hazır kriz yaşıyorken bunu fırsata çevirip diğer sorunları da irdelesinler bence..

aslında durum buraya gelmişken bence büyük kriz gelmeden evliliği irdelesin konu sahibi arkadaş..

sanki bu yaşadıkları öncü depremler gibi..

güven kazanıcı adım olarak işten çıkması gerekiyor.

ama sanki sohbet, dostluk sevgi eksikliği var..

kahveye gidiyormuş eşi...

bu boşluk masum arkadaşlıklarla doldurulmaya devam edebilir...

hazır kriz yaşıyorken bunu fırsata çevirip diğer sorunları da irdelesinler bence..

kate ablacım merhaba;) konu sahibinin krizleri yönetememe gibi bir durumu var ama mesela ELEMAN konu sahibine sarkınca bu krizi kendi çözmeye çalısıp başaramamış

ayrıca bu face anladığım kadarı ile oğluda giriyo o çocuğun kafasında nasıl bi anne imajı oldu acaba ben seni soruyom yazısını okuyan çocuk şimdi anlamasada ileride bişeyler anlar ki acaba herşey bu yazıdan mı ibret

Bu kadarını beklemiyordu sanırım :)

valla ben eşimin beni aldattığı kadınla yüzyüze gelip bi parçalayamdım ki (oda telefon flörtü idi bu arkadaşın ki gibi) içimde kaldı hep dua ediyom bi gün karşıma çıksında bi içimi rahatlatayım eşimden aldım hırsımı o kadındanda alsam kuş gibi olucam 4 sene geçti hala daha çok kinliyim şimdi hangi taraftan olursa olsun ister kadın ister erkek böyle konulara delleniyom

Karısını seven hangi koca böyle bir şeye tahammül gösterebilir ki? Herşeyi anlayabilirim ama sizin hala neden o iş yerinde çalıştığınızı hatta kocanızın buna hala müsade edebildiğini anlayamadım...

kocanızın sizi hal o işyerinde çalıştırdığına inanamıyorum ben eşinizin yerinde olsam o eleman denen kişinin ağzını gözünü dağıtırdım ayrıca çocuğunuzun yerinde asla olmak istemezdim çocuğunuz o iletilri okuyup babasıyla sizin tartıştığınızı görüp bunalıma girebilir şimdi değilse bile ileri yaşlarda sizi içten içe suçlayabilir bence sizdede hata var

adamdada bir tuaflık var zaten acaba eşi gibi odamı saf iyi niyetli!!!!!

Doğru diyorsun. Biz kadınların başına böyle bir şey gelse, " tamam yanlış anladım yazılanları ama hala işi bırakmıyor, boşanmalı mıyım" diye konu bile açardık ki sonucu boşanma davasına giderdi.

Bende bir çok arkadaşım gibi hata yapmışsın diyorum ama işyerinden ayrılmaman daha büyük hata, resmi kurum olsa belki anlarım ama özeldesin, sen adama karşı birşeyler hissetmesen bile o sana duygularını açmış, insan nasıl yüzyüze bakabilir ki. Yıllar önce çok sevdiğim, saydığım ama bana karşı en ufak bir hareketinden şüphelenmediğim şefim tamda tayin olup gideceği gün bana ilanı aşk etti oysa 7 yıl aynı odada ikimiz çalışmıştık. tabi ben gereken cevabı verdim ondan sonrada 2 kez karşılaştık ama ben o iki karşılaşmamda da yıllardır çalıştığım insanı değil bir yabancıyı gördüm ve eğer o konuşmadan sonra beraber çalışmak zorunda kalsaydık. ilk işim gider resmi kurum olmasına rağmen şubemin değişmesini isterdim. Herşeyden önce sen bir annesin canım ve çocuğunun face ni kullanıyorsun. eşin seni affetse bakalım yıllar sonra çocuğun seni affedecekmi. Bence bir kadın bu kadar sıcak kanlı olmamalı bir bakmışsın o sıcaklık birgün seni yakmış.

