• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana artik inanmıyor

Boşanmak istemiyorum çünkü ona saygım ,sevgim halen devam ediyor .Sadece biraz zaman ve şans istiyorum
Adamın duygularının hiçbir önemi yok tabi. Ayak üstü Allah bilir burda söylemediğiniz ne yalanlar sıraladınız, adam yakalamaktan, adam aptal yerine konmaktan bıktı, saygı kaybedildi, defalarca yüzgöz olundu, adam sizden soğudu ama önemi yok bunların. Siz seviyorsunuz ya, geri kalan hiçbir şeyin önemi yok. Bencillik de var biraz.

Genetik mühendisliği konusunda ne diyeceksiniz? Hala cevap vermediniz. Söyleyecek yalanınız kalmadı galiba.
Camellia Hanım söyleyecek yalanımin olması için yalan söylemem gerek
Özellikle sormuş mu eşi burnun estetik mi diye? Eğer sormuşsa ve konu sahibi söylememişse haklı tabi,ben orayı kaçırmışım.
Benim demek istediğim durup dururken benim burnum estetik biliyo musun demekti.
Yaş konusunda zaten haksız,ortaya çıkacak bi şey yani saklanması çok saçma.
Burun konusu şöyle benim burnum minnak bir burun olmadı ,kaydırak gibi .Normal bir burun oldu aşırı kalkık değil .Esim burnun estetik mi hiç demedim çünkü burnum öyle güzel gözükmüyor normal bir burun gibi .Bir kere burnuna neden dokundurmuyorsun demişti el şakası yaparken .Onun dışında anlamadi ama bazı anlayan kadınlar oldu sordular

1 haftadir benimle konuşmuyor .Bana inancı ve güveni kalmamış .Benim çalışmadığımi ,esimin ailesine karşı suratsız olduğumu ,sürekli şikayet ettiğimi ,yaşım ve estetik konusunda yalan söylediğim için artık bitirmek istiyor .

Esiniz sizi terbiye etmey3 calisiyor bosanmayla tehtid ederek. Su yalanlari da birakin. Adamin sizin yasiniza üzülmesinin tek nedeni bence istedigi gibi kücük olmadiginiz. Burasini tekrar okuyun

Sürekli bir kıskanalim ,kıskandım yorumu hangi yorumum da kıskanırsıniz dedim lütfen beni alıntılayin o yoruma .Yüzsüz değilim anonim kimliğin altında kaba hakaretler edemezsiniz .Okuma yetinizde zayıflık olabilir lütfen bol bol sesli kitap okuyun .
Hakaret => yüklendi
Küfür => yükleniyor
Beddua => yükleniyor

Arkadaslar öncelikle değerli yorumlarınız için tekrardan teşekkür ederim.Yaş konusunda yalan söyleme nedenim şu üniversiteye 21 yaşında başladım henüz eşimi bile tanımıyordum.Kendim dislanmamak için 1996 dedim arada 3 yaş fark olunca kimse anlamadi büyük yazıldım dedim.Esime çok söylemek istedim hatta yaş küçültmek için mahkemeye bile gittim öyle kolay olmuyor kemik testi oluyorsunuz okula gittiğiniz tarihe felan bakıyorlar kemik testinde yaşım çıkınca açılmadan dava kapandı.Esimin boşanmak isteme nedeni benim aşırı yalancı olduğumu sanıyor burnum yaşım konusunda yalan söyleyince beni aşırı ozguvensiz buluyormus.Ten beyazlatici ürün kullanıyorum bazen saçlarımda kaynak var bazen renkli lensler deniyorum çok doğal duranları var.Çok yakından bakılınca anlamıyor esim benim dış görünüşüme aşırı takıntılı olduğumu düşünüyor .Sizi boğmamak için kısa yazdım bide hep sarışın mavi gözlü çocuğum olsun isterim esim bu yüzden ruh hastası olduğumu sanıyor birde ailesine mesafeli olduğum icin
Bu mesajınızdan sonra bizimle dalga geçtiğinizi düşünüyorum.

