• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana inanmıyor..

Ben oğlunuzun fac...sine neden bu beyi eklediğinizi anlayamadım...
neden eklediniz???

ayse hanım cana yakın olmak farklı bir durum ... gerizekalı eleman diyorsunuz iş arkadasınıza ama 2 ay boyuncada görüşüyorsunuz şimdi düşündüm ben nişanlmla bile 15 dakika konuşmuyorum telefonda ama siz ELEMANLA konusabiliyorsunuz eşiniz kahvedeyken yazışıyorsunuz gelip yanlış anlamasından korkuyorsunuz allahtan eşiniz farketmişte ELEMANLA işler ilerlemeden durdurmuş adacağız bunları

valla ne desem bilemedim
ama olan olmuş yapacak bişey yok
ben hemen eşime anlatırım böyle bir durum olduğunda hatta bir
ara tlf rahatsız ediliyordum direk eşimi aradım işten anlattım
numarayıda verdim o ilgilendi
neyse size gelince güven çok önemli ve malesef bir kere kaybedildimi
bir daha kazanılmıyor şu satten sonra işide bıraksanız eşinizin kafasında hep soru işareti kalıcaktır

şimdi eşin sana güvenmiyor..sende bunları kendını aklayarak buraya yazdın.. eşin sana guvenmedıgı ıcın arastırdı.. ve bu sıteyı buldu.buraya yazdıklarınıda okudu..ama evdekı hesap çarşıya uymadı..ve eşin burdaki yorumları okuyunca dinden imandan çıktı...bence bu son senin için hiç iyi değil..:19:

şimdi eşin sana güvenmiyor..sende bunları kendını aklayarak buraya yazdın.. eşin sana guvenmedıgı ıcın arastırdı.. ve bu sıteyı buldu.buraya yazdıklarınıda okudu..ama evdekı hesap çarşıya uymadı..ve eşin burdaki yorumları okuyunca dinden imandan çıktı...bence bu son senin için hiç iyi değil..:19:

keşke bulsa adamcağız

hakkaten hiç düşünmemiştim bu kadarını

bence en büyük hatan eşine dürüst olmaman olmuş, adamla konuşabilirsin, sana aşık da olabilir, bunda senin aşağı yukarı suçun olmaz, ama eşinden gizlemen, telefondaki kız arkadaşım falan demen, hiç masum değil, eşinin aklında şu anda ne kadar kurt dolanıyor tahmin bile edemezsin.

hanımlar 2 ay mesajlaşmak dedimse öle hoş beş mesajlaşma değil sadece uyarı amaçlı dedimya hata ettim kendim bitirebilirim dedim
türkcelden mesajları çıkartmak için başvurduk eşimle beraber ama boşanma davası olmadan yani olay mahkemeye gelmeden alamazsınız dediler eşime aç davayı al mesajları gör dedim ama o bana yalanda olsa sanırım inandığını söledi ve açmadı tabii onun için dava açmak ne demek bilemiyorum sonuçta kendi imkanlarıyla arıyor açık açıkta sölüyor korkum yok siz olayı sanki 2 ay boyunca gece gündüz mesajlaşmısım gibi yorrmladınız sanırım iş mesajlaşmasıda buna dahil tel görüşmesi ise önceki mesajlarda açıkladım kafayı çekip benimle konuşmak isteyince olan görüşme başka değil o tel dede azıma geleni söledim yapma etme hata yapıyosun git karına sarıl benim peşimi bırak dedim ama işte o zaman da olan oldu

ayrıca benim facem yok o gece ilk kez ekledim oğlumun facesine

Son düzenleme:
ortada ne fol var ne de yumurta eleman kendi kendne triplere griyo kocasıda anlamak dnlemek yerine kapıya atmayı bile planlıyo hangi çagda yaşıyoruz bırakın geri kafalılığı:47:

hangi çağda yaşıyormuşuz????

Bu kafadaki kadınların her çağda ahlak sorunu vardır.
.

arkadaşlar bence konu sahibine fazla yüklenmeyelim. evet bence de hatalı olabilir, ama buraya kocasını nasıl inandıracağına dair konu açmış. defalarca yazdık zaten hatalısın diye. artık bu saatten sonra bu kadın evliliğini nasıl kurtarır ona çözüm arayalım bence. çocuklarına yazık yani. şimdi burda konunun kapanmasına yol açarsak bu kadın ne yapacak? yine saklayacak, hata yapacak belki.
bence birçoğumuzun da yazdığı gibi bulunduğu işten ayrılmalı. telefon numarasını değiştirmeli.
kendisini eşinin yerine koyup düşünmeli, affettirmek inandırmak o kadar kolay bişey değil çünkü.

ooooooooo çok yanlış yapmışsın çooook
şimdi nasıl kurtulacam diyorsun da bence eşin gibi adamı bulmuşsun
otur kalk şükret,işinden istifa et,adamın aklını daha fazla kurcalama
diğer adam da ortada pişkin pişkin gezdiğine göre daha çok başın ağrır çoooooooooook

Bence o gerizekali dedigin elemanla gorusmek
Basbaya senin hosuna gitmis.
Esine yakalanmasaydin kimbilir daha ne kadar gorusup konusacaktin.

