Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi eşin sana güvenmiyor..sende bunları kendını aklayarak buraya yazdın.. eşin sana guvenmedıgı ıcın arastırdı.. ve bu sıteyı buldu.buraya yazdıklarınıda okudu..ama evdekı hesap çarşıya uymadı..ve eşin burdaki yorumları okuyunca dinden imandan çıktı...bence bu son senin için hiç iyi değil..
şimdi eşin sana güvenmiyor..sende bunları kendını aklayarak buraya yazdın.. eşin sana guvenmedıgı ıcın arastırdı.. ve bu sıteyı buldu.buraya yazdıklarınıda okudu..ama evdekı hesap çarşıya uymadı..ve eşin burdaki yorumları okuyunca dinden imandan çıktı...bence bu son senin için hiç iyi değil..
ortada ne fol var ne de yumurta eleman kendi kendne triplere griyo kocasıda anlamak dnlemek yerine kapıya atmayı bile planlıyo hangi çagda yaşıyoruz bırakın geri kafalılığı
hanımlar 2 ay mesajlaşmak dedimse öle hoş beş mesajlaşma değil sadece uyarı amaçlı dedimya hata ettim kendim bitirebilirim dedim
türkcelden mesajları çıkartmak için başvurduk eşimle beraber ama boşanma davası olmadan yani olay mahkemeye gelmeden alamazsınız dediler eşime aç davayı al mesajları gör dedim ama o bana yalanda olsa sanırım inandığını söledi ve açmadı tabii onun için dava açmak ne demek bilemiyorum sonuçta kendi imkanlarıyla arıyor açık açıkta sölüyor korkum yok siz olayı sanki 2 ay boyunca gece gündüz mesajlaşmısım gibi yorrmladınız sanırım iş mesajlaşmasıda buna dahil tel görüşmesi ise önceki mesajlarda açıkladım kafayı çekip benimle konuşmak isteyince olan görüşme başka değil o tel dede azıma geleni söledim yapma etme hata yapıyosun git karına sarıl benim peşimi bırak dedim ama işte o zaman da olan oldu
ayrıca benim facem yok o gece ilk kez ekledim oğlumun facesine
bir turkcell bayisine gidip döküman alabilirsiniz hatta müşteri hizmetlerini arayıp mail olarak isteyebilirsiniz mahkemeye gerek yok sizi yalnış yönlendirmişler
bazı sorularımıza cvp vermiyosunuz ben sadece neden eklediğinizi merak ettim internete????