ayrıca bu face anladığım kadarı ile oğluda giriyo o çocuğun kafasında nasıl bi anne imajı oldu acaba ben seni soruyom yazısını okuyan çocuk şimdi anlamasada ileride bişeyler anlar ki acaba herşey bu yazıdan mı ibret

yok yok bence arkadaş o facei de yeni açmıştır hani o mesajlar konuşmalar gibi bir kerecik olmuştur haa belki de görülür de yanlış anlaşılır diye o mesajları da silmiştir

merak ediyorum siz kendi kocanızı oğlunuzu bıraktınız da ELEMANIN eşine yuvasına dönmesi yanlış yapıyor olması mı düştü size de onu ikna etmeye çalıştınız ayrıca neye ikna etmeye çalıştınız sizinle görüşmemeye,görüşmeyin olur biter...di

bence kadinlarin en buyuk hatasi karsi cinsden gelen sinyali anlamazliga verip bende kotuluk yok benim niyetim iyi ben ELEMANLA gorusmeye devam ediyim oluyor..size birsey soyleyimmi SIZ EVLI BIR BAYANSINIZ. artik okul arkadasiymis is arkadasiymis (samimi anlamda )olamaz nasil olur esiniz kahveden takilirken samimi bir bayan arkadasi olsa hosunuza gidermi? aklinizda suphe olmazmi hergun ise gidiyormussunuz birde o adam kedi kendini yemistir hergun..anladigim kadariyla ekonomik sebeplerden dolayi isi birakamamisssiniz ama o adamin ilani askini bile dinlemekten kacinmaniz gerekiyor bunlar cok ciddi seyler..birde yasinizi cok merak ettim sanirim yasiniz kucuk evlendiniz ve esinizin evden uzak olmasi gunduz calisip aksam cocugunuzla sadece sizin ilgilenmenizde sizin farkli heycanlar yasamaniza on ayak olmus...bundan sonra yapmaniz gereken isten cikmak esinize guven vermek olmali zira o cocugunuzun bile akli basina gelmeye baslarsa hep sizi suclar ve kinlenir annem yuvamizi yikti diye..

Allah kolaylik versin :58:

Son düzenleme:
bu arada butun bu olaylardan sonra hala o kisiden bahsederken "eleman" demeniz o adama karsi hala bir sempatiniz oldugunu gosteriyor..birde kadinlar kulubune sesleniyorum bence is bu kadar masum degil yazilmayan seyler var bilginize :20:

herkesin buluştuğu yegane çözüm, işten ayrılmanız yönünde..

neden bu konuda olumlu ya da olumsuz herhangi bir yorum yapmıyorsunuz?

konuyu günah çıkartmak için mi açtınız çözüm üretmek için mi?

eşimle görüştük akşam yine ok işi bırakıyorum
fakat eşim yinede patronlarıma kapalıda olsa bi şeyler söleyeceğim
bizim huzurumuz kaçtı bari bundan sonra gelen bayana dikkat etsinler bu şerefsiğz yüzünden
başka ailelerde zarar görmesin ben bazı şeylere katlandım ama her kez katlanamaz dedi
özellikle tekrar yazıyorum en ufak bi heyecan macera ne bileyeim ölesine bi his duygu olmadı
ama sanırım olanda oldu yazdıklarınıza göre anlayamadım olayı
cahillikmi desem hatayıda kabulleniyorum ama bu gözle hiç bakmadım olaya
bugün yoğunum sanırım yazamayabilirim herkeze teşekkürler

bu arada kesinlikle ama kesinlikle arada atladığım sakladığım bi şey yok

Üzgünüm ama rahatlatıcı şeyler söyleyemeyeceğim...
Eşiniz çok bile sabretmiş...
Benim eşim olsa çoktan boşamıştı, ki haklı da...

Back