• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana inanmıyor..

tek soru

bunları yapan kocan olsaydı???

nedenmi çünki o gerizekalı hatasının farkına vardı ben ona en ufak bi ümit vermedim işimi ve eşimi çok seviyorum
elemandan bana karşı en ufak bi hareket laf selam yok böle olduğu sürece benim için sorun yok artık gelmiyor selam yok görüşme yok aynı ortamda olmadıktan sonra ve ben kendimden emin oldukça ayrıca eşimde zorlamadıkça bana göre ortada bi olay olmadıkça en ufak bi olay konuşmak bile bırakırım

ama gerizekalı biri yüzünden neden düzenimi bozayım
siz neler yazdınız hoşuna bile gitmiş gibi yazdınız ben olayın büyümemesi için eşime karşı bi hata yapmadığımı göstermek için çabaladım ve yapmadımda ama o gerizekalı işi bozdu o kadar anlattım ve çocuğum var bir saniye bir mesaj bile aklıma bu tür bi şey gelmedi uzamasının sebebide olayı kapattırmak için di
ama olmadı şimdi ne yapabilirim olan oldu

gerçektende yazılanlardan sonra hatanın nerelere çekilebileceğini daha iyi anlıyorum
ama ben sadece iş arkadaşım olduğu için eşlerde görüşüyordu bi yanlışlık görmedim bu yüzden ama eleman serefsiğzin teki çıktı anlatmaya çalıştım ama olmadı anlamadı şimdi benim huzurum kaçtı o ise hiç bi şey olmamış gibi hayatına bakıyor ne kadar acı zor bi durumdayım

Ayşecim ben seni aslında anlıyorum, çevremizde bizi neşelendiren sohbetinden ilgisnden hoşlandığımız insanlar oluyor.ve o bir erkekse asla birlikte olmayı yanlış bişey yapmayı düşünmezsin ama bir taraftan ilgilensin de istersin. Üstelik evli isen, eşinin ilgisi seni tatmin etmiyorsa durum senin için keyifli bile olur.kadın psikolojisi.. biraz yanlış gelebilir bazı arkadaşlara bu yorumum. ama bu namussuzluk değildir bence. olayda bende biraz flört durumu sezdim evli bir kadına asla yakışmıyor tabi tartışmasız. ama insan bazen heyecan istiyor malesef. özellikle uzun süredir evli isen, ilşki monotonlaşmış ise ve sen sosyal bir kişiliksen.

senin tek hatan biraz ileri gitmen olmuş.. elemanı bu kadar cesaretlendirmemeliydin, ve eşin mesajları gördükten sonra görüşmeyi kat i olarak kesmeliydin. ama olan olmuş evliliğinizi sevginiz kurtatrır. yeterki sen bir daha böle konularla çıkma karşısına. :)) bir süre suyuna git bence..:)

Ayşecim ben seni aslında anlıyorum, çevremizde bizi neşelendiren sohbetinden ilgisnden hoşlandığımız insanlar oluyor.ve o bir erkekse asla birlikte olmayı yanlış bişey yapmayı düşünmezsin ama bir taraftan ilgilensin de istersin. Üstelik evli isen, eşinin ilgisi seni tatmin etmiyorsa durum senin için keyifli bile olur.kadın psikolojisi.. biraz yanlış gelebilir bazı arkadaşlara bu yorumum. ama bu namussuzluk değildir bence. olayda bende biraz flört durumu sezdim evli bir kadına asla yakışmıyor tabi tartışmasız. ama insan bazen heyecan istiyor malesef. özellikle uzun süredir evli isen, ilşki monotonlaşmış ise ve sen sosyal bir kişiliksen.

senin tek hatan biraz ileri gitmen olmuş.. elemanı bu kadar cesaretlendirmemeliydin, ve eşin mesajları gördükten sonra görüşmeyi kat i olarak kesmeliydin. ama olan olmuş evliliğinizi sevginiz kurtatrır. yeterki sen bir daha böle konularla çıkma karşısına. :)) bir süre suyuna git bence..:)

ah birde elemanı boşver gitsin.. sen kendine bak... mutlu neşeli haline dön.. elemana duruma takıldığını belli etme, güçlü ve ailenle mutlu olduğunu anlasın ve elemanın arkasından sakın ama sakın konuşma...

neden hala o işyerindesiniz? madem eşiniz bukadar sorun yapıyor iş evliliğinizden önemlimi? çıkın bence o eleman dediğinizlede iş dahil tüm münasebetiniz bitmiş olur. sizde huzura kavuşursunuz eşinizde

biraz yanlış gelebilir bazı arkadaşlara bu yorumum. ama bu namussuzluk değildir bence. olayda bende biraz flört durumu sezdim evli bir kadına asla yakışmıyor tabi tartışmasız. ama insan bazen heyecan istiyor malesef. özellikle uzun süredir evli isen, ilşki monotonlaşmış ise ve sen sosyal bir kişiliksen.

senin tek hatan biraz ileri gitmen olmuş.. elemanı bu kadar cesaretlendirmemeliydin, ve eşin mesajları gördükten sonra görüşmeyi kat i olarak kesmeliydin.

