• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana inanmıyor..

canım sana burda o kadar öneri verildi hiç bir öneriye evet olabilir, hayır olmaz vs.. demedin
şimdi bizden ne istiyosun anlamadım ki, yani bu konuyu açmandaki amaç ne, ona göre yardımcı olalım

oda bana YA KÖRMÜSÜN GELİNCE KAPATIVER SONRA TEKRAR GİRİRSİN GİDİNCE DİYOR
ertesi gün bunu elemana söledim bi daha bana mesaj yazma eşim yanlış anladı diye ok

neyse aradan 1 aya geçti elemanda bana karşı bi değişiklik olmaya başladı mesajlar görüşmeler ama ben yine sadece arkadaş görüyorum

sonra eleman bana resman ilanı aşk etti evli ya bense ona allah belanı versin ben seni bi arkadaş olarak gördümde bu kadar yakın davrandım senin yaptığına bak derken böle mesajlar görüşmeler 2 ay sürdü

o arada eşim aramış beni telefonum meşgul 10 -15 dk görüştük sonra eve gelince kapattım telefonu bi açtım kapıyı eşim kapıda beni bekliyor kiminle görüşüyorsun diye sordu kardeşim dedim yalan 1*sonra kız arkadaşım dedim yalan 2*

sonra beni baya bi sıkıştırdı sabaha kadar sonunda bazı şeyleri söledim

ama sıkıldım bi hatam olmadı tek bir imalı söz mesajım olmadı elemana ama eleman şerefsi çıktıysa ben ne yapabilirim.............

eşimin lafı elemana yüklendim ya eleman bana önce sen git karına sahip çık bu mesajları benmi yazdım ya manalı bi şey yazdıysan diyor sonra ne olacak ama hiç bi şey yazmadım daha doğrusu pek hatırlamıyorum ama yazmadım
neyse sanırım bu kadar yeter belki bi şeyler yazarda bana biraz rahatlatma imkanı verirsiniz

arada gidip geliyorum kusura bakmayın yazılanları okudum da neredeyse evlilik bitmiş diyeceksiniz o yazdığım mesaj ve tel face görüşmelerinde bir tek cümle ima not harf yok
evet hata ettim neden hata ettim insanlara güvenmekle hata ettik böle olsun istermiydim öle bi şey olsa eşimin telefonundan mı yapardım(hat onun ya) ki öle bi şey yok ama olan oldu he ne derseniz ne sölerseniz söleyin asla ama asla öle bi düşünce içine girmedim

sanırım gerçekler ağır bastı

Nerde hata ettim diye soruyorsunuz ya. Bazı yerleri aldım mesajlarınızdan. Belki eşinizi daha iyi anlayabilir, nerde hata yaptığınızı görebilirsiniz diye.
Bu 2 ay süresince yapılan görüşmeler ve yazılan mesajlar aslında çok masum olmadığını düşündürtüyor bana. Hiç kusura bakmayın.

Son düzenleme:
Konu içeriği nedeniyle "Eşi ve eşinin ailesi" başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

büyük bi hata yaptım evet bilmeden veya bilerek
şimdi bunu en az hasarla atlatmam ve bu olayı kapatmam lazım sanırım biraz ilgi alaka ile zorda olsa eşime tekrar o güveni verebilirim ve evet haklısınız ne olursa olsun ilk işim işi bırakmak sanırım bu yol en doğru yol ve zamanla bu güveni tekrar kazanabilirim yuvam yıkılmasın huzurum kaçmasın eşim yanımda olsun da ne olursa olsun

hepinize teşekkür ederim...........

büyük bi hata yaptım evet bilmeden veya bilerek
şimdi bunu en az hasarla atlatmam ve bu olayı kapatmam lazım sanırım biraz ilgi alaka ile zorda olsa eşime tekrar o güveni verebilirim ve evet haklısınız ne olursa olsun ilk işim işi bırakmak sanırım bu yol en doğru yol ve zamanla bu güveni tekrar kazanabilirim yuvam yıkılmasın huzurum kaçmasın eşim yanımda olsun da ne olursa olsun

hepinize teşekkür ederim...........

Benim anlatmak istediğim buydu. Eşiniz ne kadar pişman olduğunuzu anlasın. Elbette ki bu olay ara ara gündeme gelecektir ama eşinizin haklı olduğu tarafları bilin. Kendinizi onun yerine koymaya çalışın ve gerginlik yaratıp üste çıkmaya çalışmayın. O zaman bu olayı zamanla çözebilirsiniz.
Maalesef güven kaybedildiğinde tekrar kazanmak güç oluyor

biz sana nasil yardim edebilirizki, elimizde sihirli bir degenek yokki pof diye esinin hafizasini silip sana güvenmesini saglayalim.
zamanla unutur yada hafifler sana yine güvenir ins.

isi birakman iyi fikir.

sen böyle aman yapma etme böyle deme diyerek elemana (:37: bu eleman kelimesinide hic begenmedim ya) nazlaniyormussun hissi vermissin , oda biraz daha zorlasam ha basardim ha basaricam diye ümitlenmis yazik:37:

sen bazı şeyleri kabullenemesende olay senin kontrolünden çıkıyormuş neredeyse 2 ay mesajlaşmalar,telefon görüşmeleri hayır deme amaçlı da olsa evli iki kişiye uygun olmayan şeyler tamam sen iyi niyetli,canayakın birisi olabilirsin ama bu olay herkese aynı davranmaman gerektiğini de öğretmiştir özellikle de iş ortamında ...eşiniz sizi gerçekten seviyormuş sende ona bu güveni yeniden vermelisin
zaten pekçok şey söylenmiş sen de hatanı anlamışsın,buna benzer buraya o kadar konu açılıyor ki ama birçoğunda roller farklı
o yüzden daha dikkatli olmalısın bundan sonra sende eşini gerçekten seviyorsan.

