Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beş yıldır mi erteliyor bebek mevzusunu? Eşiniz gerçekten sağlıklı bir ruh haline sahip değil.en başta yabancı bir hanımla evlenebilecek son kisilerdenmiş.cunku çok önyargıları var ve bununla hareket ediyor sizi yıpratıyor.temelde ozguvensiz birisi.ben kıskançlıktan öte beş yıl çocuk düşünmesine çok takıldım.yani okadar guvensizse neden evliliği devam ettiriyor ozaman ne kadar dengesiz birisi.Allah yardımcınız olsun.
Öncelikle şunu söylemek istiyorum ki Türkçe'ye buradaki çoğu kadından daha iyi öğrenmişsiniz.
Bu arada nerelisiniz? Memleketinize dönme gibi bir şansınız var mı?
Abla nerden buldun bu herifi?? Bir de nerelisin?ona göre yorum yapıcam
Çok haklısınız. Kız çocuğu olduğunu düşünemiyorum bile. Güvnsizlik ve evham korkunç bir karışımı. Profesyonel yardımı almasını istedim. Bu profesyonel ya psikolog, aile danışmanı olacak, ya da boşanma avukatı maalesef.Eşinize gelince bence hasta. Kıskançlık insanın kendiyle alakalı bir güven problemidir böyle durumlarda. Hasta bir adamla bir ömür geçirmek ya da o adamı baba yapmak ne kadar doğru olur sizce? Bir de kız çocuğunu olduğunu düşünün, eşinizin bu güvensizliği ona da yansıyacak ergenlik çağı sonrasında.
Boşanın ya da boşanmayın diyemem ama ciddi bir probleminiz var. Kabul eder ve çaba gösterirse eşiniz çözme yolunu deneyebilirsiniz. Ama profesyonel yardım şart.
Yorumunuz için teşekkürler. Bu 22 yıl siz nasıl ruh salığınızı koruyorsunuz?Ilk olarak tebrikler Türkçenize gelsin. Çok güzel yazmışsınız. Ikinci olarak esiniz degismez. Bir farkli versiyonu bende var . 36 yasindayim. 14 yasindan beri esimle birlikteyim . Hala deli gibi kiskanir ve güven sorunu vardir .22 yildir birlikteyiz. Çocukluğumuz gençliğimiz hepsi birlikte .
Ama yok yani
Sarışınım "saçını kızıl mi yapsan?" Der
53 kiloyum her sabah sahilde yürürüm. "Iki çocuklu kadınsın salsana kendini" der
Fönsüz ise gitmem 15 senedir "şu huyunu birak dikkat çekiyorsun " der
Sallamiyorum vallahi artik. Arada düşünüyorum belki telefonumda takip programi vs de vardir.
Bu arada görüntülü aramaya bayılır. Sözde özledigindenmis...
Duymamayı öğrendim bir süre sonra :)Cevaplarınız için teşekkürler. Ben Estonya’dan geldim. Eşim Erasmus için üniversiteme geldi. Memlekete dönme şansım var. Lütfen eşime herif vb. demeyiniz ama, hataları var, ama içim parçalanıyor böyle bir şey okurken. Çok rica ediyorum. Teşekkürler.
Çok haklısınız. Kız çocuğu olduğunu düşünemiyorum bile. Güvnsizlik ve evham korkunç bir karışımı. Profesyonel yardımı almasını istedim. Bu profesyonel ya psikolog, aile danışmanı olacak, ya da boşanma avukatı maalesef.
Yorumunuz için teşekkürler. Bu 22 yıl siz nasıl ruh salığınızı koruyorsunuz?
Bu arada benim bunu yazdığımı eşim öğrenecek diye o kadar korktum ki inanılır bile değil. Ama içimi dökmem lazım. Burda neredeyse hiç arkadaşım yok. Memleketimdeki arkadaşlarla şu an problemlerimi paylaşmak istemiyorum, ‘kıskanç Türk’ stereotipini beslemek istemem. Uyrukla alakası yok, karakter meselesi.
Duymamayı öğrendim bir süre sonra :)
benim eşimde kıskanç her yere gittiğimden haber ister ama karsılıklı aoda bana soyler nerde oldugunu bıleyım der ama karıyer ıcın maddı durum ıcın annelıkten babalıktan vazgecmedık ..kuzum bence ıyı dusun ama bu sekılde bır bebek gelsede nasıl saglıklı büyür k i ? ne dıyeyım RABBIM YARDIMCINIZ OLSUN