• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana artik inanmıyor

Hahaha yok artık ☺36 saat genetik mühendislik var mı ?bilgim yok lütfen benim mesajlarımı alintilayip öyle yazın.Çünkü cevaplari kesip kesip atıyorsunuz .Konumu lütfen bilinçli ve anlaşılır şekilde okuyun teşekkür ederim tekrardan
Abla genetik mühendislik bölümü yok ki 36 saat genetik mühendislik olsun? :d şaka mısın ya.

Bende öyle üniveristede yasi ile ilgili yalan söyleyen birini taniyorum..sonradan ögrendik. Bana göre öyle "Amaan Allahim" denecek kadar bir yalan degil. Özgüvensizlikten veya dislanma korkusundan söyleyen bir yalan. Ha söylenmese daha iyi. Ama bence bunlari bahane ediyor.
Tamamen bende öyle söyledim dışlandım diye .Otuz ,kırk yaşında giden bile var dediğim gibi 21 yaşına geri dönsem asla bu yalanı söylemezdim

Arkadaşlar konu bambaşka yerlere gidiyor yorumlarınızı dikkatli ve özenli bir şekilde okuyorum .5 sayfa dalga geçmek üzerine kurulu .3-4 arkadaş çok güzel tavsiyeler vermiş teşekkür ediyorum .Sürekli dalga geçip konuyu başka yere götüren insanları tenzih ediyorum .Açıklamam gereken birtakım bilgiler 10 Kasım 1993 doğumluyum ve yaşımı beş on yaş küçük söylemedim 3 yaş sadece bu yüzden 3 yaş küçük söylemem anlasilmadi.Kimse durumu anlamadım 5 yaş küçüğüm felan deseydim anlarlardi belki.Yaş meselesi eşimle tanışmadan önce olan bir konu üniversite zamanında şuan neden çalışmadığımi soracak olursanız çoğu arkadaşım mesleklerini bırakıp Almanya 'ya gitti .Ayrıca 36 saat çalışma saatleri olduğu için artık dayanamadım .Şuan sınavlara girmem gerek ama istemiyorum girersem anca 4 yıl sonra uzman olacağım mesleğimde işi bırakma derken ben ev hanımı değilim ona açıklık getirelim.Burun konusunda haklısınız itiraf etmem gerekirdi esim fotoğraftan anlamadan önce esimin boşanmak istemesi burun estetiği olduğum için değil .Dış görüşüne takıntılı olduğumu ,sürekli yalan söylediğimi artık bana şüpheyle yaklaştığını söyledi ve 1 yıldır çalışmam .Yaş konusu lütfen bu kadar abartmayın 3 yaş sadece 10 yaş yalan söylemedim lütfen
Eşinizle üniversitede mi tanıştınız?
Yok eğer öyle değilse üniversitede söylediğiniz bir yalanı neden devam ettirdiniz?

