Eşim bana artik inanmıyor

Hahaha gerçekten inandı ama ailem büyük yazdırmış dedim ama belki beş yaş küçük felan deseydim o sırada durumu anlardı .Kimliği gördü tabi çok kez

Gerçekten buna inanan bir eşiniz varsa bence adama her şey müstahak. Ama burası BDV, burası anında uyanır mevzuya.

Gıdadır o

Bence konu sahibesi feyk değil, kompleksli ve problemli bir insan bu yüzden bolca yalana başvuruyor Burda da çalışmadığı halde başka bir meslek uydurmuş, acilen bir doktora görünmeli.
Oha ne mesleği

Eskiden cidden doktor olmak gıptayla bakilan bir şeydi bölüm yada meslek artık o bile her evde her ailede var dediğin gibi meslek ve.maas olarak aldıkları belli

Bu yalanlar basit mi geliyor sana? Belli ki adam kimbilir daha ne yalanlar söyledi diye düşünüyor.
Öyle bir yazmışsın ki sanki evdeyim diyip dışarı çıktın da eşin boşanmak istedi.

Hahaha gerçekten inandı ama ailem büyük yazdırmış dedim ama belki beş yaş küçük felan deseydim o sırada durumu anlardı .Kimliği gördü tabi çok kez
Ne kadar cahil ve yalancısınız ya.
Hahahaha gerçekten inandı diyorsunuz bi de açık açık adamın aklıyla dalga geçiyorsunuz. Adam sizi boşamakta o kadar haklı ki, insan bi utanır bi sıkılır. Burada bile pişkinlik peşindesiniz.

Bacım adam yaşın bile yalan diye seni boşayacak sen hala hahaha inandı diye gülüyorsun? Gerçekten hemen bugün acile git bence sen, yarın servise alırlar
Yaş konusu evliliğin 1.yılı biliyor konuda yazdım .1 yılı bu konuyu konuşup çözdük
Bittiler dedikleriniz çok doğru ozguvensiz olduğumun farkindayım .Yaşımdan utanmıyorum aslında 29 yaş güzel bir yaş dediğim gibi uni birinci sınıfta yalan söylemem gerekti söylemeseydim .Böyle olmazdı şuan hayat düzenim .Öz saygı ve şefkatini yitirdim umarım saygımı toplar ve öz saygı konusunda iyi hale gelirim değerli yorumun için teşekkür ederim

36 saat nöbet tutan savci ,hakim var mı ?Lütfen yorum yaparken dalga geçmeden önce dalga konusu olacak kişi olmayın .Bu cevap size bir saat yeterli gelir
He doktorsun yani. Otreraya dip no soran üye nerde biri etiketlesin onu. Çok acil ihtiyaç var şu an

Cahil mi ? Aklıyla dalga geçmedim.Söylediğim yalandan pişmanım ve çok üzgünüm çok ağladım .Pişkin olduğumu düşünmüyorum çünkü pişmanlık duyuyorum

Bu konuda kim bilir ne gürültüler koptu ama ben şimdi görüyorum. Daha önce Burnunuzun doğal olduğun söylemediyseniz ben bunu yalan olarak kabul etmem. Yaşınızı keşke düzeltseymişsiniz, bu gerçekten rahatsız edici. Adam boşanmak istiyorsa boşanın çünkü bunlar bahane, asıl derdi çalışmıyor olmanız ve sürekli bakımlı görünmek istemeniz. Sevgisi bitmiş bunlar gözüne batıyor. Ayrılıp kendi hayatınızı kurun.

Türkiye sınırları içerisinde sizin söylediğiniz bölüm yok, biraz ufak atta civcivler yesin. Fen-edebiyat fakültesinde moleküler biyoloji ve genetik bölümü var. Daha uyduracağın bölümü bilmiyorsun buradaki insanlar senin neyine üzülsün? :d zaten çalışmıyormuşsun neyini kıskansınlar senin yalancı olmanı mı? olsa olsa bu kadar yalancı ve yüzsüz olmana üzülürüz.

Cahil mi ? Aklıyla dalga geçmedim.Söylediğim yalandan pişmanım ve çok üzgünüm çok ağladım .Pişkin olduğumu düşünmüyorum çünkü pişmanlık duyuyorum
Hee o yüzden üst üste adama yalan söylemişsin. Yok burnum orijinal yok yaşım şöyle. Adam görene kadar doğruları söylemeye niyetin yokmuş yav kimi kandırıyorsun.

Özellikle sormuş mu eşi burnun estetik mi diye? Eğer sormuşsa ve konu sahibi söylememişse haklı tabi,ben orayı kaçırmışım.
Benim demek istediğim durup dururken benim burnum estetik biliyo musun demekti.
Yaş konusunda zaten haksız,ortaya çıkacak bi şey yani saklanması çok saçma.

36 saat nöbet tutan savci ,hakim var mı ?Lütfen yorum yaparken dalga geçmeden önce dalga konusu olacak kişi olmayın .Bu cevap size bir saat yeterli gelir
Bu lafı sen bana mi dedin dalga konusu olucak kişi kim dön bir bak
Iki ayak üstünde bin yalan söyleyen sen eşini bile kandıran sen

Kendini bulunmaz hint kumasi sanan sen mi dedin
Sen önce burda millete yalanın sular seller olduğu karakterini al gitte evliliğini kurtar

Ailem büyük yazdırmış yalanı dahada kötü ya
Sanki 93te değilde 73te doğmuş gibi olmuyormu
93lü olupta ailesinin büyük yazdırdığı insan var mı acaba
Ben o zaman memleketi merak ederdim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…