Gerçekçi söyleyim bu hikayede sanki bazı eksik şeyler var?? Koca milyon kere haklı.
ağlayarakta olsa utanarak ta olsa her şeyi ama her şeyi yazdım tek kelime gizlilik yok ne isterseniz sorun kafana takılan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekçi söyleyim bu hikayede sanki bazı eksik şeyler var?? Koca milyon kere haklı.
oda bana YA KÖRMÜSÜN GELİNCE KAPATIVER SONRA TEKRAR GİRİRSİN GİDİNCE DİYOR
ertesi gün bunu elemana söledim bi daha bana mesaj yazma eşim yanlış anladı diye ok
neyse aradan 1 aya geçti elemanda bana karşı bi değişiklik olmaya başladı mesajlar görüşmeler ama ben yine sadece arkadaş görüyorum
sonra eleman bana resman ilanı aşk etti evli ya bense ona allah belanı versin ben seni bi arkadaş olarak gördümde bu kadar yakın davrandım senin yaptığına bak derken böle mesajlar görüşmeler 2 ay sürdü
o arada eşim aramış beni telefonum meşgul 10 -15 dk görüştük sonra eve gelince kapattım telefonu bi açtım kapıyı eşim kapıda beni bekliyor kiminle görüşüyorsun diye sordu kardeşim dedim yalan 1*sonra kız arkadaşım dedim yalan 2*
sonra beni baya bi sıkıştırdı sabaha kadar sonunda bazı şeyleri söledim
ama sıkıldım bi hatam olmadı tek bir imalı söz mesajım olmadı elemana ama eleman şerefsi çıktıysa ben ne yapabilirim.............
eşimin lafı elemana yüklendim ya eleman bana önce sen git karına sahip çık bu mesajları benmi yazdım ya manalı bi şey yazdıysan diyor sonra ne olacak ama hiç bi şey yazmadım daha doğrusu pek hatırlamıyorum ama yazmadım
neyse sanırım bu kadar yeter belki bi şeyler yazarda bana biraz rahatlatma imkanı verirsiniz
arada gidip geliyorum kusura bakmayın yazılanları okudum da neredeyse evlilik bitmiş diyeceksiniz o yazdığım mesaj ve tel face görüşmelerinde bir tek cümle ima not harf yok
evet hata ettim neden hata ettim insanlara güvenmekle hata ettik böle olsun istermiydim öle bi şey olsa eşimin telefonundan mı yapardım(hat onun ya) ki öle bi şey yok ama olan oldu he ne derseniz ne sölerseniz söleyin asla ama asla öle bi düşünce içine girmedim
sanırım gerçekler ağır bastı
büyük bi hata yaptım evet bilmeden veya bilerek
şimdi bunu en az hasarla atlatmam ve bu olayı kapatmam lazım sanırım biraz ilgi alaka ile zorda olsa eşime tekrar o güveni verebilirim ve evet haklısınız ne olursa olsun ilk işim işi bırakmak sanırım bu yol en doğru yol ve zamanla bu güveni tekrar kazanabilirim yuvam yıkılmasın huzurum kaçmasın eşim yanımda olsun da ne olursa olsun
hepinize teşekkür ederim...........
mrb konuzu baştan aşşa okudum hepsini..bence bana göre hata sizde tamam cana yakın olabilirsiniz bende öleyim ama akrabam değil komşu değil bi erkekle çok samimi olamam.faceden fln konuşmalar msj malar tel.da konuşmanız bana göre yanlış.bnce sizi sevdiğini sölediği zaman asla onla görüşmemeniz lazımdı.iş yerinden de çkmanız lazmıdı.