Eşim bana değer vermiyor mu?

Anneniz tanımanıza izin bile vermemiş ki nişanlıyken gayet başbaşa oturup konuşabilirdiniz ayıp günah değil. Şimdi de ayrılmanıza izin vermiyor gibi. Sizin içinizden ne geçiyor o önemli.. çocuklar büyüyene kadar idare edin. Kendiniz bir meslek bulun. Ayaklarınız üzerinde duracak duruma gelince, çocuklar okula gider siz çalışırsınız. Kendi hayatınızı kurun. Adam huzur vermiyor size. Sadece değer meselesi de değil.

Anneniz tanımanıza izin bile vermemiş ki nişanlıyken gayet başbaşa oturup konuşabilirdiniz ayıp günah değil. Şimdi de ayrılmanıza izin vermiyor gibi. Sizin içinizden ne geçiyor o önemli.. çocuklar büyüyene kadar idare edin. Kendiniz bir meslek bulun. Ayaklarınız üzerinde duracak duruma gelince, çocuklar okula gider siz çalışırsınız. Kendi hayatınızı kurun. Adam huzur vermiyor size. Sadece değer meselesi de değil.
[/QUOTE]
Evet çok takıntıları var her şeyime karisiyor hiç belli etmemiş kendisini.Annem malesef tutarlı birisi değil onun ipiyle kuyuya inemem.Cocuklari alıp size geliyorum diye aradım geçen sefer her yeri arayıp ayaklandirmis kaynanamlari vs.Kizim bir gelsin otursun dinleyeyim demeden

Bir de ben dört beş tane çocuk istiyorum diye konuşuyor ya çok üzülüyorum hiç bir kere benim fikrim hayalim hayattan beklentim ne diye sormadı.Hep o, onun hayalleri.Ben mesleğimi yapmak istiyorum öğretmenim ben formasyon vs almama yardım etti destek oldu iki yilliktan dörde tamamladım sınavlara vs götür getir halletti yani aslında kötü bir insan değil ama bence beni sevmiyor.Begeniyor olabilir ama aşık değil

Her sorumlulugu yuklenmissin yine de yaranamamissin. Boyledir zaten erkeklere yaranilmaz.
Gec kalkan kendi kahvaltisini hazirlar yer, ayagina su getirmek ne demek?
Evet sana deger vermiyor, ya da kendine cok deger veriyor. Sen de biraz kendine deger ver.
Inan ne eş icin ne cocuk icin sacini supurge etmeyeceksin. Eş yaslaninca cocuk da buyuyunce yapmasaydin diyecek.

Görücü usulü evlilik olunca böyle mi oluyor bilmiyorum ama bu adamın sizi bir gram sevdiği filan yok. Bir kere üslubu çok çirkin ne demek bilmiş bilmiş konuşma çok itici bir o kadar da kırıcı. Yakında 1.5 yıl olacak evleneli ve ben evliliğin her şeyi paylaşmak olduğuna inanıyorum. İnsanların bireysel işleri olabilir arada yalnız kalmak isteyebilir ama devamlı her şeyi tek başına yapıyorsa seks dışında paylaşılan bir şey yoksa üstüne çirkin üslupla konuşma varsa o evlilik değil bir çeşit kölelik, hizmetçiliktir. Nişanlıyken keşke kp kv karşı olan tutumunu görseydiniz az çok eşinizin de nasıl biri olacağını tahmin edebilirdiniz. Bu tarz erkekler kadınları hizmetçi olarak görür. Yarın bir başka kadını sevse koşa koşa ona gider

Adam kendine hizmetçi diye seninle evlenmiş. Sen de boşanma kararını yeniden gözden geçir, böyle egoist ruhlular insanı hasta eder. Mesleğiniz var, gül gibi yaşarsınız çocuklarınızla

İyi tamam o beş çocuk istiyor da siz niye hayır demiyorsunuz. 2 den 4 e tamamlayıp formasyon aldığınıza göre dkab öğretmeni misiniz?