Adamın duygularının hiçbir önemi yok tabi. Ayak üstü Allah bilir burda söylemediğiniz ne yalanlar sıraladınız, adam yakalamaktan, adam aptal yerine konmaktan bıktı, saygı kaybedildi, defalarca yüzgöz olundu, adam sizden soğudu ama önemi yok bunların. Siz seviyorsunuz ya, geri kalan hiçbir şeyin önemi yok. Bencillik de var biraz.
Evet bencil olduğumun farkındayım .Eşimle asla dalga geçmedim onu salak yerine koymak istemedim sadece gözünde yalancı olmamak için yalanlarımı sürdürdüm.Evet esim bana olan saygısı kaybetti keşke esim burnumu anlamadan önce ben kendim itiraf etseydim ama işte ... Yaş konusu evliliğin 1.yılı anladı .Bu burun konusu 9 gün önce yaşandı .Hayır esimin beni sevdiğini düşünüyorum halen bana kızgın ,kırgın haklıda sadece son kez şans istiyorum .Eğer çok boşanmak isterse ısrar ederse onu zorlayamam.Bir kez evliliğimiz için şans istiyorum

Evet bencil olduğumun farkındayım .Eşimle asla dalga geçmedim onu salak yerine koymak istemedim sadece gözünde yalancı olmamak için yalanlarımı sürdürdüm.Evet esim bana olan saygısı kaybetti keşke esim burnumu anlamadan önce ben kendim itiraf etseydim ama işte ... Yaş konusu evliliğin 1.yılı anladı .Bu burun konusu 9 gün önce yaşandı .Hayır esimin beni sevdiğini düşünüyorum halen bana kızgın ,kırgın haklıda sadece son kez şans istiyorum .Eğer çok boşanmak isterse ısrar ederse onu zorlayamam.Bir kez evliliğimiz için şans istiyorum
Hemen veriyorum ben size şans 😂😂😂

Abi ayrıca aşırı yalancısın.
Kimse üniversitede kimseyi dışlamıyor. Senin üniversite ortamını gördüğünden bile şüpheliyim. Burada üniversite mezunu olanlar bilir ki sınıfların çoğunda her yaştan insan var. Bizim sınıfımızda 50 yaşında tatlı bi abla vardı. Ben 22 yaşında başladım hiç senin gibi yalan söyleme isteği oluşmadı. Neden söyleyeyim çünkü? Bunların bahanesi olamaz. Adam güvenmemekte haklı, aynı şeyi adam yapsa “ühü ühü kocam bana yalan söyledi .s.s” diye ağlanırsınız burada. Bencilin tekisiniz. Adamda bundan sıkılmış ayrılmak istiyor. Bence çok mantıklı bir istek.

Hemen bi kilo şans paket yapayım aplama.

Gerçekten buna inanan bir eşiniz varsa bence adama her şey müstahak. Ama burası BDV, burası anında uyanır mevzuya.
Ya acı ama var böyle adamlar hakkaten. Sadece tipe yaşa kılığa kıyafete bakıp, az başı dönünce nikah kıyan adam çok. Ama yine de yazık ya, benzer bir simülasyonda empati yapıyorum , kimse üstüne alınmasın lütfen, yazacaklarım tamamen kurgudur :

Diyelim ki benimle sığ , görgüsüz, cahil bir keko olduğum halde param için evlendin. Cahil ve görgüsüz bile olsam kısa zamanda seninle yegâne evlenme kriterlerimin ( görüntü, yaş.bitti :-) ) tümünün yalan olduğunu anladım. Nikah da kiymişim ? Yazık bana yaaa, çok üzüldüm şu an. Sülün Osman ın çarptığı dayılar gibi ağlamak istiyorum yeminle.

Son düzenleme:
Bunu git eşinden iste
Ayrıca burun dışarda ve görünen bir şey oysa yalan içten gelen görünmeyen böyle huzuru mutluluğu yok eden sonu ayrılığa getirecek kadar hastalıklı bir şey

Esiniz sizi terbiye etmey3 calisiyor bosanmayla tehtid ederek. Su yalanlari da birakin. Adamin sizin yasiniza üzülmesinin tek nedeni bence istedigi gibi kücük olmadiginiz. Burasini tekrar okuyun
Bencede sadece 3 yaş yalan söyledim sadece 3 .Beş yaş felan yalan söyleseydim bana kızfındık olmakta sonuna kadar haklı olurdu .En küçük tartışmada yaş konusu açıyor ben onun sandığı kadar aşırı yalan söyleyen biri değilim bu yalanı 21 yaşımda söyledim ve inanın pişmanım .Umarim evliliğimizi gözden geçirip acele ve öfkeli karar vermez

