Ben küçük bir şehirde büyüdüm .3 yıl hep üniversite sınavlarına girdim kazandım .Abim olucak şahıs il dışında okumama izin vermedi .Aslında ailemden uzaklaşmak için hep şehir dışı yazdım abim evlenince ilk iş İstanbula gidip üniversite kazandım .Benim yaşadığım çevrede uni okuyan çok az kişi var genelde hep 17 de evlendiler ben okumak istedim .1 yıl genetik mühendisliğini kazandım %100 burslu şimdi okuduğum üniversiteyi %100 burslu kazandım .Dislarlar sandım halbuki üniye +30 yaşında bile gidenler varmış .Yıllardır kara kız arap kızı dendi o yüzden yıllardır ten acici kullandım .Benim tüm kuzenlerim çok güzel hep renkli gözlü sarışın birisi kumral sacli burunları bile çok güzel burun estetiği olduğumu saklamam yanlıştı ama bir kere olsun guzel olmak istedim bu yalan söylediğim gerçeğini değiştirmiyor biliyorum .Çok haklısınız bende yalan söylediğim için pişmanım benim ilk erkek arkadasim 23 yasinda oldu maalesef aslında hep bu yüzden yalan soyledim.Esim boşanmak istiyor ama ben istemiyorum henüz şimdilik ben takıntılı biri isem tedavi görürüm gerçekten ama terapiye gittim öyle tanı felan konulmadı. Esim aşırı yalancı biri olduğumu düşündüğü için içinde hep şüphe varmış hep acaba mi diyormuş bu şüphe ile yaşamak istemiyormus