- Konu Sahibi sonradanizmirli
-
Herkese merhaba
Vebal almak, iftira atmak ve buna benzer bir derdim yok.
Eski eşinin çocuğu başkasından yaptığını da iddia etmiyorum. Kötü kalpli yada fesat bir insan olduğumu düşünüyorum.
Evet doktora soramadım çünkü dediğim gibi donup kaldım doktora soracağım soruları burada size sordum
eşim zaten alacağı cevabı biliyormuş gibi tamam tamam dışında bir şey söylemedi.
Çocuğuna senin baban belli değil, eski eşine bu çocuk kimden diyecek bir kafa yapısına ve vicdana sahip değilim. Velev ki eşimden olmasın o çocuk üzerinde onca emeği var arkanı dön git diyecek değilim.
Dün akşam öğrendiğim üzere eşim bunu zaten biliyormuş.
2010 yılında testislerinde ciddi bir şişlik yaşamış ve kasık ağrıları olmuş ve bir dönem tedavi görmüş akabinde zaten doktor artık çocuğu olmayacağını söylemiş. Yani eşim bunu biliyormuş. Doktorun yanında şok geçiren sadece benmişim.
çocuk başkasından mı imasında dahi bulunmadım ona.
Konuşabileceğim sadece kız kardeşim var onunla paylaştım çünkü kalbim şişmişti ve sizlere de danıştım. Önümüzdeki salı ünlü bir prof olan ve eşimin 2010 da tedavisini yapan hocaya gideceğiz. O tarihe kadar konuşmam lazımdı.
Bir üye konuşmak için konu açmışsınız yazmış doğru konuşmaya ihtiyacım var çünkü çok ağır bir imtihan yaşıyorum.
.
Esinizin bu durumunu size soylememesi skandal.
Ben bile pko olmama ragmen soyledim.Dogal yolla kendiliginden hamile kalamayabilirim,tedavi sureci gecirebiliriz diye.
Çok üzüldüm yaaa. Terbiyesiz adam. 6 aydır çocuk istiyorsun olmuyor, neden diye kendine soruyorsun, adam cevabını bilip ses etmiyor. Bir de bebek icin çabalıyor (!) olmalı. Yaptığı şey kul hakkıdır. Hiç evlenmemiş kızla evlen, çocuğun olmayacağını sakla ondan ve anne olma hevesini kursağında bırak. Hakkınızda hayırlısı olsun. Önceki konuyu da okudum. O nasıl çocuk öyle diyecektim ki gerek kalmadı. Böyle babadan böyle evlat olur.Herkese merhaba
Vebal almak, iftira atmak ve buna benzer bir derdim yok.
Eski eşinin çocuğu başkasından yaptığını da iddia etmiyorum. Kötü kalpli yada fesat bir insan olduğumu düşünüyorum.
Evet doktora soramadım çünkü dediğim gibi donup kaldım doktora soracağım soruları burada size sordum
eşim zaten alacağı cevabı biliyormuş gibi tamam tamam dışında bir şey söylemedi.
Çocuğuna senin baban belli değil, eski eşine bu çocuk kimden diyecek bir kafa yapısına ve vicdana sahip değilim. Velev ki eşimden olmasın o çocuk üzerinde onca emeği var arkanı dön git diyecek değilim.
Dün akşam öğrendiğim üzere eşim bunu zaten biliyormuş.
2010 yılında testislerinde ciddi bir şişlik yaşamış ve kasık ağrıları olmuş ve bir dönem tedavi görmüş akabinde zaten doktor artık çocuğu olmayacağını söylemiş. Yani eşim bunu biliyormuş. Doktorun yanında şok geçiren sadece benmişim.
çocuk başkasından mı imasında dahi bulunmadım ona.
Konuşabileceğim sadece kız kardeşim var onunla paylaştım çünkü kalbim şişmişti ve sizlere de danıştım. Önümüzdeki salı ünlü bir prof olan ve eşimin 2010 da tedavisini yapan hocaya gideceğiz. O tarihe kadar konuşmam lazımdı.
Bir üye konuşmak için konu açmışsınız yazmış doğru konuşmaya ihtiyacım var çünkü çok ağır bir imtihan yaşıyorum.
.
