• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana artik inanmıyor

Bu yalanlar basit mi geliyor sana? Belli ki adam kimbilir daha ne yalanlar söyledi diye düşünüyor.
Öyle bir yazmışsın ki sanki evdeyim diyip dışarı çıktın da eşin boşanmak istedi.
Basit gelmiyor tabiki
Bu konuda kim bilir ne gürültüler koptu ama ben şimdi görüyorum. Daha önce Burnunuzun doğal olduğun söylemediyseniz ben bunu yalan olarak kabul etmem. Yaşınızı keşke düzeltseymişsiniz, bu gerçekten rahatsız edici. Adam boşanmak istiyorsa boşanın çünkü bunlar bahane, asıl derdi çalışmıyor olmanız ve sürekli bakımlı görünmek istemeniz. Sevgisi bitmiş bunlar gözüne batıyor. Ayrılıp kendi hayatınızı kurun.
Çalışmamak konusunda haklı olduğumu düşünüyorum .Eve bile kaçta geldiğim belli değil esimin mesleği güzel ama benim mesleğim kadar yorucu değil .Tükenme noktasına geldiğim zaman bırakmak istedim tamamen bırakmak değil .Ara vermek .Başka gerçekten eşime yalan söylemedim yaş ve burun konusu hariç gerçekten yok .Aslında sürekli bakımlı görünmek istemiyor değilim uni döneminde hep heves ettim en güzel kıyafetleri giyeceğim ,imkanım iyi olacak dedim .Şuan hevesimi aldım High end ürünler alıp denemek gerçekten esimin dediği gibi aşırı bakımlı olmaya çalışmıyorum .Boşanmak istemiyorum çünkü ona saygım ,sevgim halen devam ediyor .Sadece biraz zaman ve şans istiyorum

Konu sahibesi sırayla

- çalışmadığım için de adam boşanmak istiyor
- genetik mühendisliği mezunuyum 36 saat çalışıyorum
- 36 saat çalışıyorum ama genetik mühendisliği değil başka meslek

yazmış bizim zehir hafiyeler de bulmuş😶

Konu sahibesi sırayla

Kadın o kadar yalancı ki, olmayan bölümü uydurup o bölümden mezun olmuş akdjsjdjsj.

Türkiye sınırları içerisinde sizin söylediğiniz bölüm yok, biraz ufak atta civcivler yesin. Fen-edebiyat fakültesinde moleküler biyoloji ve genetik bölümü var. Daha uyduracağın bölümü bilmiyorsun buradaki insanlar senin neyine üzülsün? :d zaten çalışmıyormuşsun neyini kıskansınlar senin yalancı olmanı mı? olsa olsa bu kadar yalancı ve yüzsüz olmana üzülürüz.
Sürekli bir kıskanalim ,kıskandım yorumu hangi yorumum da kıskanırsıniz dedim lütfen beni alıntılayin o yoruma .Yüzsüz değilim anonim kimliğin altında kaba hakaretler edemezsiniz .Okuma yetinizde zayıflık olabilir lütfen bol bol sesli kitap okuyun .

Yaş konusu evliliğin 1.yılı biliyor konuda yazdım .1 yılı bu konuyu konuşup çözdük
Hayır çozmemissiniz, nikaha kadar sakladiginiz yalaninizı daha fazla surdurememişsiniz sadece. Belki adam çok seçici biriydi , evlilik için 25 yaş altı, kumral renkli gözlü, doğal güzel bir kadın arıyordu? Hakkı değil mi? Zevk onun, İster esmer arar ister kumral? İster tipe bakar ister kişiliğe? Belli ki bu adam da en az sizin kadar görünüşe önem veriyormuş ki nikah kıyılmış.Nikaha kadar gerçekleri anlamamış olması onu haksız yapmaz.

Sürekli bir kıskanalim ,kıskandım yorumu hangi yorumum da kıskanırsıniz dedim lütfen beni alıntılayin o yoruma .Yüzsüz değilim anonim kimliğin altında kaba hakaretler edemezsiniz .Okuma yetinizde zayıflık olabilir lütfen bol bol sesli kitap okuyun .
Sesli kitap nasıl okunuyo kız dinlenmiyo mu o

Konu sahibesi sırayla

Hahaha yok artık ☺36 saat genetik mühendislik var mı ?bilgim yok lütfen benim mesajlarımı alintilayip öyle yazın.Çünkü cevaplari kesip kesip atıyorsunuz .Konumu lütfen bilinçli ve anlaşılır şekilde okuyun teşekkür ederim tekrardan

Basit gelmiyor tabiki

Çalışmamak konusunda haklı olduğumu düşünüyorum .Eve bile kaçta geldiğim belli değil esimin mesleği güzel ama benim mesleğim kadar yorucu değil .Tükenme noktasına geldiğim zaman bırakmak istedim tamamen bırakmak değil .Ara vermek .Başka gerçekten eşime yalan söylemedim yaş ve burun konusu hariç gerçekten yok .Aslında sürekli bakımlı görünmek istemiyor değilim uni döneminde hep heves ettim en güzel kıyafetleri giyeceğim ,imkanım iyi olacak dedim .Şuan hevesimi aldım High end ürünler alıp denemek gerçekten esimin dediği gibi aşırı bakımlı olmaya çalışmıyorum .Boşanmak istemiyorum çünkü ona saygım ,sevgim halen devam ediyor .Sadece biraz zaman ve şans istiyorum

Az önce 36 saat nöbet tutuyorum, yani tıp doktoruyum demiştiniz. Şimdi doktorum ama çalışmıyorum diyorsunuz. Ondan önce de genetik okudum yazmışsınız. Tıp diplomasıyla evde oturan kimseyi tanımıyorum kusura bakmayın😐 Feyk değilseniz hayallerde yaşıyorsunuz acilen bir doktora görünmelisiniz. Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

Konu sahibesi sırayla

Ama doktor o

Herkesten saklıyor çünkü bizim üzülmemişti bla bla etmemizi istemiyor
Bla bla edicek eğitim yoksunu bizler kadın programları izlemeyen
Yalancı makinesi

Evlilik çok önemli konu evet ama bu konularda boşanma için cok hafif kalıyor. Dürüstlük her zaman önemli hata yapmışsınız ama çok önemi mevzular değil bence eşiniz cok abartmis makyaj yapmaya alışan kadınlar da uyanır uyanmaz yapar çünkü renksiz hisseder

Valla benim okuma yetim fazlasıyla gelişmiş ama seninki hakkında şüphelerim var.
Ekonomik durumumu arkadaşlar üzülürler söylemedim tarzında birşey söyledin, bende diyorum ki senin yüzünden niye üzülüp/kıskansınlar? Sen öyle birşey dedin dedim mi? Anlayabiliyor musun cümlelerimi.
Ayrıca bu bir hakaret değil gerçekten öyle gibi davranıyorsun. Adam seni yalancı olduğun için boşayacak, ömür boyu evli olacağın adama yaşın hakkında yalan söylemişsin gelmiş burada pişkin pişkin “ahahahaha inandı ama” diyorsun, yüzsüzlük değil de nedir bu?
Sen üniversitede kendine bölüm uyduracağına bize tavsiye ettiklerini yap, bol bol kitap oku. Doktora gitmeyi de ihmal etme, malum en ufak şeye yalan söylemek hastalıktır.

Back