Ben de yanlış anlayanlardanım yorumunuzu. Sosyal kişilikler evliliği ilerledi diye, monotonlaştı diye heyecan mı ararmış. Ben oldukça sosyalim. Evliliğim değil monotonlaştığında bitme aşamasına geldiğinde bile heyecan aramadım. Hiçkimseyle flört düşünmedim. Tek düşündüğüm çocuklarımdı. Çocuklarım olmasaydı da düşünmezdim. Kocam duyacak diye değil. Bana yakışmayacağından

peki neden gerçekten önemsemediğin bi insanın, gerizekalı dediğin bi insanın üzerinde durdun bu kadar
ben seni yargılamıyorum, haddimde değil zaten, adamın arkadaşlığı hoşuna gitmese üstünde durmazdın, kestirip atardın, bunda bi hakaret, yada yargılama yokki
sadece durum değerlendirmesi...
öyle değil diyosan öyle değildir ama benim algıladığım bu
bence bize cephe alacağına önerilere kulak ver, seni tanımıyoruz neden kötülüğünü isteyelim yani

Son düzenleme:
ooo ozaman bak buraya nasıl bir konu açılırdın.

eşim beni işyerindeki elemanla aldatıyor.
ayrılmayı düşünüyorum
aldatıldım.gibiiiiiii

bak o zaman burdaki yorumlara tek bir mesaj bile yeterdi 2 ay da neymiş boynuzu takmayı mı bekliyrosunlar mesajla başlayınca devamı da gelirler mi neler neler demek ki neymiş azıcık empati biraz da kendimizi karşıdakinin yerine koyucak

konu sahibi arkadaşım ben sana diyeyim bu evlilik bitmiş neden mi çünkü kocan asla bunu unutmayacak her hareketinde her lafında aklında olacak ve sen de bunu bileceksin böle böle iyice uçurumlar açılacak aranızda ama sanırım siz böyle de yaşayabilirsiniz kocan bunca şeyi affettiğine göre ve sen de senden kocandan başkası üzülmesin diye hani sessizce kapansın diye 2 ay konuştun ya bunu da atlatırsınız

bi bak şimdi olan kime oldu

eşini arada suçlayan arkadaşlara pes diyorum eşin gerçekten sinirlerine hakim olabilen sabırlı bi adam aynı şeyi kocan yaşamış ve sen onu şikayet için açsaydın neler yazarlardı git kadının eşine söyle babasını bul işten çıksın falannn..

bence hata sende arkadaşım biraz eşin tarafından kıskanılmak mı istedin sanki ben böyle hissettim sonrada iyice çamura bulandı işler ben yerinde olsam o işten direk ayrılırım elamanmıdır ne haltsa yüzüne bile bakma teller face ler falan çok hatan var elamanın eşinede yazık valla herkesi kendin gibi sanıyormuşsun falannn cana yakınmışsın her kadın birinin kendine farklı baktıgını hisseder bazen görmezlikten gelir bence hissetmemen olanaksız misilleme yaptın sanki sen kahveye gider benle ilgilenmezsen bende konuşurumm ama çocuk oyuncağı değil evlilik bak tvde neler izliyoruzzz

bence çok yanlış şeyler yapıyorsunuz yapmaya da devam ediyorsunuz hepimiz çalışan insanlarız çalıştığınız insanlarla aranıza masafe koymasını bilmeniz gerekiyor eğer ki evliyseniz daha çok dikket etmeniz gerekiyor.eşin çok sakın karşılamış bu durumu yatıp kalkıp duet bence olay bambaşka yerlere gidebilirdi.başka iş bulma imkanın varsa da ordan ayrıl eşine de daha çok ilgi gösterip durumu toplarlamayı çalış.

Ben de yanlış anlayanlardanım yorumunuzu. Sosyal kişilikler evliliği ilerledi diye, monotonlaştı diye heyecan mı ararmış. Ben oldukça sosyalim. Evliliğim değil monotonlaştığında bitme aşamasına geldiğinde bile heyecan aramadım. Hiçkimseyle flört düşünmedim. Tek düşündüğüm çocuklarımdı. Çocuklarım olmasaydı da düşünmezdim. Kocam duyacak diye değil. Bana yakışmayacağından

bende evliyim, ve çocuğum var, sorunlarım olsa bile bir arayışa girmem girmedim... anlatmak istediğim yakışıp yakışmama durumu değil.arayışa geçme durumu da değil. elbetteki namuslu hiçbir kadına yakışmaz... ama öyle yargılarda ve kesin cümleler kurulmuşki ben açıkçası şaşırdım. bir kadın olarak kadın doğasını inkar eden düşünceler yazılıyor. bana bir kadın göster ki ilgi sevmesin istemesin...heleki sosyalsen çevrende bir sürü insan varsa, bu tür yaklaşımlara kadınlar hep maruz kalıyor.ve bir boşluk anında yanlış yapabiliyorsun,bu söylediğim herşey için geçerli. konu sahibi bir hata yapmış zaten ve bunu da farkına varmış önemli olan yaşadığımız olaylardan ders almak ve şekillenmek. aldatmak dünya üzerinde tartışmasız kabul edilmez bişey.

