Orasi oyle..biri demis yorumudna ona binaen yazdim zaten onu..bakmis ellememis ya demis

bana gore ellemesi gerekmiyor illaki..ha konu sahibi herife soylemekle cok iyi yapmista demiyorum zaten. Arada bir mesele..
Dedim ya kadin hisseder..inanki bazen kadin bakmasada erkek size baktigini farkedersin…ona bakmadiginiz halde bile..mesela yandaki adam sana bakiyor mu farkedersin..yani bu kadin durup dururken kocasini neden huzursuz etmek istesinki? Demekki birseyler hissetmis…
Hahaha eskiden evli olmaz yapmaz derdim…artik hic oyle seyler demiyorum…neden biliyor musun? Evli birinin benle tanisip ilk konusmadan karisini kotulemesinden ve mutsuz oldugunu anlatmasindan…hani burda demis ya bazi hatunlar..ay bizim tipik turk kizlari cok severler..ay gozuyle yedi yok taciz etti…harbiden var abazalar dolasmakta etrafimizda…kaldiki bu adam bunu soylediginde tepkim sert olmustu…banane senin karinla olan problemlerinden dedim ve kapattim olayi…birde is yerinden biriydi o zaman ve daha kotusude babami tanidigini soyledigi icin konusmustum..oyle hosbes..oyle her konustugum erkekte kotu niyet aramadigim icin basima gelmisti bu….gene kotu niyet aramam ve erkeklerlede rahat konusurum ama gerek yoksa, ne gerek var? Bunu anladim iste…is yerinden biri oldugu icin her gun goruyordum..is saatlerimi bile degistirmistim o herif yuzunden ve psikolojim bozulmustu dusun yani..hahaha simdi guluyorum tabii ama kotu birsey yaa..helede tanidik biri olmus olmasi..sonrada ciktim o is yerinden zaten rahat ettim..simdi bana da derlerse burdaki bazilari “ay ne var canim, adam bunalmis sana icini dokmus” hahaha kusura bakmayinda ilk gorusten olmasin bu dediginiz..kaldiki gerekten banane yaa…
Buarada bir zamanlar gene biri vardi ve oyle bakiyorki anlatamam..midem bulandi herifin bakislarindan..yaninda karisi var…esimle bir gun bi markete girdim ve baktim bu herif orda…esimide aldim hemen birsey soylemeden ciktim..esim bi anlam veremedi tabii…
Yani sandiginiz kadar masum olmuyor bazilari…dedigim gibi benkli cok rahat biriyimdir hayatta asla aklima gelmez birinin bana yan gozle bakmasi..ama bu gibi sapiklar gercekten var. Ve var olmaya devam edecek.