• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GÖRÜMCEMİN EŞİ...

Ha bu arada şu var kimi insanlarda etraflarındakileri süzme huyu vardır. Özellikle kadınlarda çok vardır bu huy. Kadınlar hep erkeklerin kendilerine bakmalarından şikayet ederler ama kendileri hem kadınlara hem erkeklere, erkeklerin baktığından 5 kat fazla bakarlar. Benim ablamda da vardır mesela bu insan süzme huyu.Birçok arkadaşımda da var. Sürekli birilerini süzerler. Kötü niyetli olduklarından değil alışkanlık sadece.

Ha bu arada benim yengem benim kocam hakkında böyle deseydi bir daha yüzüne bakmak istemezdim. Lütfen başka da kimseye anlatmayın.
Evet katılıyorum bazı insanlar bakma huyu var kötü niyet değil alışkanlık mesela ben :-) çok inceliyorum daha doğrusu inceliyormuşum farkında değilim eşim kardeşim çok uyarır niye bakıyorsun diye ama alışkanlık olmuş hele karşımdakinin kıyafeti eşarbi ne bilim çantası ayakkabısı saçı farklıysa çok bakarım incelerim. Eşim uyarır bakmasana kadına ne bakıyorsun dese ne yapcan ama ben farketmiyorum ki elimde değil.

Bence adamin cok fena gunahini aldin nedense yazdiklarindan boyle hissettim ve okuyunca sabahin besinde giris yapip yazmak istedim.

Bakabilir. Neticede akrabasiniz konusurken ne bileyim ayni masadayken sen gorumcene cevap verirken bakabilir. Hangimiz iki arkadasimiz yanimizda konusurken biz ucuncu kisiyken suratlarina bakmak yerine etrafa bakiyo?

Esin de bi'tuhaf kani bozuk adam az cok belli olur senin ucu acik lafinla adami nasil etiketlemis.

Bi'de esin incelesin diyenler var esin napacak cay icerken kardesinin kocasi sana bakiyo mu, bakiyosa kac kere bakiyo, nasil bakiyo onu mu izleyecek?

Su herkes bana bakiyo, bana asik sendromuyla kocam degil mi her seyi bilmeli olayini bi'dizginlemek gerek. Adam tesadufen iki kere sana bakti diye tum etleri cope doken adam, eniste yanlislikla sana baksa keser oracikta.

Bu arada kadinlar her seyi hissederden once kadinlar cogu seyi abartirlar var siralama onemli : )

insaallah yaniliyosunuzdur ve oyle bsy yoktur.. Rabbim sasirtmasin hicbirimizi..ama keske hemen soylemeseydin, erkekler icin nerdeyse cinayet sebebi bu tarz seyler, Allah korusun tabi ama durumu anlatmak icin soyluyorum.. bi de ayni ailenin icindesiniz.. eger oyle bsy yoksa bile (insaallah), esinin icine kurt dustu..

Konu sahibi arkadasim buyuk cogunluk yanlis yaptin diyor, sen ne dusunuyorsun simdi? Ne yapacaksin? Gelismelerden haberdar et bari..

Bencede hata etmissiniz.boyle ciddi bi konuyu esinize soylemeniz icin daha kesin seyler gerek bana gore.adam sizi kardesiniz gibii gorup guzel olmaniz da dikkatini cekiyo olabilir.bakinca illaki nefsi mi kabarmis oluyo.nasil bu kadar kendinize guveniyosunuz.

Son düzenleme:
Bizim kadinlarimiz ne kadar merakli her seyi kocalarina anlatmaya.
Baktiysa baktı, gelip ellemedi ya!
Tipik Turk kizi yemin ederim.
'Herkes bana bakiyooooo'
'Rahatsiz oldum'
'Ufff sanane be s.lak'
Uzar gidee iste.
Otobuste yanina erkek oturunca tecavuze ugradigini zannedenler var bir de.
Hangi kategoriye sokalim sizi?
Adam bakti diye esinizin bir taşkınlık yapma ihtimalini hic mi dusunemediniz?

Bencede hata etmissiniz.boyle ciddi bi konuyu esinize soylemeniz icin daha kesin seyler gerek bana gore.adam sizi kardesiniz gibii gorup guzel olmaniz da dikkatini cekiyo olabilir.bakinca illaki nefsi mi kabarmis oluyo.nasil bu kadar kendinize guveniyosunuz.
Sirf banlanmamak icin icimdekileri rahat rahat yazamıyorum.
Saskinliklar icinde konuyu okudum.
Insanin eşine 'falanca bana bakıyor' demesi ciddi bir kiskanilma icgudusu oldugunu gosterir.