İyi tamam o beş çocuk istiyor da siz niye hayır demiyorsunuz. 2 den 4 e tamamlayıp formasyon aldığınıza göre dkab öğretmeni misiniz?
Bir sey demiyorum çünkü polemiğe girilecek bir insan değil.Oturup iki zıt fikri medeni bir insan gibi tartışacağım bir yapısı yok.Ama bir şey olmuyor olmam dört çocuk yapacağım anlamına gelmez tabi üç belki diyordum ama dört beş kesinlikle

Biraz başını okudum lakin sizin bahane dediğiniz master ve online ders olayı insanın gerçekten tüm gününü alan şeyler

Biraz başını okudum lakin sizin bahane dediğiniz master ve online ders olayı insanın gerçekten tüm gününü alan şeyler
Zaten bu zamana kadar hep ondan sabrettim doktorasını bitirme aşamasında ama her kritik noktasında sınavdır tezdir yayin gibi dönemlerde evde bir kriz oluyor muhakkak çok çok zor gerçekten bu şekilde sürekli hem öğrenci hem öğretmen hayatı yaşamak.Ben de ona dahil olup kendimi geliştirmeye çalışıyorum yl ye de bsalayayim diyorum ama bizim bu evimizi de bir döndüren var ben de evdeyim demiyor hiç.O ortak yaşamı biz nerdeyse hiç yaşamadık zaten.Hep bir işi hep bir sınavı var ve bu krizleri çıkartan da ben oluyorum ne vefasizliğim kalıyor ne yarı yolda bırakmam.Simdi bırakıp gitsem yine zorluktan kaçtım olacak

Şimdi boşanmazsanız ilerleyen yıllarda iyice özgüveninizi bitirecek sizi kendinizden şüphe eder hale getirecek tam iş hayatına dönecekken belki yeni bir çocuğa ikna edecek sözün kısası gittikçe ayrılmanız zorlaşacak. Ama yüzde bi milyon eminim ki eşiniz değişmeyecek hep size karşı saygısız sevgisiz umursamaz kalacak. İşi eğitimi yerinde gencecik kadınsınız ne zorunuz var bu adamı çekmeye

Eşiniz iki işi birden idare etmeyi bilmiyor babalığı ve eşliği ayrı akademik kariyeri ayrı olmalı günde 2 saatini size kesin ayırmalı yani. Ama yemektir temizliktir zaten çalışmıyorsunuz bunları problem yapmayın. Hem film falan da izliyormuşsunuz birlikte. Bence siz atanmaya bakın yl dan önce. Çalışmak için de günde size 4 saat kadar odaya kapanabilecek süre tanısın. KPSS çalışın. Kalan vakitte tüm ev işleri yetişir ve insan 4 saat çalışarak 1yılfa gayet KPSS kazanır. Biz öyle yaptık ( eşimden ev işi beklemedim sadece çocuklara baktı yetti bana) ve ben kazandım atandım şükür

Tartaklanmissiniz.Kotu muamele görünüyorsunuz.Her iş sizin üzerinizde.Bubl resmen kölelik.Bence eğer imkaniniz varsa bosanin,bana çok fazla geldi yasadiklariniz.
Her evlilik aşkla ayakta durmuyor. Hele iki çocuklu zamana gelince evlilik oturmuş olmalı. Aşk varsa da sevgiye dönüşmeli. Saygı zaten şart. Bence siz kötü bir insan değil diye boşanmamaya yer arıyorsunuz. Herkes kötü kocadan boşanmıyor. Bence huzursuzluk ve mutsuzluk yeter de artar bile boşanmak için. Aşık olmasın tamam ama saygı göstersin isteklerine. Ben de evliliğimin ilk yılları kendimi suçladım. Eşim bana aşık değil galiba aşık olsa böyle davranmaz diye. Kıymetimiz bilinir sanıyoruz aşık olursa. Ama o kadar basit değil.

Eşinizin size saygısı kalmamış ya gitsin tedavi olsun ya da bir süre onu yüzünüzden bile mahrum bırakın yani çocuklarınızı alın ailenizin yanına gidin. Eğer boşanmayı göze alamıyorsanız bu harekete hiç gerek yok onu da belirteyim. Sadece blöf yapmak için bişey yapmayın. Kendi yaşama becerisi edinememis muhtemelen otuzlu yaşlarında bir çocuğunuz daha var

Erkekler babayı örnek alır Eşiniz de Kp gibi olmuş. Çok üzücü. Çözümü nedir bilmiyorum ama birinci sorun evden çıkmadan çalışması. İkinci sorun sanırım eşiniz akademisyen kendini Bi halt sanıyor (böylelerine kenarımın docenti diyorum kimse üzerine alınmasın) bir de siz işi bırakınca saygısı azalmış bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…