Merhaba ,Kk kadınları daha şimdi üye oldum ve ilk konum sizi okurken yormamak için kısa tutacağım.Yazım yanlışları yaparsam şimdiden teşekkür ederim
Eşimle 3 yıldır evliyiz .Evliliğimiz güzel ,mutlu,huzurlu geçiyordu.Yaşlar 26-34 konum şu eşime yaşım konusunda yalan söyledim 3 yaş küçüğüm dedim 1996 biliyor aslında 1993 bu yalanı söyleme nedenim üniversite döneminde kendimi dislanmamak için söylemiştim üniye geç başladım .Minyon ve küçük duruyorum aslında eşime söylemeden önce yaş küçültmek istedim ama mahkeme öyle kolay olmuyor kemik testi istiyor 1.sınıfa kaç yaşında okuduğunu bakıyormuş .Tabi bende kemik yaşım tam çıkınca dava açılmadan kapandı .Eşime çok söylemek istedim aslında 7 yaş var sanıyordu aramızda aslında 4 eşime yalan söylemeye devam ettim geç yazıldım felan dedim da ki eşim besim küçük kuzenimle fotoğrafımı görene kadar 1996 yılında o bebek ben 3 yaşındayım esim öyle anladı çok sert tepki verdi .Hakliydi aslında bu yalanı sürdürmek mantıksızdi esime herşeyi anlattım yumusadi
Bu evliliğin ilk yılı gerçekleşen olan bu mevzuyu kapattık gayet güzel giden birlikteliğimiz yine kendi elimle bozdum .Esim burnumu kendi doğal burnum sanıyor aslında kendi burnum sadece hafifçe burun torpulendi ,minnacık ta burun kaldırıldı .Esim lise fotoğraflarımı görmüş arkadaşımın storysinde .
1 haftadir benimle konuşmuyor .Bana inancı ve güveni kalmamış .Benim çalışmadığımi ,esimin ailesine karşı suratsız olduğumu ,sürekli şikayet ettiğimi ,yaşım ve estetik konusunda yalan söylediğim için artık bitirmek istiyor .Günlerce ağladım göz yaşı döktüm bana mısın demiyor çok ozguvensizmisim sürekli bakkala bile makyajsız cikmiyormusum halbuki aslı öyle değil yüzüm soluk gözüktüğü için hasta gözükmemek için hafif allik ,maskara kullanıyorum .Esim çocuk olmadan bosanalim ne istiyorsun al ,nafaka eğer sana verilse al yeter ki bosanalim diyor ben fevri davrandığını düşünüyorum .Ayrılmak istemiyorum sizde ne yapmayalım çok uzun olduysa özür dilerim derdimi net ve anlaşılır yazmak istedim
Eşinizin haklı olduğunu düşünüyorum, mesele yaşınızın kac olduğu, burnunuzun estetik olması degil, mesele yalan konuşmanız. Ozguven probleminizin olduğu cok açık. Bence bunun icin terapi almalısınız. Eşinizi kendi haline bırakın, size sevgisi varsa düzeleceğinizi düşünüyorum

Evet bencil olduğumun farkındayım .Eşimle asla dalga geçmedim onu salak yerine koymak istemedim sadece gözünde yalancı olmamak için yalanlarımı sürdürdüm.Evet esim bana olan saygısı kaybetti keşke esim burnumu anlamadan önce ben kendim itiraf etseydim ama işte ... Yaş konusu evliliğin 1.yılı anladı .Bu burun konusu 9 gün önce yaşandı .Hayır esimin beni sevdiğini düşünüyorum halen bana kızgın ,kırgın haklıda sadece son kez şans istiyorum .Eğer çok boşanmak isterse ısrar ederse onu zorlayamam.Bir kez evliliğimiz için şans istiyorum
Yalancı olmamak için yalan sürdürülmez. Kendini kandırma. Yalanım çıkmasın diye yalan sürdürülür. Yalancı konumuna düşmekten korkan zaten yalan söylemez.

Söylemekle kalmamışsınız bir de sürdürmüşsünüz ve kendinizde inanmışsınız.

Camellia Hanım söyleyecek yalanımin olması için yalan söylemem gerek

Burun konusu şöyle benim burnum minnak bir burun olmadı ,kaydırak gibi .Normal bir burun oldu aşırı kalkık değil .Esim burnun estetik mi hiç demedim çünkü burnum öyle güzel gözükmüyor normal bir burun gibi .Bir kere burnuna neden dokundurmuyorsun demişti el şakası yaparken .Onun dışında anlamadi ama bazı anlayan kadınlar oldu sordular
Yani özellikle sormadı öyle mi?
Niye dokundurmuyosun dediği zaman söyleyebilirdin aslında operasyon geçirdim burnumdan diye.Hani tam olarak estetik sayılmaz diyosun ya ondan dedim.