Konuşurken insanların gözünün içine bakarım, gayri ihtiyari bakmışlığımda çokdur. Sen böyle yazınca tırstım bir an acaba millette benim onlara asıldığımı mı düşünüyor. İyisimi ben gözüme sahip çıkayım.. Anlaşılır ki bir insanın ne amaçla baktığı ya, bazı insanlar gözüyle yer mesela, eşinin olduğu yerde böyle yapacak hali yok. İnşallah aile arasında boşuna gerginliğe sebep olmuyorsundur. Erkek için namus kavramı malum, böyle birşey söyleyipte adamın susması beklenemez, bence eşinden kork artık heran patlayabilir, eniştenin suçu yoksa da vay haline.

adamın elle tutulur bi ayıbı yokken boşuna eşine anlatmışsın. Benim görümcemin eşi de bakar öyle ama saf temiz biridir öyle arada denk geliyor diye düşünürüm hep yada biz kimseye bakmıyor muyuz illa kötü niyetmi var.

Buarada ben olsam (Allah korusun) gormemezlikten gelir salaga yatardim :-)

Asiri derecede rahatsiz oluyorsamda gercekten gorusmeyi en aza indirgerim.

Son düzenleme:
Kadın erkek ayrı oturun gittiğinizde.Kesin ve soğuk konuşun muhattap olmanız gerekirse.Sadece orada değil heryerde geçerli bu.Erkekler içinde kadınlar içinde en rahatı ve uygun olanı.

Bu konuyu yeni gördüm ve gelişmeleri merak ettim.

Neden bazı insanları kadını sadece cinsel obje olarak görür, iştahın kabarması falan? Erkeğin kadın deyince aklına bir tek belinin altı mı geliyor?

Kadın erkek ayrı oturun gittiğinizde.Kesin ve soğuk konuşun muhattap olmanız gerekirse.Sadece orada değil heryerde geçerli bu.Erkekler içinde kadınlar içinde en rahatı ve uygun olanı.
bu genelleme sizin için doğru.
Birlikte oturunca neden rahat olunamıyor?
Engel ne yani anlamadım?

konu sahibi hanımefendinin bir buçuk yıl boyu enişteyi paranoyakça gözlemlemesinden sonra bana bakmıyor dememesi saçma olurdu adam da hayretler içinde gelin bana ne diye bakıp duruyor diye bakıp durmuştur..bu bakışmaların sonucunda konu sahibi hanımefendi kocasının ailesini birbirine katacak cümleleri ardarda sıralamıştır..Fakat sağlam deliller toplanmadan yapılacak her ithamın iftiraya gireceğini bilmemektedir sanırım..hani tesettürlüyüm diyorsun ya dinimizde de bir buçuk yıl gözlerimle takip ettim şahitleri gözlerim diye kimseye ithamda bulunulmaz hatırlatayım dedim..ne oldu şimdi abla ile kardeşi birbirine düşman ettin vicdanın yerindedir inşallah.

bencede görmemezlikten gelmeniz lazımdı
sonuçta bakmaktan öte gidemez
kiiii varsa öyle bişi tabi
az giderdin mecbur klamadıkça gtmezsin
eşin bundan sonra hep huzursuz olucak artık
böyle bişi varsa da yoksa daaaa

Ayri oturmak bencede iyi bir fikir olabilir..ama soyle birsey varki akraba arasi oyle haremlik selamlik olunamiyor her zaman..garipsenebiliyor bunu isterseniz..

Buarada bana kalirsada haremlik selamlik oturmak cok rahat..ozellikle yabanci misafirlerle..kadinlarla erkeklerin konusacaklari konular cok farkli oluyor…eskiden farketmiyordu..gene farketmez cogu zaman..sonucta aksama kadar erkeklerin icinde calisiyoruz..ama bayanlarin konusacaklari konular cok farkli…daha rahat ediyor insan inster istemez.

bu genelleme sizin için doğru.
Birlikte oturunca neden rahat olunamıyor?
Engel ne yani anlamadım?
eğer ki konu sahibi gözlemlerinin yorumu yerine hakikaten eniştenin gözleriyle taciz ettiğini doğrulaması mümkünse..abla ile kardeşi birbirine böldürmemek adına haremlik selamlık bir sistem izleyebilirler..rahat durmayan birileri varsa üyenin yorumu üstüne cuk diye oturur ipekciğim..öbür türlü gözü tok gönlü durgun insanların aynı yerde oturmalarında zaten bir mahsur yoktur.

Back