Eşim bana artik inanmıyor

Kimliği görmüş ama geç yazdırdık demiş ya, sonra kuzeniyle olan fotosunda anlamış😅
Yalnız geç olsa yaşı kimlikte küçük olurdu. Erken yazdirildim yalanını da ilk kez duydum. Eş kişisi bu yalana nasıl inandi orasıni hiç anlayamadım. Olsa olsa ölen ablamın kimliğini bana vermişler gibi bir yalan olabilirdi o da bayağı büyük bir yalan oluyor.

Yalanın her türlüsü kötü de bu kadar basit şeyler için yalan söylemek gibi bir yanlış da yapılmaz hani :))

Ben küçük bir şehirde büyüdüm .3 yıl hep üniversite sınavlarına girdim kazandım .Abim olucak şahıs il dışında okumama izin vermedi .Aslında ailemden uzaklaşmak için hep şehir dışı yazdım abim evlenince ilk iş İstanbula gidip üniversite kazandım .Benim yaşadığım çevrede uni okuyan çok az kişi var genelde hep 17 de evlendiler ben okumak istedim .1 yıl genetik mühendisliğini kazandım %100 burslu şimdi okuduğum üniversiteyi %100 burslu kazandım .Dislarlar sandım halbuki üniye +30 yaşında bile gidenler varmış .Yıllardır kara kız arap kızı dendi o yüzden yıllardır ten acici kullandım .Benim tüm kuzenlerim çok güzel hep renkli gözlü sarışın birisi kumral sacli burunları bile çok güzel burun estetiği olduğumu saklamam yanlıştı ama bir kere olsun guzel olmak istedim bu yalan söylediğim gerçeğini değiştirmiyor biliyorum .Çok haklısınız bende yalan söylediğim için pişmanım benim ilk erkek arkadasim 23 yasinda oldu maalesef aslında hep bu yüzden yalan soyledim.Esim boşanmak istiyor ama ben istemiyorum henüz şimdilik ben takıntılı biri isem tedavi görürüm gerçekten ama terapiye gittim öyle tanı felan konulmadı. Esim aşırı yalancı biri olduğumu düşündüğü için içinde hep şüphe varmış hep acaba mi diyormuş bu şüphe ile yaşamak istemiyormus
Eşinize hak vermiyor değilim ama ben asıl kendinize bunu yaptığınıza çok üzüldüm. İnsanlarda en çok değer verdiğim şey zekadir benim ve siz aslında çok zeki bir kadinsiniz.
Anlamlandiramadigim geri zekalılarin koyduğu kalıplara sığmak için zeki bir kadin neden bu kadar yalana başvurur. Yapmayın bunu ya.

Merhaba ,Kk kadınları daha şimdi üye oldum ve ilk konum sizi okurken yormamak için kısa tutacağım.Yazım yanlışları yaparsam şimdiden teşekkür ederim
Eşimle 3 yıldır evliyiz .Evliliğimiz güzel ,mutlu,huzurlu geçiyordu.Yaşlar 26-34 konum şu eşime yaşım konusunda yalan söyledim 3 yaş küçüğüm dedim 1996 biliyor aslında 1993 bu yalanı söyleme nedenim üniversite döneminde kendimi dislanmamak için söylemiştim üniye geç başladım .Minyon ve küçük duruyorum aslında eşime söylemeden önce yaş küçültmek istedim ama mahkeme öyle kolay olmuyor kemik testi istiyor 1.sınıfa kaç yaşında okuduğunu bakıyormuş .Tabi bende kemik yaşım tam çıkınca dava açılmadan kapandı .Eşime çok söylemek istedim aslında 7 yaş var sanıyordu aramızda aslında 4 eşime yalan söylemeye devam ettim geç yazıldım felan dedim da ki eşim besim küçük kuzenimle fotoğrafımı görene kadar 1996 yılında o bebek ben 3 yaşındayım esim öyle anladı çok sert tepki verdi .Hakliydi aslında bu yalanı sürdürmek mantıksızdi esime herşeyi anlattım yumusadi
Bu evliliğin ilk yılı gerçekleşen olan bu mevzuyu kapattık gayet güzel giden birlikteliğimiz yine kendi elimle bozdum .Esim burnumu kendi doğal burnum sanıyor aslında kendi burnum sadece hafifçe burun torpulendi ,minnacık ta burun kaldırıldı .Esim lise fotoğraflarımı görmüş arkadaşımın storysinde .
1 haftadir benimle konuşmuyor .Bana inancı ve güveni kalmamış .Benim çalışmadığımi ,esimin ailesine karşı suratsız olduğumu ,sürekli şikayet ettiğimi ,yaşım ve estetik konusunda yalan söylediğim için artık bitirmek istiyor .Günlerce ağladım göz yaşı döktüm bana mısın demiyor çok ozguvensizmisim sürekli bakkala bile makyajsız cikmiyormusum halbuki aslı öyle değil yüzüm soluk gözüktüğü için hasta gözükmemek için hafif allik ,maskara kullanıyorum .Esim çocuk olmadan bosanalim ne istiyorsun al ,nafaka eğer sana verilse al yeter ki bosanalim diyor ben fevri davrandığını düşünüyorum .Ayrılmak istemiyorum sizde ne yapmayalım çok uzun olduysa özür dilerim derdimi net ve anlaşılır yazmak istedim
Kusura bakmayın ama çok yalan söylemişsiniz. Evli değilim. Ama ailemden biri bu kadar yalan söylese ben de ona bir daha asla güvenmem.

