- 3 Mart 2023
- 52
- 12
- 8
- 26
- Konu Sahibi neyapacagimibilmiyorum
Merhaba hanımlar sizlerden fikir almak için yazıyorum. Ben 24 eşim 26 yaşında. 7 yıldır beraber olduğum adamla 8 ay önce evlendim. 6 yılımız mükemmel geçti. Bana fazlasıyla düşkün çok aşık kapımda yatan bir insandı. Çok fazlasıyla güvenirdim. İlk tanıştığımız zamanlarda kötü alışkanlıkları vardı benim için bana layık olmak için bıraktı. Bunlar onun söyledikleri ben demiyorum bana layık olmak için çok uğraştı. Asla hakkını yiyemem prenseslerle gibi davrandı. Ailemde bana hep prenses gibi davranırdı bunu çok iyi görüdü ailemle tanıştıktan sonra o da hep el üstünde tuttu beni. Taaaki evlenmeden 6 ay öncesine kadar. Bir anda değişti ne olduğunu anlamadım. İlgisiz davranmalar haber vermeden kafasına göre bir yerlere gitmeler benim ne yaptığını merak etmemeler. Çok araştırdım aldatıyor mu acaba? diye. Fakat hiç birşeye denek gelmedim. Tam buldum işte ihanet ediyor dedim hep altı boş çıktı. Çok kıskanırdı beni çoookk her gün işten alırdı vakit geçirirdik evime bırakırdı yada bize gelir ailemle vakit geçirirdik yada onun ailesiyle vakit geçirirdik. Ailelerimiz çok güzel anlaşır ben onun ailesiyle çok güzel anlaşırım bakınca aslında her şey çok güzel hiç bir sorun yok fakat 1 buçuk yıldır hatta özellikle evliliğimizin son 3 ayı bana aşırı ilgisiz sevgisiz. Ağzımı açsam sanki onu suçluyormuşum gibi davranıp lafları ağzıma tıkar. Telefondan başını kaldırmaz telefonuna asla dokundurmaz ama beni gizliden gizliye takip eder. Oturduğum koltukta telefonla oynarken kendi telefon kamerasını açıp zoomlayarak neler yaptığıma bakar bir kaç kez yakaladım bu hareketini. Evimde huzur kalmadı sohbet etmiyor muhabbet etmiyor. Birde şu var. İlk tanıştığımda 110 kilo civarındaydı şimdi 80 kilo oldu bende 55 kiloydum 80 kilo oldum. Acaba diyorum kilo aldım beni yanına mı yakıştırmıyor? Kendisini asla beğenmezdi benim yanıma yakıştırmazdı kendini. Bana hep derdi ki ‘hayatını benimle mahvetme sen daha iyilerine layıksın sen çok başarılı olacaksın’ derdi ama asla ayrılamazdı yapamazdı köpek gibi ağlardı. Cidden benimle evlenmek beni güzel yaşatmak için çoook çalıştı çok borçlandı mal sahibi olmak için hepsini ödedik beraber her şeyi beraber yaptık. Bende çok severdim salak gibi dediklerini ciddiye almadım. Şimdi iki farklı insan var karşımda şu an ki korkunç derecede duygusuz, önceki benim aşık olduğum o mükemmel fakir ama gururlu adamdı. Şu an ne gururu ne durumu ne sevgisine evi ne ailesi hiç bir şey umrunda değil. Anneme hiç birşey anlatamama rağmen annem bile değişimin farkında o çok sevdiği damadında soğudu kadın. Acaba İhanet söz konusu olabilir mi. Hiç bilmiyorum. Çok üzülüyorum. Boşanmak istiyorum ama bir yandanda istemiyorum çok uğraştık bu günlere gelebilmek için