Özür dilerim ama siz çok kaba hakaretler ediyorsunuz .KudrAlabar Hanımefendi sürekli bir dalga geçme çabaniz var .Peki buna gerek var mı ? Sizin tüm yorumlarınızı okudum başka sayfalara kadar evet güzel tavsiyeler veriyorsunuz şimdi onuda es geçmeyelim .Sürekli bir goy goy sizin yorumunuz beni ne kadar üzebilir ?siz kimsiniz ki sizin içinde ben kimim ?burada hiç bir yorumda saygısız cevap vermedim saygımı korudum .Şimdi siz benim yorumumu alıp goy goy yaptınız sonuç ?Yani şuan ne yaptınız hiçbirşey ben sizi hiç tanımam sizde beni anonim kimliğin altında siz değerli yorumlarınız çok ciddiye alınıp önemseyip üzüleceğimi sanıyorsunuz sanırım ? Üzgünüm ama sadece goy goy
E amaç goygoy değil mi zaten? Siz de goygoy yapmak için açmadınız mı konuyu? Ne bu şimdi iziliciğimi siniyirsiniz tavırları?

Sevgili konu sahibi sınava ilk girdiğiniz sene %100 burslu kazanıp abiniz şehir dışına yollamadığı için gitmediğiniz genetik mühendisliği hangi şehir hangi üniversitede?

Mesaj araya kaynamasın etiket de yapayım D Dimdikgucludurmak
Ülkemizin 82.ilinde.
Alice Harikalar Diyarı üniversitesinin tek bölümü; Genetik Mühendisliği bölümü akdjsjdjsj.

Bencede sadece 3 yaş yalan söyledim sadece 3 .Beş yaş felan yalan söyleseydim bana kızfındık olmakta sonuna kadar haklı olurdu .En küçük tartışmada yaş konusu açıyor ben onun sandığı kadar aşırı yalan söyleyen biri değilim bu yalanı 21 yaşımda söyledim ve inanın pişmanım .Umarim evliliğimizi gözden geçirip acele ve öfkeli karar vermez
Üçün beşin lafımı olur aramızda canııığğğm 😂

Bencede sadece 3 yaş yalan söyledim sadece 3 .Beş yaş felan yalan söyleseydim bana kızfındık olmakta sonuna kadar haklı olurdu .En küçük tartışmada yaş konusu açıyor ben onun sandığı kadar aşırı yalan söyleyen biri değilim bu yalanı 21 yaşımda söyledim ve inanın pişmanım .
Bunun üçü beşi yok. Siz yalanınızı minimalize etmeye çalışıyorsunuz. Ben kendi eşime sordum. Tepkisi şöyle “Yaşını bile yalan söyleyen insan kimbilir neler söyler.” Sonrasında da yalanı yalanla kapıyorsunuz. Beni erken yazmışlarda bilmem ne.

Ben eşinizin yerinde olsam böyle yalanlar benim için de ciddi güvensizlik sebebi olurdu. Ve bu kadar güvenmediğim biriyle evli kalmayı tercih etmezdim.
Ağzınızdan çıkacak her sözün yalan olma potansiyeli var artık eşinizin gözünde. Daha başka neler çıkacak acaba kim bilir diye düşünüyordur. Başka hangi yalanlarla beni ayakta uyuttu acaba bunca senedir diye düşünüyordur. Düşünüyordur da düşünüyordur. Sonuna kadar da haklı.

Abi ayrıca aşırı yalancısın.
Kimse üniversitede kimseyi dışlamıyor. Senin üniversite ortamını gördüğünden bile şüpheliyim. Burada üniversite mezunu olanlar bilir ki sınıfların çoğunda her yaştan insan var. Bizim sınıfımızda 50 yaşında tatlı bi abla vardı. Ben 22 yaşında başladım hiç senin gibi yalan söyleme isteği oluşmadı. Neden söyleyeyim çünkü? Bunların bahanesi olamaz. Adam güvenmemekte haklı, aynı şeyi adam yapsa “ühü ühü kocam bana yalan söyledi .s.s” diye ağlanırsınız burada. Bencilin tekisiniz. Adamda bundan sıkılmış ayrılmak istiyor. Bence çok mantıklı bir istek.
Ya üniversitede iken evli 2 çocuklu 40 yaşında kadın vardı, çoktu öyle, o ortamda 21 yaşında biri ile dalga geçmek mümkün değil. Görmesek inancaz.

