Eşim bana değer vermiyor mu?

Çok üzülerek okudum yazınızı inanın.. Bir adamın bir kadını nasıl tükettiğinin hikayesiydi yazdıklarınız..Eşiniz için hiç de iyi şeyler düşünmüyorum ama onları şimdi size söylememe gerek yok bence sizde farkındasınız.. Bir an önce bu adamdan kurtulun.. Başka da birşey diyemiyorum..

Doğru söylüyorsunuz.Size katılıyorum ama ben aşktan söz etmemiştim.Beni niye alintiladiginizi anlayamadım.

Sizi tanımıyorum ama çok üzüldüm nedense, siz çocuklarla surekli çabalarken adam kendi hayatinın peşinde aslında... kendi egitimi, kendi keyfi, kendi ihtiyaçları. Siz sadece bir araç gibi oracıkta hazirda bulunuyormuşsunuz gibi... Umarız düzelir bir şeyler

Atanamayi da bekleyemeyeceğim arkadaslar az önce yine sıkıştırıldim üzerime yürüyüp duvara dayadi agzimi sıktı sus diye.Sebep çocuğumla beraber oturma odasında yatmam.Cahilmisim egitimsizmisim çocuk niye yatağında değilmiş ben yatağımı ayirmistim kizim hassas yanımda uyumak istedi diye telefonumu aldı elimden.Cok kötüyüm çok.Saygiyi bırak stres topu olacağım adamın yakında.Tum gücümü toplayıp pazartesi hemen nasıl boşanma davası açarım param da yok iki gün önce çocuğun özel muayenesi için param yok dedi verdim hepsini.Annem de falancanin kızı nişanı atmış üzüldük diye mesaj atmış ben onlara ne perişan halde gittim oysa beni otobüse bindirip tekrar bu adama yolladılar bu kez duyurmayı düşünmüyorum davayı sessiz sedasız açacağım.Sonra iş bakarım heralde özel falan bu adam gün boyu evde iki çocuk var nasıl çıkacağım evden nasıl halledeceğim hiç bir bilgim yok bu konularda.

Sizi sevmiyor demeyeceğim.
Nasıl sevilir bilmiyor, kendisine o kadar değer veriyor ki başkasına verecek değer kalmıyor.
Ölümüne bencil adam sevgisi yani.
Yerin dibine batsın öyle sevgi dedirten cinsten.

Ben sizin yerinizde olsaydım.
Ilgimi üzerinden çeker sadece çocukların ihtiyaçlarını önemserdim artık.
Sanki o yokmuş gibi yaşardım.
Yok sayılmak neymiş görsün.
O kadar susun ve sessizce yapın ki bunu.
Benden beklentiyi kesti galiba diye rahatsız olsun.
Elbet olacaktır diye düşünüyorum. Denemekten zarar gelmez.

Babasından öyle görmüş bence sorun bu... küçüklükten bu tarz davranışı normalize etmiş, böyle büyüdüğü için ona mantıksız gelmiyor olabilir bu acıdan düşünmüş müydünüz? Yani psikolojik danışmanlık alırsanız bu detayı atlamayın.

Boynunuzu tutması ve bugün agzınızı sıkıp sus demesi tamamen fiziksel şiddettir. Bazıları online ders zor anlayışlı ol demiş sanırım ama benim de her gün online dersim var, 10 dersim var yoğunum ama eşimle de ilgileniyorum gayet.
Ne olursa olsun fiziksel şiddeti açıklamaz kişinin yoğun ve ya stresli olması zaten. Eğer anne mutlu değilse çocuklar da etkileniyor. Çocuklariniz ve kendiniz için bence de davayı açın. Atanana kadar ailenizde kalın, en azından orada ders çalışabilirsiniz.

Bakma sen annene git anne evine hem boşanma davası açıp hem aynı evde kalınmaz bu kadar iğrenç olduğunu konunun başında belirtsene be kardeşim

2 kucuk cocukla evde olmak cok zor .okullar kapaliyken ogretmen koca cekilmez gercekten hep dip dibe de yasanmaz ikiniz de bunalmissinizdir .Atanma durumunuz umarim olur calismaniz lazim sizin.
Bu ortamda cocuklara uzuldum ben insallah onlara yansımaz ama eminim ki anne mutsuzsa cocuklar da hisseder.
Aksam ayni anda yatma konusuna katılmıyorum. Isteyen istedigi saatte uyur cok komik bu yani belki benim uykum yok onun uykusu var biyolojik denge ihtiyaç. Agirdan satın az konuşun adamla merak etsin noldu bu kadina desin.Odadan tutup.atiyorsa dinlemiyorsa sizi siz de onunla bir sey paylasmayin