Merhaba ,Kk kadınları daha şimdi üye oldum ve ilk konum sizi okurken yormamak için kısa tutacağım.Yazım yanlışları yaparsam şimdiden teşekkür ederim
Eşimle 3 yıldır evliyiz .Evliliğimiz güzel ,mutlu,huzurlu geçiyordu.Yaşlar 26-34 konum şu eşime yaşım konusunda yalan söyledim 3 yaş küçüğüm dedim 1996 biliyor aslında 1993 bu yalanı söyleme nedenim üniversite döneminde kendimi dislanmamak için söylemiştim üniye geç başladım .Minyon ve küçük duruyorum aslında eşime söylemeden önce yaş küçültmek istedim ama mahkeme öyle kolay olmuyor kemik testi istiyor 1.sınıfa kaç yaşında okuduğunu bakıyormuş .Tabi bende kemik yaşım tam çıkınca dava açılmadan kapandı .Eşime çok söylemek istedim aslında 7 yaş var sanıyordu aramızda aslında 4 eşime yalan söylemeye devam ettim geç yazıldım felan dedim da ki eşim besim küçük kuzenimle fotoğrafımı görene kadar 1996 yılında o bebek ben 3 yaşındayım esim öyle anladı çok sert tepki verdi .Hakliydi aslında bu yalanı sürdürmek mantıksızdi esime herşeyi anlattım yumusadi
Bu evliliğin ilk yılı gerçekleşen olan bu mevzuyu kapattık gayet güzel giden birlikteliğimiz yine kendi elimle bozdum .Esim burnumu kendi doğal burnum sanıyor aslında kendi burnum sadece hafifçe burun torpulendi ,minnacık ta burun kaldırıldı .Esim lise fotoğraflarımı görmüş arkadaşımın storysinde .
1 haftadir benimle konuşmuyor .Bana inancı ve güveni kalmamış .Benim çalışmadığımi ,esimin ailesine karşı suratsız olduğumu ,sürekli şikayet ettiğimi ,yaşım ve estetik konusunda yalan söylediğim için artık bitirmek istiyor .Günlerce ağladım göz yaşı döktüm bana mısın demiyor çok ozguvensizmisim sürekli bakkala bile makyajsız cikmiyormusum halbuki aslı öyle değil yüzüm soluk gözüktüğü için hasta gözükmemek için hafif allik ,maskara kullanıyorum .Esim çocuk olmadan bosanalim ne istiyorsun al ,nafaka eğer sana verilse al yeter ki bosanalim diyor ben fevri davrandığını düşünüyorum .Ayrılmak istemiyorum sizde ne yapmayalım çok uzun olduysa özür dilerim derdimi net ve anlaşılır yazmak istedim
Bi adkadaşım vardı .Saçına maşa yapıodu benım dogal sacım dıodu .Burnunda çizgı vardı amalıat deıl burnum dıodu .Şaka gıbı ınsanlar gercekten .Ne dıyebılırım ki .İstemeyenı zorlama bence

Bencede sadece 3 yaş yalan söyledim sadece 3 .Beş yaş felan yalan söyleseydim bana kızfındık olmakta sonuna kadar haklı olurdu .En küçük tartışmada yaş konusu açıyor ben onun sandığı kadar aşırı yalan söyleyen biri değilim bu yalanı 21 yaşımda söyledim ve inanın pişmanım .Umarim evliliğimizi gözden geçirip acele ve öfkeli karar vermez

Bende öyle üniveristede yasi ile ilgili yalan söyleyen birini taniyorum..sonradan ögrendik. Bana göre öyle "Amaan Allahim" denecek kadar bir yalan degil. Özgüvensizlikten veya dislanma korkusundan söyleyen bir yalan. Ha söylenmese daha iyi. Ama bence bunlari bahane ediyor.

Hemen veriyorum ben size şans 😂😂😂
Özür dilerim ama siz çok kaba hakaretler ediyorsunuz .KudrAlabar Hanımefendi sürekli bir dalga geçme çabaniz var .Peki buna gerek var mı ? Sizin tüm yorumlarınızı okudum başka sayfalara kadar evet güzel tavsiyeler veriyorsunuz şimdi onuda es geçmeyelim .Sürekli bir goy goy sizin yorumunuz beni ne kadar üzebilir ?siz kimsiniz ki sizin içinde ben kimim ?burada hiç bir yorumda saygısız cevap vermedim saygımı korudum .Şimdi siz benim yorumumu alıp goy goy yaptınız sonuç ?Yani şuan ne yaptınız hiçbirşey ben sizi hiç tanımam sizde beni anonim kimliğin altında siz değerli yorumlarınız çok ciddiye alınıp önemseyip üzüleceğimi sanıyorsunuz sanırım ? Üzgünüm ama sadece goy goy

Back