Her kadin kendi namusundan sorumludur.
Sen mesafeyi koymadin adamda boyle atlar olaya iste.

hadi biraz gerçekçi olalım..

elemanın size ilgisinden hoşlanıyordunuz.. Bunca yıl sonra, birisinin size ilk gençlik yıllarındaki gibi aşkla yaklaşması hoşunuza gitti. Her ne kadar, reddetmek şeklinde olsa da bir şekilde onunla iletişim kurmaktan da hoşlandınız.. O istedi, siz reddettiniz.. Onun istemesini ve kendinizin de reddetmesini istiyordunuz.. Elbette ki eşinizi seviyorsunuz.. O adamla da birşey yaşamak istemiyorsunuz.. Hoşunuza giden tek şey, ilgi görmekti..

Ama biliyorsunuz ki evli ve çocuklu bir kadın için bu hiç de etik bir davranış değil.. Kimse kusura bakmasın, ahlakın, erdemin çağı mağı olmaz..

Benim kişisel tavsiyem, o iş yerinden ne pahasına olursa ayrılın, hattınızı değiştirin. O elemanı aklınızdan da hayatınızdan da bir an evvel çıkarın.. Eşiniz bellki ki çok iyi niyetli.. Bu fedakarlığı hak ediyor.. O zaman kafası daha da rahatlayacaktır.

hanımlar 2 ay mesajlaşmak dedimse öle hoş beş mesajlaşma değil sadece uyarı amaçlı dedimya hata ettim kendim bitirebilirim dedim
türkcelden mesajları çıkartmak için başvurduk eşimle beraber ama boşanma davası olmadan yani olay mahkemeye gelmeden alamazsınız dediler eşime aç davayı al mesajları gör dedim ama o bana yalanda olsa sanırım inandığını söledi ve açmadı tabii onun için dava açmak ne demek bilemiyorum sonuçta kendi imkanlarıyla arıyor açık açıkta sölüyor korkum yok siz olayı sanki 2 ay boyunca gece gündüz mesajlaşmısım gibi yorrmladınız sanırım iş mesajlaşmasıda buna dahil tel görüşmesi ise önceki mesajlarda açıkladım kafayı çekip benimle konuşmak isteyince olan görüşme başka değil o tel dede azıma geleni söledim yapma etme hata yapıyosun git karına sarıl benim peşimi bırak dedim ama işte o zaman da olan oldu

ayrıca benim facem yok o gece ilk kez ekledim oğlumun facesine

bir turkcell bayisine gidip döküman alabilirsiniz hatta müşteri hizmetlerini arayıp mail olarak isteyebilirsiniz mahkemeye gerek yok sizi yalnış yönlendirmişler

bazı sorularımıza cvp vermiyosunuz ben sadece neden eklediğinizi merak ettim internete????

bir turkcell bayisine gidip döküman alabilirsiniz hatta müşteri hizmetlerini arayıp mail olarak isteyebilirsiniz mahkemeye gerek yok sizi yalnış yönlendirmişler

mesajın içeriğini dedim alamıyoruz
ayrıntı zaten daha 2 ay önceden kocamın elinde şüphe üzerine olay başlamış

hatalı olup olmadığınız konusunda hiç ama hiç yorum yapmayacağım arkadaşlar saolsunlar 12 sayfa boyunca söylenebilecek herşeyi söylemişler zaten.
bundan sonra yapacaklarınıza gelince:
1) o işten ayrılacaksınız.
2) telefon numaranızı değiştireceksiniz.
3) facebook - msn vs gibi tüm iletişim yollarından o şahsı engelleyeceksiniz.

gerçi bunlar en baştan yapılacak işlerdi de madem olay bu raddeye geldi, zehmet olmazsa biraz keyfinizden lüksünüzden vazgeçeceksiniz.

bende eşinize hak verenlerdenim...
eşiniz gerçekten sizi seviyor ve yuvanıza saygılı bir adam...
işten çıkar numaramı da değiştirirdim ben olsam...

Son düzenleme:
Eşinizin kahve alışkanlığı değişti mi acaba?Ben her şerde bir hayır olduğuna inananlardanım.Belki eşiniz de başka erkeklerin size ilgisi olduğunu gördüğünde sizi ne kadar ihmal ettiğini ve ilgilenmesi gerektiğini hatırlamıştır diye düşünüyorum.İnsanları boş bırakmaya gelmez,hepimiz sevgi ve ilgi bekleriz bu konuda son derece de haklıyız.İlgisiz insan aldatılır ya da aldatılmalı demiyorum ama ilgisiz insan eninde sonunda bir başkasına tercih edilir o insana yol verilir.Eşiniz de böyle devam etse (kahveye gidip sizi ihmal etse bir süre daha) mutlaka ilişkiniz bundan zarar görecekti.Belki de böylesi hayırlısı oldu.Şimdi umarım her şey düzelir ve evliliğiniz çok daha iyi olur.

Back