Babasından öyle görmüş bence sorun bu... küçüklükten bu tarz davranışı normalize etmiş, böyle b

Beterin beteri beteriii varmış.Sen hiç kendini birakma olani kabul etme ve mümkünse biran önce atan.O ne derse desin fikrini beyan et susup pusma.Onunla oturup konuşmaya çalışmalari birak belli ki anlamio.Bu zamana kadar hep bir sey yerine koyup laf atlatma derdine girmissin adam kendini odaya kapatmalar falan uçmuş onu ciddiye almadığını açıklama yapmayarak didismeyerek göster.Calismaya da çocuğunu biraz büyüt ve başla sosyal hayatın olsun ki onu hayatının merkezine koyma.Koyarsan belli ki zaten kırıcı cok yara alırsın boşver değmez

Aileniz sizi zorla geri döndürmez.o evde durmayın ailenizin yanına dönün dediklerine kulaklarınızı tıkayın ve işinizi orda arayın.cünkü kalırsanız bu adamı bir şekilde affedersiniz.
Biraz eliniz güçlenince de ayrı bir ev tutarsınız.

saygisizsin sen sende saygı yok vs boynumdan tutarak sarstı neye uğradığımi şaşırdım ağlamaya başladim sen bana değer vermiyorsun dedim şimdi kendini dusunme sırası değil dedi ve çekti gitti
Esimin bir güzel yönü var istediğim ihtiyacım olan herşeyi en ince ayrıntısına kadar takip eder farkındadır ve özenle karşılar
Evet çok takıntıları var her şeyime karisiyor hiç belli etmemiş kendisini.
Cocuklari alıp size geliyorum diye aradım geçen sefer her yeri arayıp ayaklandirmis kaynanamlari

Eşiniz kontrol manyağı ve manipülasyon ustası. Sizi sevdiğinden değil, sizinle ilgili her şeyi kontrol etmek istediği için takip ediyor. İyi bir insan derken? Komşuna göre iyi bir insan olması sizi ilgilendirmez ki! Size iyi olmayan biri ne yaparsa yapsın. Sizden beş çocuk ister. Yeter ki siz köle hayatınıza devam edin, ona bağımlı kalın, sizin bir istek hakkınız, bağımsızlığınız kalmasın diye. Siz gideceğiniz anda ona haber vermeyeceksiniz. Çekip gitmeniz lazım ve anne- arkadaş- kayınvalide kimse be derse desin. Hepsi kapı dışı artık sizin için. Siz mutsuzken, kızım evli diye böbürlenmenin anlamı yok. Sizin anneniz de büyük ihtimalle benzer karakterde ve siz de iyi insan, evlat, eş olacağım diye kendinizi feda etmişsiniz.

Arkadasim konunun sonuna kadar sabredip okuyamadim.
Ifadeniz de iyi, egitimli calisan bir kadinsiniz.
Bu adama neden bu kadar yuz verdiniz.

Bakin benim de 2 cocugum var, bazen elbette aa babaniz uyusun dinlensin derim de bu bir gun olur 2 gun olur, 3. Gunu sabah cocuklari gonderirim babalarini uyandirmaya.
Siz hic bir sey talep etmedikce, hep verdikce adam hep almis hic vermemis, normali bu olmus artik.

Birlikte yatalim demissiniz gerci, orada talep etmissiniz ama israrci mi olmak lazim bilemedim. Yine de bu annenin cocuklarla ayri bir hayat kurmasi cok yanlis bir strateji, ben doktor konusunda mesela esinizi hakli gordum, cocuklari o da babalari olarak tek basina doktora goturebilir ve sorumluluk alabilir.

Yine de sizin yerinizde olsam bu sekilde kocalik yapacaksan yapma derim bu adama, zaten varliginin size faydasi yok gibi, olmasa ne kaybedeceksiniz ki.

İnanın bana o kadar akıllı bir kadınsınız ki yapamayacağınız hiçbir şey yok
Bilemiyorum canım çok gucsuzum şu an ani hareket edip gene hüsran olsun istemiyorum.Cocugumun hastalığı düşüyor beni bulunduğum şehirde haftada iki gün ışık tedavisi alması gerekiyor ben gizlice herşeyi halledip bu arada birşey yok gibi ders çalışayım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…