Abla genetik mühendislik bölümü yok ki 36 saat genetik mühendislik olsun? :d şaka mısın ya.
Hayır değilim
Sevgili konu sahibi sınava ilk girdiğiniz sene %100 burslu kazanıp abiniz şehir dışına yollamadığı için gitmediğiniz genetik mühendisliği hangi şehir hangi üniversitede?

Mesaj araya kaynamasın etiket de yapayım D Dimdikgucludurmak
Arkadaşlar
E amaç goygoy değil mi zaten? Siz de goygoy yapmak için açmadınız mı konuyu? Ne bu şimdi iziliciğimi siniyirsiniz tavırları?
Goy goy yapmak için açmadım konuyu .Burada insanlar derdini anlatıyor sorunlarını aşağıdaki yorumlar da insanlar fikirlerini ,tavsiyelerini sunuyor .Bakın ben ilk kez kullandım ve güzel yorum ,tavsiyeler aldım .Sizin sandığın gibi goy goy yeri değilmiş dimi ? Platformun goy goy üzerine kurulu olmadığını şimdi farketmeniz sizin adininiza üzücü .Goy Goy yapmak istesek neden buraya konu açalım hanımefendi ?ama siz goy goy klubu açabilirsiniz.Bakin buda değerli ve güzel bir tavsiye ☺

Ya üniversitede iken evli 2 çocuklu 40 yaşında kadın vardı, çoktu öyle, o ortamda 21 yaşında biri ile dalga geçmek mümkün değil. Görmesek inancaz.
Kocası gibi sandı bizi hanfendi, her söylediğine inanılacak diye düşündü. Şimdi yalan bataklığında debeleniyor.

Evet bencil olduğumun farkındayım .Eşimle asla dalga geçmedim onu salak yerine koymak istemedim sadece gözünde yalancı olmamak için yalanlarımı sürdürdüm.Evet esim bana olan saygısı kaybetti keşke esim burnumu anlamadan önce ben kendim itiraf etseydim ama işte ... Yaş konusu evliliğin 1.yılı anladı .Bu burun konusu 9 gün önce yaşandı .Hayır esimin beni sevdiğini düşünüyorum halen bana kızgın ,kırgın haklıda sadece son kez şans istiyorum .Eğer çok boşanmak isterse ısrar ederse onu zorlayamam.Bir kez evliliğimiz için şans istiyorum
Eşinizin az aklı varsa vazgeçmez boşanmaktan. Bu sizin samimi pişmanlığınız değil, yakalanmasanız devam edecektiniz hatta işi azıtacaktınız.

ben şeyi anlamadım
eşiniz bu zamana kadar nasıl hiç kimliğinizi görmedi
evlenirken,hastane işlemlerinde,banka işlerinde herşeyde yaş lazım
bunca zaman bunu saklamanın zorluğu dışında hiç görmemesi de enteresan

ya bende yalanı hiç sevmem sanırım eşiniz şunu diyor
bu kadar basit bir konuda yalan söyleyen kimbilir başka ne yalanlar söyledi ve söyler diyor ondan bitirmek istiyor sanırım

ama bence çözebilirsiniz ,size aile terapisti şart
Büyük yazılmış demiş anladığım kadarıyla , eş bebeklik fotosunda anlamış durumu

