- 20 Şubat 2022
- 44
- 5
- 3
- 28
- Konu Sahibi Dimdikgucludurmak
-
Basit gelmiyor tabikiBu yalanlar basit mi geliyor sana? Belli ki adam kimbilir daha ne yalanlar söyledi diye düşünüyor.
Öyle bir yazmışsın ki sanki evdeyim diyip dışarı çıktın da eşin boşanmak istedi.
Çalışmamak konusunda haklı olduğumu düşünüyorum .Eve bile kaçta geldiğim belli değil esimin mesleği güzel ama benim mesleğim kadar yorucu değil .Tükenme noktasına geldiğim zaman bırakmak istedim tamamen bırakmak değil .Ara vermek .Başka gerçekten eşime yalan söylemedim yaş ve burun konusu hariç gerçekten yok .Aslında sürekli bakımlı görünmek istemiyor değilim uni döneminde hep heves ettim en güzel kıyafetleri giyeceğim ,imkanım iyi olacak dedim .Şuan hevesimi aldım High end ürünler alıp denemek gerçekten esimin dediği gibi aşırı bakımlı olmaya çalışmıyorum .Boşanmak istemiyorum çünkü ona saygım ,sevgim halen devam ediyor .Sadece biraz zaman ve şans istiyorumBu konuda kim bilir ne gürültüler koptu ama ben şimdi görüyorum. Daha önce Burnunuzun doğal olduğun söylemediyseniz ben bunu yalan olarak kabul etmem. Yaşınızı keşke düzeltseymişsiniz, bu gerçekten rahatsız edici. Adam boşanmak istiyorsa boşanın çünkü bunlar bahane, asıl derdi çalışmıyor olmanız ve sürekli bakımlı görünmek istemeniz. Sevgisi bitmiş bunlar gözüne batıyor. Ayrılıp kendi hayatınızı kurun.
Kadın programları izlemiyorum .Ben bir kesime ait değilim hür bir vatandaşımEğer siz evde akşama kadar kadın programları izleyen kesimden değilseniz ben başka bişey bilmiyorum.
O da çok sıkıştırılmıştı, sonra sessiz sedasız gitti siteden akdjsjdj.Ayşenaz vardı bi ara hatırlıyor musun
Oha ne mesleği
Kadın o kadar yalancı ki, olmayan bölümü uydurup o bölümden mezun olmuş akdjsjdjsj.Konu sahibesi sırayla
- çalışmadığım için de adam boşanmak istiyor
- genetik mühendisliği mezunuyum 36 saat çalışıyorum
- 36 saat çalışıyorum ama genetik mühendisliği değil başka meslek
yazmış bizim zehir hafiyeler de bulmuş
Sürekli bir kıskanalim ,kıskandım yorumu hangi yorumum da kıskanırsıniz dedim lütfen beni alıntılayin o yoruma .Yüzsüz değilim anonim kimliğin altında kaba hakaretler edemezsiniz .Okuma yetinizde zayıflık olabilir lütfen bol bol sesli kitap okuyun .Türkiye sınırları içerisinde sizin söylediğiniz bölüm yok, biraz ufak atta civcivler yesin. Fen-edebiyat fakültesinde moleküler biyoloji ve genetik bölümü var. Daha uyduracağın bölümü bilmiyorsun buradaki insanlar senin neyine üzülsün? :d zaten çalışmıyormuşsun neyini kıskansınlar senin yalancı olmanı mı? olsa olsa bu kadar yalancı ve yüzsüz olmana üzülürüz.
Bende prangalısın demedim zaten.Kadın programları izlemiyorum .Ben bir kesime ait değilim hür bir vatandaşım
Hayır çozmemissiniz, nikaha kadar sakladiginiz yalaninizı daha fazla surdurememişsiniz sadece. Belki adam çok seçici biriydi , evlilik için 25 yaş altı, kumral renkli gözlü, doğal güzel bir kadın arıyordu? Hakkı değil mi? Zevk onun, İster esmer arar ister kumral? İster tipe bakar ister kişiliğe? Belli ki bu adam da en az sizin kadar görünüşe önem veriyormuş ki nikah kıyılmış.Nikaha kadar gerçekleri anlamamış olması onu haksız yapmaz.Yaş konusu evliliğin 1.yılı biliyor konuda yazdım .1 yılı bu konuyu konuşup çözdük
Ne ara vardı, hatırlamadım.Ayşenaz vardı bi ara hatırlıyor musun
Sesli kitap nasıl okunuyo kız dinlenmiyo mu oSürekli bir kıskanalim ,kıskandım yorumu hangi yorumum da kıskanırsıniz dedim lütfen beni alıntılayin o yoruma .Yüzsüz değilim anonim kimliğin altında kaba hakaretler edemezsiniz .Okuma yetinizde zayıflık olabilir lütfen bol bol sesli kitap okuyun .
Hahaha yok artık ☺36 saat genetik mühendislik var mı ?bilgim yok lütfen benim mesajlarımı alintilayip öyle yazın.Çünkü cevaplari kesip kesip atıyorsunuz .Konumu lütfen bilinçli ve anlaşılır şekilde okuyun teşekkür ederim tekrardanKonu sahibesi sırayla
Hayır Mirza kitap okurken sesli sesli okuyabilirsin.Düşünme ve anlama yetini geliştirir .Hızlı konuşanlarda okuyabilirSesli kitap nasıl okunuyo kız dinlenmiyo mu o
Basit gelmiyor tabiki
Çalışmamak konusunda haklı olduğumu düşünüyorum .Eve bile kaçta geldiğim belli değil esimin mesleği güzel ama benim mesleğim kadar yorucu değil .Tükenme noktasına geldiğim zaman bırakmak istedim tamamen bırakmak değil .Ara vermek .Başka gerçekten eşime yalan söylemedim yaş ve burun konusu hariç gerçekten yok .Aslında sürekli bakımlı görünmek istemiyor değilim uni döneminde hep heves ettim en güzel kıyafetleri giyeceğim ,imkanım iyi olacak dedim .Şuan hevesimi aldım High end ürünler alıp denemek gerçekten esimin dediği gibi aşırı bakımlı olmaya çalışmıyorum .Boşanmak istemiyorum çünkü ona saygım ,sevgim halen devam ediyor .Sadece biraz zaman ve şans istiyorum
Ben de anlayamamışım benim de okumam lazım demek ki. Belki de genetik mühendisliği kazanamadığımdandırHayır Mirza kitap okurken sesli sesli okuyabilirsin.Düşünme ve anlama yetini geliştirir .Hızlı konuşanlarda okuyabilir
Ama doktor oKonu sahibesi sırayla
Valla benim okuma yetim fazlasıyla gelişmiş ama seninki hakkında şüphelerim var.Sürekli bir kıskanalim ,kıskandım yorumu hangi yorumum da kıskanırsıniz dedim lütfen beni alıntılayin o yoruma .Yüzsüz değilim anonim kimliğin altında kaba hakaretler edemezsiniz .Okuma yetinizde zayıflık olabilir lütfen bol bol sesli kitap okuyun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?