Eşim bana artik inanmıyor

Bu kadar şey yazdın ve şimdi bunları yazınca millet daha üstüne gelicek benden demesi mesela boşver herkesi bana söyle ben merak ettim
Hakkaten neymiş bu herkesin bak bak deyip üzüleceği bölüm

Piyongo vurmadı ben 3 yıl boyunca ders çalıştım günde 8 bazen 10 birden girip uni sinavini kazanmadım sizin deyiminizle "Piyongo vurmadi".Bunun nasıl yalanı bulayım burada yazmama nedenim konu inandırıcılığı yitirir ya da mesleğim ile ilgili alay edilme korkusu bla bla olmuş ama yalancı .Burada mesleğimi yazmama nedenim genelde burada konu açan kadınların hepsi hakim ,savcı değil dimi ?bunu lütfen kötü yerlere çekmeyin .Bu yüzden mesleğimi belirtmem.

Türkiye aman aman deyip milletin üzüleceği bölüm ne olabilir ki

Eminimki daha eşinize söylemediğiniz bir çok yalanınız var.

Çalışmıyorum yazmışşınız zaten ekonomik durumu niye kıskanalim? Eşinizin durumunu mu:)
Bence eşiniz sadece yalanlara değil bahaneleriniz ile onu salak yerine koymaya çalıştığınıza da kızmış, şu an bizi koymaya çalıştığınız gibi

Hakîm savcı

Yanı siz ben buyum demeye mi getiriyorsunuz

He he ay bana bir şeyler oluyor

Genetik mühendisliği diye bölüm yok diyorum sen piyangoya mı takıldın orda? İnandırıcı zaten değilsin ama eğlendiriyosun
Mesleğindeki kişilerin 36 saat çalıştığını yazmış. Doktorum demeye getiriyor ama doktorların maalesef üzülerek söylüyorum ki kıskanılacak bir maaşları yok. Emeklerinin karşılığını alamıyolar. Zaten çalışmıyomuş da yani maaşı sıfır tl

Şaka gibi, çekirdeğimi aldım

Eminimki daha eşinize söylemediğiniz bir çok yalanınız var.
Var
Ben üzüleceği bölüm demedim .Bla bla mesleği var ama yalancı diyeceksiniz sandığım için veya bla bla olmuş ama kompleksli bla bla olmuş aman bunun bla bla gitmeyelim diye goygoy yaparsınız diye belirtmedim.Lütfen yorumları dikkatli ve özenli okuyun

Ms smit mas smit

Brat.bitt
Anjelio jolie

Filmi aklıma geldi neden bilmiyorum evliler ama birbirlerine yalan diyorlar

Ikisde ajan

Buldum sizin meslek ajan FBI MIT KGB hangi adinasiniz

Acaba fazla filim mi izliyorsun yada kendini bit filim kahramanı mi sanıyorsun

En başından gerçeği olduğu gibi söyleseydiniz kimse sizinle dalga geçmeyecekti. Ama eşine bile ayak üstü 40 yalan söyleyen, ortaya çıkınca o yalanı evirip çevirip eğip büküp anlatan, inanmasını bekleyen birinden çok şey bekliyoruz.

Madem hiç kimse söylemedi, bare ben söyleyim, faketir arkadaşlar, fake.

Bence konu sahibesi feyk değil, kompleksli ve problemli bir insan bu yüzden bolca yalana başvuruyor Burda da çalışmadığı halde başka bir meslek uydurmuş, acilen bir doktora görünmeli.

Beni siz epeyi ilerletmissiniz yalan işini hatta öyle benimsemiş siniz ki bu durumu icsellestirip hepimizin buna inanıp tasdik etmesini bekliyorsunuz

Burada adama hak verenleri anlamıyorum ya.
Sizin kocanız size yaşı hakkında yalan söylese “yaa aşqımmm ben üzülmiyim diye yalan söylemiş .s.s” mi diyeceksiniz? Yalan yalandır. Bu kadar küçük mevzularda yalan söyleyen birine nasıl güvensin adam?

Bu kadar eğitimli gelir düzeyinizde yüksekse hidin tedavi olun özgüveninizi bi artırın gerçekten anlattıklarınızla buna ihtiyacınız var yaşınızdan utanmak gerçekten küçük bi sorun değil bi tek eşinize karşı değil kendinize de saygısızlık

Hahaha gerçekten inandı ama ailem büyük yazdırmış dedim ama belki beş yaş küçük felan deseydim o sırada durumu anlardı .Kimliği gördü tabi çok kez
Bacım adam yaşın bile yalan diye seni boşayacak , burda da kırk yalanın çıktı sen hala hahaha inandılar diye gülüyorsun? Gerçekten hemen bugün acile git bence sen, yarın servise alırlar

Tamam bla bla yapana kızalım o bla bla yapanları dövelim

Hani ben şirindim ya bana de bana bana

Hakîm savcı

Yanı siz ben buyum demeye mi getiriyorsunuz

He he ay bana bir şeyler oluyor
36 saat nöbet tutan savci ,hakim var mı ?Lütfen yorum yaparken dalga geçmeden önce dalga konusu olacak kişi olmayın .Bu cevap size bir saat yeterli gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…