Arkadaslar öncelikle değerli yorumlarınız için tekrardan teşekkür ederim.Yaş konusunda yalan söyleme nedenim şu üniversiteye 21 yaşında başladım henüz eşimi bile tanımıyordum.Kendim dislanmamak için 1996 dedim arada 3 yaş fark olunca kimse anlamadi büyük yazıldım dedim.Esime çok söylemek istedim hatta yaş küçültmek için mahkemeye bile gittim öyle kolay olmuyor kemik testi oluyorsunuz okula gittiğiniz tarihe felan bakıyorlar kemik testinde yaşım çıkınca açılmadan dava kapandı.Esimin boşanmak isteme nedeni benim aşırı yalancı olduğumu sanıyor burnum yaşım konusunda yalan söyleyince beni aşırı ozguvensiz buluyormus.Ten beyazlatici ürün kullanıyorum bazen saçlarımda kaynak var bazen renkli lensler deniyorum çok doğal duranları var.Çok yakından bakılınca anlamıyor esim benim dış görünüşüme aşırı takıntılı olduğumu düşünüyor .Sizi boğmamak için kısa yazdım bide hep sarışın mavi gözlü çocuğum olsun isterim esim bu yüzden ruh hastası olduğumu sanıyor birde ailesine mesafeli olduğum icin
Canım bende aslında rusum ama türk taklidi yapıyorum.
eşim anlamasın sonuçta mezhep farkı var :KK70:

Dalga mı geçiyorsun Allah aşkına git öte de dalga geç.
Sanmıyor adam bariz yalancı olduğunu biliyor. Tahammül edilecek gibi değilsin.

sevgiliyken özellikle sormuştum eşime bazen geç yazdırıyolar doğum günün hangi gün diye, kimlikteki doğum günüm doğru demişti ve yıllarca doğum gününü o gün kutladık. sonra evlenince annesi söyledi laf denk geldi de neye uğradığımı şaşırdım yıllarca eşimin burcunu takip ederdim mesela hep yanlışmış. sonra aynı yaştayız sanıyordum eşim benden bir yaş büyükmüş, ben şoklar içersinde kaldım yani. yalnız eşime sen bana doğru demiştin diyorum, öyle mi demiştim diyor hatırlamıyor. annesi doğum tarihini bile tam bilmiyor büyük ihtimalle ondan utanıp söylemedi diyorum çünkü daha 1.ayımızdı ama net hatırlıyorum doğru demişti de neyse konuyu öyle kapattık yani 🤣 ben doğum günümü öyle kabul ediyorum diyor yine aynı kutlayacaz

Hayatımda tahammül edemediğim saygısız ve yalan konuşan kişilerdir karakterleri böyle olan kişiler her yanlışı kötülüğü yapar bence eşiniz doğru karar vermiş

X