- 26 Eylül 2021
- 933
- 647
- 23
- 27
- Konu Sahibi Dimdikgucludurmak
Ben az önce ne okudum ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha gerçekten inandı ama ailem büyük yazdırmış dedim ama belki beş yaş küçük felan deseydim o sırada durumu anlardı .Kimliği gördü tabi çok kez
Gıdadır oİlk yıl Genetik mühendisliği kazandım diyosun genetik mühendisliği diye bir bölüm yok diyorum türkiyede anlamıyo musun? Ayrıca 3. Yıl hangi bölüme girdiğini yine yazmamışsın. Yazmama nedeni olarak ekonomik durumu kötü arkadaşlar var demen de aşırı komik sanki üniversite sınavıyla piyango vurdu. hep böyle saçma bahaneler mi bulursun yalanlarına?
Oha ne mesleğiBence konu sahibesi feyk değil, kompleksli ve problemli bir insan bu yüzden bolca yalana başvuruyor Burda da çalışmadığı halde başka bir meslek uydurmuş, acilen bir doktora görünmeli.
Genetik mühendisliği diye bölüm yok diyorum sen piyangoya mı takıldın orda? İnandırıcı zaten değilsin ama eğlendiriyosun
Mesleğindeki kişilerin 36 saat çalıştığını yazmış. Doktorum demeye getiriyor ama doktorların maalesef üzülerek söylüyorum ki kıskanılacak bir maaşları yok. Emeklerinin karşılığını alamıyolar. Zaten çalışmıyomuş da yani maaşı sıfır tl
Ne kadar cahil ve yalancısınız ya.Hahaha gerçekten inandı ama ailem büyük yazdırmış dedim ama belki beş yaş küçük felan deseydim o sırada durumu anlardı .Kimliği gördü tabi çok kez
Yaş konusu evliliğin 1.yılı biliyor konuda yazdım .1 yılı bu konuyu konuşup çözdükBacım adam yaşın bile yalan diye seni boşayacak sen hala hahaha inandı diye gülüyorsun? Gerçekten hemen bugün acile git bence sen, yarın servise alırlar
Bittiler dedikleriniz çok doğru ozguvensiz olduğumun farkindayım .Yaşımdan utanmıyorum aslında 29 yaş güzel bir yaş dediğim gibi uni birinci sınıfta yalan söylemem gerekti söylemeseydim .Böyle olmazdı şuan hayat düzenim .Öz saygı ve şefkatini yitirdim umarım saygımı toplar ve öz saygı konusunda iyi hale gelirim değerli yorumun için teşekkür ederimBu kadar eğitimli gelir düzeyinizde yüksekse hidin tedavi olun özgüveninizi bi artırın gerçekten anlattıklarınızla buna ihtiyacınız var yaşınızdan utanmak gerçekten küçük bi sorun değil bi tek eşinize karşı değil kendinize de saygısızlık
He doktorsun yani. Otreraya dip no soran üye nerde biri etiketlesin onu. Çok acil ihtiyaç var şu an36 saat nöbet tutan savci ,hakim var mı ?Lütfen yorum yaparken dalga geçmeden önce dalga konusu olacak kişi olmayın .Bu cevap size bir saat yeterli gelir
Cahil mi ? Aklıyla dalga geçmedim.Söylediğim yalandan pişmanım ve çok üzgünüm çok ağladım .Pişkin olduğumu düşünmüyorum çünkü pişmanlık duyuyorumNe kadar cahil ve yalancısınız ya.
Hahahaha gerçekten inandı diyorsunuz bi de açık açık adamın aklıyla dalga geçiyorsunuz. Adam sizi boşamakta o kadar haklı ki, insan bi utanır bi sıkılır. Burada bile pişkinlik peşindesiniz.
Türkiye sınırları içerisinde sizin söylediğiniz bölüm yok, biraz ufak atta civcivler yesin. Fen-edebiyat fakültesinde moleküler biyoloji ve genetik bölümü var. Daha uyduracağın bölümü bilmiyorsun buradaki insanlar senin neyine üzülsün? :d zaten çalışmıyormuşsun neyini kıskansınlar senin yalancı olmanı mı? olsa olsa bu kadar yalancı ve yüzsüz olmana üzülürüz.Ben 3 kez uni sınavına girdim .Birinci yıl %100 burslu genetik mühendisliği kazandım .Abim olucak kişi beni şehir dışına göndermek istemedi.İkinci yıl netlerim çok iyi değildi 15.000 girdim tercih yapmadım .Üçüncü sene 6.000 girdim ve mesleğimi seçtim .Burada yazmama nedenim buradaki çoğu arkadaşımın ekonomik durumu uzulmelerini istemedim ve konuya inanmazlar diye yazma gereği duymadım .Suna bak bla bla olmuş ama yalan söylüyor .Bla bla yanına gitmemek gerek diye yazmadım ama özelden konuşabiliriz
Hee o yüzden üst üste adama yalan söylemişsin. Yok burnum orijinal yok yaşım şöyle. Adam görene kadar doğruları söylemeye niyetin yokmuş yav kimi kandırıyorsun.Cahil mi ? Aklıyla dalga geçmedim.Söylediğim yalandan pişmanım ve çok üzgünüm çok ağladım .Pişkin olduğumu düşünmüyorum çünkü pişmanlık duyuyorum
Özellikle sormuş mu eşi burnun estetik mi diye? Eğer sormuşsa ve konu sahibi söylememişse haklı tabi,ben orayı kaçırmışım.Biri size burnun estetik mi diye sorarsa ve değil derseniz yalan söylemiş olursunuz. Hele ki bu kişi kocanızsa. Kimse alnınıza burnum estetik yazıp gezin dememiş zaten.
Her insan yalan söyler, bu konuda hemfikiriz. Ancak yalanını desteklemek için mahkemeye başvuracak kadar ileri gidiyorsa durum patalojiktir. Üstelik söylediği yalana kendi de inanmaya başlamışsa iki kat patalojiktir.
Bu lafı sen bana mi dedin dalga konusu olucak kişi kim dön bir bak36 saat nöbet tutan savci ,hakim var mı ?Lütfen yorum yaparken dalga geçmeden önce dalga konusu olacak kişi olmayın .Bu cevap size bir saat yeterli gelir
Konu fake de olsa ciddi bir tedaviye ihtiyacının olduğu gerçeğini değiştirmiyor maalesef. Nefes alır gibi yalan söylüyor.Madem hiç kimse söylemedi, bare ben söyleyim, faketir arkadaşlar, fake.
Ayşenaz vardı bi ara hatırlıyor musunŞaka gibi, çekirdeğimi aldım izlemekteyim