- 20 Şubat 2022
- 44
- 5
- 3
- 28
- Konu Sahibi Dimdikgucludurmak
Basit gelmiyor tabikiBu yalanlar basit mi geliyor sana? Belli ki adam kimbilir daha ne yalanlar söyledi diye düşünüyor.
Öyle bir yazmışsın ki sanki evdeyim diyip dışarı çıktın da eşin boşanmak istedi.
Çalışmamak konusunda haklı olduğumu düşünüyorum .Eve bile kaçta geldiğim belli değil esimin mesleği güzel ama benim mesleğim kadar yorucu değil .Tükenme noktasına geldiğim zaman bırakmak istedim tamamen bırakmak değil .Ara vermek .Başka gerçekten eşime yalan söylemedim yaş ve burun konusu hariç gerçekten yok .Aslında sürekli bakımlı görünmek istemiyor değilim uni döneminde hep heves ettim en güzel kıyafetleri giyeceğim ,imkanım iyi olacak dedim .Şuan hevesimi aldım High end ürünler alıp denemek gerçekten esimin dediği gibi aşırı bakımlı olmaya çalışmıyorum .Boşanmak istemiyorum çünkü ona saygım ,sevgim halen devam ediyor .Sadece biraz zaman ve şans istiyorumBu konuda kim bilir ne gürültüler koptu ama ben şimdi görüyorum. Daha önce Burnunuzun doğal olduğun söylemediyseniz ben bunu yalan olarak kabul etmem. Yaşınızı keşke düzeltseymişsiniz, bu gerçekten rahatsız edici. Adam boşanmak istiyorsa boşanın çünkü bunlar bahane, asıl derdi çalışmıyor olmanız ve sürekli bakımlı görünmek istemeniz. Sevgisi bitmiş bunlar gözüne batıyor. Ayrılıp kendi hayatınızı kurun.