Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
denediniz ve olmadıysa olmaz o zamanİlk ehliyet aldığım zaman maalesef denedim ve aynen dediğiniz gibi oldu şuanda bu gerginliği istemiyorum haklısınız
Teşekkürler ben de tercih etmicemBen eşimden öğrendim ama emdiğim sütü burnumdan getirdi siz hocadan öğrenin,hoca doğrusunu öğretir tabi ki o konuda sıkıntı olmaz
Kesinlikle kursta ders almalısınız, işinin ehli adamı niye size yanlış öğretsin asıl eşiniz veya ailen size gösteremez doğryu en ufak hatanda sana bağırıp hevesini kursağında bırakacaklar tecrübem sabit. Eşin kıskançlığı pintiliği bıraksın salsın seni biraz.Kızlar merhaba
Bu ay nasipse arabamızı yeniliyoruz ben bir direksiyon hocasıyla görüştüm benim arabada başlarız sizinkini alınca da onda da ders yaparız dedi ancak eşim ben ogretirim ne gerek var diyor . Sana yanlış öğretirler orda sonra zorlanirsin diyor beni korkutuyor bu anlamda bana sandığın kadar kolay değil bu iş diyor iyice hevesim kırılıyor. Ders alıp tek başına kullanmaya başlayan arkadaşlar bana yardım edebilir misiniz ? Korkumu yenmeliyim
Esiniz sacmalamis. Direksiyon hocasi neden yanlis ogretsin ya tam tersi hem sakince hemde kuralina gore ogretir. Gayette kolay ayrica atom mu parcalaniyormus. Sizi bu sekilde korkutarak bu isten vazgecirmeye calisiyor bence. Sen ogrenebildiysen benim icin hic sorun olmaz ogrenmek deseydiniz. Valla su soyleme tarzindan dolayi kocanizi kusura bakmayinda pataklayasim geldi. Bu adam size hicbirsey ogretemez, bak beceremiyorsun, ben demistim kolay degil falan deyip sizi pes ettirip caydirir.Kızlar merhaba
Bu ay nasipse arabamızı yeniliyoruz ben bir direksiyon hocasıyla görüştüm benim arabada başlarız sizinkini alınca da onda da ders yaparız dedi ancak eşim ben ogretirim ne gerek var diyor . Sana yanlış öğretirler orda sonra zorlanirsin diyor beni korkutuyor bu anlamda bana sandığın kadar kolay değil bu iş diyor iyice hevesim kırılıyor. Ders alıp tek başına kullanmaya başlayan arkadaşlar bana yardım edebilir misiniz ? Korkumu yenmeliyim
Kızlar merhaba
Off teşekkür ederim gerçekten insan acaba ben gerçekten bu kadar beceriksiz miyim diye endişe ediyorEsiniz sacmalamis. Direksiyon hocasi neden yanlis ogretsin ya tam tersi hem sakince hemde kuralina gore ogretir. Gayette kolay ayrica atom mu parcalaniyormus. Sizi bu sekilde korkutarak bu isten vazgecirmeye calisiyor bence. Sen ogrenebildiysen benim icin hic sorun olmaz ogrenmek deseydiniz. Valla su soyleme tarzindan dolayi kocanizi kusura bakmayinda pataklayasim geldi. Bu adam size hicbirsey ogretemez, bak beceremiyorsun, ben demistim kolay degil falan deyip sizi pes ettirip caydirir.
Senden öğrenecek çok şeyim var aşkom haklısın aslında direkt ders aldım deseydim keşkeHer şeyi söylemek her yaptığının her harcadığının hesabını vermek zorunda değilsin. Git istediğin gibi al dersini. Dünyanın sonu mu yahu. O arabayı da kullan eşine bırakma.
Yemin ediyorum aynı şeyi düşündüm.Sen pratik yapma araba sadece kendisine kalsın kendisi kullansın diye yapıyor. Ders alıp kendini geliştirdiğin zaman arabayı sen de isteyeceksin. O zaman her istediğinde araba onun altında olmayacak. Paşama bak ehliyet kursunda yanlış öğretiyorlarmış, şöyle özgüvenli olacaksın hayatta.
Otomatik vites çok kolay, hiç korkmayın. Hocayla birkaç ders çıktıktan sonra çok rahat tek başınıza çıkabilirsiniz.Yanlış öğretme kısmını zaten çok tartışıyoruz bana ehliyet derslerinde öğrettikleri bilgilerin yanlış olduğunu söylüyor. Yavaslama ve durmayı öğretmediklerini vites düşmeden sürdüğümu söylüyor ha otomatik viteste bu sorun olmayacak ama eşim bana şimdi sen otomatik olunca daha kolay sandın o kadar kolay değil diyor ben de öncelikle yakın mesafelere yalnız giderim dedim ilk zamanlar zaten çocuğu almam yanıma dedim
Para senin paran araba hakkın. Çok biliyor eşinSenden öğrenecek çok şeyim var aşkom haklısın aslında direkt ders aldım deseydim keşke
Onun sandığı kadar zor değil asıl, artık nasıl zorlandıysa alırken ehliyeti.Kızlar merhaba