bende diğer arkadaşların yorumlarına katılıyorum ona bu cesareti sen vermişsinve kocana acıdım açıkçası , bu arada EBRU 72 nin tüm yorumları çok isabetli bence

Son düzenleme:
bende evliyim, ve çocuğum var, sorunlarım olsa bile bir arayışa girmem girmedim... anlatmak istediğim yakışıp yakışmama durumu değil.arayışa geçme durumu da değil. elbetteki namuslu hiçbir kadına yakışmaz... ama öyle yargılarda ve kesin cümleler kurulmuşki ben açıkçası şaşırdım. bir kadın olarak kadın doğasını inkar eden düşünceler yazılıyor. bana bir kadın göster ki ilgi sevmesin istemesin...heleki sosyalsen çevrende bir sürü insan varsa, bu tür yaklaşımlara kadınlar hep maruz kalıyor.ve bir boşluk anında yanlış yapabiliyorsun,bu söylediğim herşey için geçerli. konu sahibi bir hata yapmış zaten ve bunu da farkına varmış önemli olan yaşadığımız olaylardan ders almak ve şekillenmek. aldatmak dünya üzerinde tartışmasız kabul edilmez bişey.

Konu sahibi hata yaptığını kabul etmiyor bana göre. Sürekli ben hata yapmadıkm. Engellemeye çalıştım falan diyor. İlginin hoşuna gittiğini reddediyor.
Ben ders almasını ve eşinin olayı çok çok büyütmemesinin şansı olduğunu farketmesini umuyorum.
Çoğumuz çalışıyoruz. Ve ekonomik olarak mecburuz da. Ama aile içi huzur herşeyden daha önemli. Orda çalışmaya devam ettikçe eşiyle arası daha çok açılacak. İlişkilerinin selameti için başka bir iş bulması daha doğru bence. Böyle bir arayıştan hiç bahsetmedi mesela. Yüz vermiyorum diyor o kadar. Olanlar o kadar sıradan değil bence. Eşinin hatası da bu. Nasıl orda devam etmesine izin veriyor. Sebep paraysa eğer bu çok çirkin

bende diğer arkadaşların yorumlarına katılıyorum ona bu cesareti sen vermişsinve kocana acıdım açıkçası , bu arada EBRU 72 nin tüm yorumları çok isabetli bence
Teşekkür ederim. Sadece konu sahibinin yaptığı yanlışı farketmesini amaçladım yorumlarımda. Sonrasıyla ilgili atacağı adımlarda hatalarını görerek bu evliliği yola sokmasını isterim.

ben ilgiden hoşlanmam. gereksiz yere bi erkeğin bana yakın davranması rahatsız eder beni. işte olsun sokakta olsun çok rahatsız olurum ve kendimi iletişime kapatırım. eşim uzakta olmasına rağmen, ilgi ve sevgi ihtiyacım yok. onun sevgisi içimdedir.
boşluğa düşen kadınlar var tabi ki, onlar olduğu içn zaten bu kadar aldatma boşanma yaşanıyor. allah uzak tutsun hepimizi. elalemin kocasının ilgisine muhtaç oldukları için acıyorum onlara da

arada gidip geliyorum kusura bakmayın yazılanları okudum da neredeyse evlilik bitmiş diyeceksiniz o yazdığım mesaj ve tel face görüşmelerinde bir tek cümle ima not harf yok
evet hata ettim neden hata ettim insanlara güvenmekle hata ettik böle olsun istermiydim öle bi şey olsa eşimin telefonundan mı yapardım(hat onun ya) ki öle bi şey yok ama olan oldu he ne derseniz ne sölerseniz söleyin asla ama asla öle bi düşünce içine girmedim

kahveye gidiyor dedimse eve gelmiyo her akşam demedim
eşim işten gelir yemek yer 10 dk sonra kahveye çıkar 11 gibi gelir ben yazıyorum ben neyi savunuyorum onuda bilmiyorum sadece sanki bana ilgisi azaldı gibi dedim bu nuda bi yere çekmek yani
sen öle yaptıysan bende böle yaparım değil
sanırım gerçekler ağır bastı

Back