10 yıldır aynı firmada çalışıyorum onu bilir onu söylerim çalışan evli bir kadının çizgisi olacak yok ben insanlarla samimiyim yok cana yakınım yok benim kalbim temiz gibi söylemler boş herkes haddini bilecek bilmeyenede sen öğreteceksin herkes durduğu yeri söylediği lafı bilecek sen bu kadar samimi olmasaydın şimdi kocanla aranda güven sorunu olmayacaktı her zaman eşinin aklında acaba olacak.O Yüzden bırak işi ne eşinin kafası karışsın nede sen huzursuz ol En azından eşin iyi niyetliymiş ki adamın yakasına yapışmamış

bilmiyorum belki çok geri kafalıyım ama evli iki karşı cinsin mesajlaşmasını, face de konuşmasını hiç doğru bulmuyorum. adam size zaten sinyaller vermiş, ben sıcak kanlıyım ben arkadaş sanıyordum falan yapmayın lütfen hangi çağdasınız. hadi hatır sordu diyelim e kocam görcek diyince o gelince kapat diyen adamın belli ki niyeti kötüdür. sizin yerinizde olsam çoktan işten attırmıştım yada işten çıkmıştım.

ayrıca kendinizi eşinizin yerine koyun. kocam böyle yapsa onu parçalarım. erkekler daha hassas oluyor. iyiki size zarar vermemiş.

İyi ki iki ayda eşinize yakalanmışsınız. Beterinden korunmuşsunuz. Çünkü siz onu ikna edeceğim diye konuşmaya devam edecektiniz sanırım

kafama takılan..
eşim görürse yanlış anlar dediniz o şahısta kapat körmüsün dedi..
siz ne konuşuyordunuz yanlış anlayacak..
ve siz 2 ay boyunca ne konuştunuzki..
benimde iş arkadaşlarım var erkek..
ararlar eşim varken yanındada konuşurdum ama iş bu raddeye hiç gelmedi..
bana kalırsa siz içinizdeki duygusal boşluktan konuştunuz o şahısla
işin buraya varacağını eşinizin yanlış anlayacağınıda biliyordunuz..
kesip atmadınız çünkü ruhunuz okşanıyordu
(yargılamıyorum eşinizin yokluğundan kaynaklanan bir durum oluşmuş olabilir)
yoksa size körmüsün kapat dediğinde güzelce fırça atabilir,birdahada selam bile vermeyebilirdiniz..

biriyle görüşüp görüşmemek kendi elinizde değilmi??

eşin haklı bncede....herzaman söylüyorum yine söyleyeceğim kadınla erkekten arkadaş olmaz ...çünki bakın karşınızdaki insanın niyetini bilemiyoruz beynini okuyamıyoruz....aynı şeyi eşin sana yapmış olsaydı eşim beni aldatıyormu olurdu başlık...iş arkadaşınla facede görüşmeyiver nolacak bi sıkıntı varsa açsın tel ordan söylesin şurda şu sıkıntı var diye....hiç bi zaman onaylamayacağım bu tip arkadaşlıkları....sonuçları ağır oluyor malesef...

mrb konuzu baştan aşşa okudum hepsini..bence bana göre hata sizde tamam cana yakın olabilirsiniz bende öleyim ama akrabam değil komşu değil bi erkekle çok samimi olamam.faceden fln konuşmalar msj malar tel.da konuşmanız bana göre yanlış.bnce sizi sevdiğini sölediği zaman asla onla görüşmemeniz lazımdı.iş yerinden de çkmanız lazmıdı.

aynısı eşiniz size yapmış olsaydı nasıl hisseder ne düşünürdünüz çok merak ettim dogrusu....hata elemanda değil üzgünüm..hata sizde.... eşimi çok seviyorum demişsiniz ya bence bunu bir daha gözden geçirin...konuşmak istemeseniz daha farklı davranabilirdiniz....benim düşünceme göre siz eşinizi aldatmışsınız...

Bana birisi seni seviyorum dese ben çok telaşlanır korkarımm hemen oradan çıkarım ama siz gayet sakin telefonla msjla aramalarla çözmeye çalışmışsınız ne cesaret???
Bende genç ve çevre tarafından beğenilen bir bayanım..rahatsız edici bakışlar olmuyormu tabiki oluyor ama ben mesafemi hep koruyorum kimse böyle bişeye cesaret edemez..

mrb konuzu baştan aşşa okudum hepsini..bence bana göre hata sizde tamam cana yakın olabilirsiniz bende öleyim ama akrabam değil komşu değil bi erkekle çok samimi olamam.faceden fln konuşmalar msj malar tel.da konuşmanız bana göre yanlış.bnce sizi sevdiğini sölediği zaman asla onla görüşmemeniz lazımdı.iş yerinden de çkmanız lazmıdı.

Çalışıyorsan telde konuşmak zorunda kalıyorsun
ama sadece iş için

Kusura bakmayın ama bana bir şeyleri eksik yazmışsınız gibi geldi.Facebook ta sohbetinizi anlayabilirim ama telefonda mesajlaşmak 10-15 dakika konuşmakda ne demek.Ya siz çok safsınız ya da dediğim gibi bir şeyleri eksik yazıyorsunuz...

Back