Eşim bana deger vermiyor artik

Size kötü bir haberim var. Boy boy 7 tanr cocukta yapsaniz esiniz size deger vermeyecek. Kadini mal olarak goren, etinden sutunden faydalanmaya calisan öküzün teki. Ya cocuk ya iş muhakkak sirtiniza birsey yüklüyor. Evet kadinda calissin kendini gelistirsin ama 10gunluk raporuda bozdurmak ayiptir, sömürüdür

Çünkü önceliği kardeşi oldu ve yigeni kıskançlık değil yanlış anlamayın asla kardeşini evine biraktigi ayni zamanda ben işten çıkıp kaç kere eve yürüyerek gittiğimi biliyorum

Çünkü önceliği kardeşi oldu ve yigeni kıskançlık değil yanlış anlamayın asla kardeşini evine biraktigi ayni zamanda ben işten çıkıp kaç kere eve yürüyerek gittiğimi biliyorum

Bacım adam insan değil. Kaba saba, düşüncesiz, bencil, pinti biri. Geç git. Ayrılsan tekrar birini bulur evlilik yapar çocuk yaparsın. Olmadı evlat edinirsin

Ama kardeşiyle aynı yerde çalışıyormuş. İkisi aynı değil ki. Eşiniz size öncelik vermiyorsa yapmanız gereken şey kardeşiyle olan ilişkisine müdahale etmek değil kendi ilişkinizdeki sorunu çözmeye çalışmak olmalıydı. Raporu bile bozup işe dönmüşsünüz. Siz önce kendinize değer verin sonrasında bir başkasının size değer vermesini bekleyebilirsiniz. Bu adam düzelmez valla yazık gençliğinize

Çocuk ısrarı neden peki? Çocuk olursa düzelir diye mi.. eğer öyleyse o seni, sen de kendini damızlık yerine koyuyorsun demektir... Ne münasebet, çek resti sen bana adam gibi davranmadigin sürece çocuk fikrini rafa kaldırıyorum de bakalım ne yapacak.

adamın çocuk filan istediğini hiç sanmıyorum ben

Bu şekilde tartışmalarla devam edemeyiz dedim ayrılalım dedim sen bilirsin dedi geçti.isten ayrılmak istediğimi söyledim tamam çık dedi ama beni erken saatte eve bekleme 12 1 kadar ek işte çalışırım diye tehditkar konuştu 1 ay sonra işten çıkmayı düşünüyorum zaten bi süre de ailemin yanına gitmeyi düşünüyorum. Ben hep fedakarlık yapan taraf oldum çünkü kendimi hep eksik hissettim evlatlık düşündüm ama sonradan ben kendi önümü göremiyorum bi yavrunun vebalini alamam dedim

Kardeşim okurken içim çekildi yaa bu nedir yok çok fedakar seven bir eşim nedir bunca şey olmuş hala çok mu abartmıyorum diyorsun bence acilen psikolojik yardım al ve o kocayı boşa evlilikte sevgi kalmamış saygı kalmamış hiç bir şey kalmamış kaynananlarin gorumcelerin diline dusmussun kocan tepki dahi gostermiyor sorun bende değil onda demiş ne kadar ayıp ne kadar saygısızca onda olsaydı sorun sen de böyle mi yapacaktin bu nasıl bir ilişki çalışıyorsun ayaklarının üzerinde dur böyle bir kocadan böyle bir aileden bebek olmasida senin açından iyi olmazmis zaten bence en hayırlısı olmuş biraz kendine güven saygın olsun rica ediyorum yaa

istemiyorsan hiç gelme deseydiniz
konu sahibi maalesef sizde bu evliliği bitirecek gücü hiç göremiyorum ama adam sizden çoktan vazgeçmiş .
umarım iş daha da uzamadan ayrılır.

Bence eşinin görüştüğü biri var o bence birini ayarlamis canım neden işten cikiyorsun kadro aldım falan diyorsun yani babangile gitsen bile bence çalışman dha dogru olur yinede sen bilirsin tabi sağlığın el vermiyordur belki

İşten çıkmayın , kendısı sızı bırakmıyor eşiniz olacak adam ama sizin ayrılmanız için yapıyor bunları . Bence de ayrılın , dünyaya bır kez daha mı geleceksiniz ? Belki de maaş kartınız bile koca da . Yapmayın bunu kendınıze

Neden size değer vermeyen adamlara olmazı oldurmaya çalışıyorsunuz. Değmez, değmiyor. Yapmayın!!

Doktorun verdigi raporu sirf esin istiyor diye kisaltin öylemi?
Ya aklim almiyor. Saf degilim sadece fedakarlik yaptim demissin bide. Neyi feda etmissin biliyormusun? Hayatini. Sen Hayatini pes para etmez bi adama feda etmissin.

Daha fazla seyler yazardim ama seni üzmek de istemiyorum..
Cocugun olmamasi senin sucun degil, cocugun olmamasi bi kusur da degil. Kocan karaktersizin önde gideni. Ve baska bi kadindan yüz bulsa ilk firsatta seni feda edecegini de düsünüyorum. Yazik ediyorsun kendine. Her insan sevilmeyi hak eder hör görülmeyi degil

Bu adamı gönderin, önünüzü görün sonra isterseniz evlat edinir mutlu yaşarsınız, isterseniz kedi sahiplenir mutlu yaşarsınız. İsterseniz kendinizle mutlu yaşarsınız. Ama mutlu yaşarsınız.

Siz kendinize ne kadar değer veriyorsunuz?

Raporu asgari düzeyde verilir 10 günde tam iyileşme bile sağlayamazken siz 3 günde gitmişsiniz.

esim baskı ya ailenin yanına git yaz boyu evi sezonluk kiraya vericem yada ise gir çalış dedi bende işe girdim

Bir de şu mesele var.

Siz o gerizeöalı insanların manipülasyonlarına gelmişsiniz ama çocuk değil mesele.
İnsanlar çocuk olacak diye evlenmez ki. Sevdiği değer verdiği kişiyle ömür geçirmek için evlenir. Elbette bebekte ortak karar olursa, sağlık, mutluluk olursa evin neşesi hediyesi olur.
Çocuk yok diye boşansım madem sizde en azından sağlığınıza paranızdan olmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…