Merhaba ,Kk kadınları daha şimdi üye oldum ve ilk konum sizi okurken yormamak için kısa tutacağım.Yazım yanlışları yaparsam şimdiden teşekkür ederim
Eşimle 3 yıldır evliyiz .Evliliğimiz güzel ,mutlu,huzurlu geçiyordu.Yaşlar 26-34 konum şu eşime yaşım konusunda yalan söyledim 3 yaş küçüğüm dedim 1996 biliyor aslında 1993 bu yalanı söyleme nedenim üniversite döneminde kendimi dislanmamak için söylemiştim üniye geç başladım .Minyon ve küçük duruyorum aslında eşime söylemeden önce yaş küçültmek istedim ama mahkeme öyle kolay olmuyor kemik testi istiyor 1.sınıfa kaç yaşında okuduğunu bakıyormuş .Tabi bende kemik yaşım tam çıkınca dava açılmadan kapandı .Eşime çok söylemek istedim aslında 7 yaş var sanıyordu aramızda aslında 4 eşime yalan söylemeye devam ettim geç yazıldım felan dedim da ki eşim besim küçük kuzenimle fotoğrafımı görene kadar 1996 yılında o bebek ben 3 yaşındayım esim öyle anladı çok sert tepki verdi .Hakliydi aslında bu yalanı sürdürmek mantıksızdi esime herşeyi anlattım yumusadi
Bu evliliğin ilk yılı gerçekleşen olan bu mevzuyu kapattık gayet güzel giden birlikteliğimiz yine kendi elimle bozdum .Esim burnumu kendi doğal burnum sanıyor aslında kendi burnum sadece hafifçe burun torpulendi ,minnacık ta burun kaldırıldı .Esim lise fotoğraflarımı görmüş arkadaşımın storysinde .
1 haftadir benimle konuşmuyor .Bana inancı ve güveni kalmamış .Benim çalışmadığımi ,esimin ailesine karşı suratsız olduğumu ,sürekli şikayet ettiğimi ,yaşım ve estetik konusunda yalan söylediğim için artık bitirmek istiyor .Günlerce ağladım göz yaşı döktüm bana mısın demiyor çok ozguvensizmisim sürekli bakkala bile makyajsız cikmiyormusum halbuki aslı öyle değil yüzüm soluk gözüktüğü için hasta gözükmemek için hafif allik ,maskara kullanıyorum .Esim çocuk olmadan bosanalim ne istiyorsun al ,nafaka eğer sana verilse al yeter ki bosanalim diyor ben fevri davrandığını düşünüyorum .Ayrılmak istemiyorum sizde ne yapmayalım çok uzun olduysa özür dilerim derdimi net ve anlaşılır yazmak istedim
evlilik icin belgelerı hazırlarkende mi gormedi? Boyle basıt seylerden yalan soyleyebılıyorsan herseyı allayıp pullayabılırsın ve kendınde bısekılde hak bulabılırsın baksana normal bısey ve o abartıyo gibi anlatıyosun.. Yasın yalan eyw burnunu nıye dogal dıyosun? Baska hangı konuda kucuk pembıkto yalan soyledıysen acıkla kocana sıfırdan baslayalım de kabul ederse devam. Yoksa guvenmeden neden evlı kalsın.. Bosanmazsan zaten burnundan gelır hayat....

Hayır değilim

Arkadaşlar

Goy goy yapmak için açmadım konuyu .Burada insanlar derdini anlatıyor sorunlarını aşağıdaki yorumlar da insanlar fikirlerini ,tavsiyelerini sunuyor .Bakın ben ilk kez kullandım ve güzel yorum ,tavsiyeler aldım .Sizin sandığın gibi goy goy yeri değilmiş dimi ? Platformun goy goy üzerine kurulu olmadığını şimdi farketmeniz sizin adininiza üzücü .Goy Goy yapmak istesek neden buraya konu açalım hanımefendi ?ama siz goy goy klubu açabilirsiniz.Bakin buda değerli ve güzel bir tavsiye ☺
Kulüp yazmayı bilmeyen ve okuduğunu anlamayan bir doktor. Gerçekten aşşırı inandırıcısınız 😂

Back