O horman ilaçları ne kadar zarar vermiştir arkadaşına yaa. Keşke arkadaşın sürpriz bir yoldan gebe kalsaymış. Neyse yaaa böyle deyip günaha giriyorum. Psikopat manyaklar.aynen ben de istemeye bile gelmemişlerdi daha baştan anlattım. köt übirşey değil ama tedavi gerekebilir diye herşeyi anlattım ve eşim bilerek evlendi. tedavi sürcinde de hep yanımda oldu. hatta hamile olduğumu öğrendiğinde baştan söylediğim için teşekkür etmişti ağlayarak. bilmesem çok üzülürdüm sana olan güvenim sarsılırdı ama yanında olmak daha iyi hissettirdi dedi.
keşke konu sahibinin eşi de azıcık insanlık edip durumdan kadını haberdar etseymiş. yazık bir de o kadr tedavi filan uğraşmışlar.
aynı durumda olan başka bir arkadaşım vardı. adam bi de dr du. kıza habire tüp bebeğe gerek yok sen klomen kullan olacak filan diye yıllarca ilaç hormon ne bulursa kullandırmış. en son artık arkadaş tüp bebek diye tutturunca semen örneğinde hiç sperm çıkmadı ve adam itiraf etti. çok genç yaşlardayken biliyormuş aslında ama söylememiş evlenirken. dile kolay 7 sene uğraştılar. kız boşandı adamdan donuna kadar aldı valla...
O horman ilaçları ne kadar zarar vermiştir arkadaşına yaa. Keşke arkadaşın sürpriz bir yoldan gebe kalsaymış. Neyse yaaa böyle deyip günaha giriyorum. Psikopat manyaklar.
O horman ilaçları ne kadar zarar vermiştir arkadaşına yaa. Keşke arkadaşın sürpriz bir yoldan gebe kalsaymış. Neyse yaaa böyle deyip günaha giriyorum. Psikopat manyaklar.
valla çok üzüldüm ben ona... 32 yaşında evlenmiş. şimdi geçti 40'ı.. parası pulu kariyeri var ama anne olma ihtimali artık çoookk düşük. güvenip evlenmem kimseyle diyor...
Yazık günah yani bir kadının anne olma hakkını elinden almaya Allahtan korkardım erkek olsam. Ne rezil insanlar var
Çok haklısınız. Benim de böyle bir sorunum var. Tedavi olmam gerekecek. İlk öğrendiğim anda sevgilime söyledim. İstersen bitir dedim. Nişanlıyım hala hakkına mı giriyorum diye düşünüyorum. Hala bitirebilirsin diyorum. Bir insanın anne, baba olma hayalini bu kadar hoyratça yıkmayı aklım almıyor. Vicdanları nasıl rahat acaba..
Allah karşısına hayırlı birini çıkarsın. Umutsuzluğa kapılmasın. Imkansız diye bir şey yok.valla çok üzüldüm ben ona... 32 yaşında evlenmiş. şimdi geçti 40'ı.. parası pulu kariyeri var ama anne olma ihtimali artık çoookk düşük. güvenip evlenmem kimseyle diyor...
Erkekler kadınlar kadar kul hakkını düşünseydi zaten ne mutsuzluklar ne boşanmalar ne şiddet bu kadar olurdu.Yazık günah yani bir kadının anne olma hakkını elinden almaya Allahtan korkardım erkek olsam. Ne rezil insanlar var
Önceki konunuzu gördüm tekrar gündeme gelince. Kasım ayında eşiniz leş bir adam olduğu için çocuk yapmayı düşünmediğinizi söylemişsiniz, şimdi 6 aydır çocuk için çalışıyoruz demişsiniz.
Leş olduğunu, çocuk yapmak istemediğinizi söylediğiniz, size bir de bu konuda yalan söylediği ortaya çıkmış olan adamdan gerçekten çocuk yapmak istediğinize emin misiniz?
kalbiniz ne kadar iyi yerim siziÇok haklısınız. Benim de böyle bir sorunum var. Tedavi olmam gerekecek. İlk öğrendiğim anda sevgilime söyledim. İstersen bitir dedim. Nişanlıyım hala hakkına mı giriyorum diye düşünüyorum. Hala bitirebilirsin diyorum. Bir insanın anne, baba olma hayalini bu kadar hoyratça yıkmayı aklım almıyor. Vicdanları nasıl rahat acaba..
Eşiniz çocuğu olmayacağını bile bile size söylemeden evlenmiş
Hesap sormayacakmısınız?
11 yaşındaki çocuğa pek bir hiddetliydiniz de kazık kadar adam yalan söylemiş,yıllarca sizi uyutmuş buna tepkiniz yok mu yani
Pek kıymetli demek ki
Bu konudaki beyefendi rezilliklerine tüm hızıyla devam ediyor. 2 akılsız kuma, 1 çocuk da ortaya dökülmüşler işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?