Eşim Azospermiymiş ama ilk eşten çocuğu var yardım lütfen.

gazlamak gibi olmasın ama, ben olsam asla ama asla konuşmazdım bir daha o adamla. böyle önemli bir konuyu senden saklayıp, anne olmak gibi önemli bir hayali senden çaldığı için herşeyi hakettiğini düşünüyorum....

yazıklar olsun ya ne biçim insanlar var!!!!!!

Esinizin bu durumunu size soylememesi skandal.
Ben bile pko olmama ragmen soyledim.Dogal yolla kendiliginden hamile kalamayabilirim,tedavi sureci gecirebiliriz diye.

aynen ben de istemeye bile gelmemişlerdi daha baştan anlattım. köt übirşey değil ama tedavi gerekebilir diye herşeyi anlattım ve eşim bilerek evlendi. tedavi sürcinde de hep yanımda oldu. hatta hamile olduğumu öğrendiğinde baştan söylediğim için teşekkür etmişti ağlayarak. bilmesem çok üzülürdüm sana olan güvenim sarsılırdı ama yanında olmak daha iyi hissettirdi dedi.

keşke konu sahibinin eşi de azıcık insanlık edip durumdan kadını haberdar etseymiş. yazık bir de o kadr tedavi filan uğraşmışlar.

aynı durumda olan başka bir arkadaşım vardı. adam bi de dr du. kıza habire tüp bebeğe gerek yok sen klomen kullan olacak filan diye yıllarca ilaç hormon ne bulursa kullandırmış. en son artık arkadaş tüp bebek diye tutturunca semen örneğinde hiç sperm çıkmadı ve adam itiraf etti. çok genç yaşlardayken biliyormuş aslında ama söylememiş evlenirken. dile kolay 7 sene uğraştılar. kız boşandı adamdan donuna kadar aldı valla...

Çok üzüldüm yaaa. Terbiyesiz adam. 6 aydır çocuk istiyorsun olmuyor, neden diye kendine soruyorsun, adam cevabını bilip ses etmiyor. Bir de bebek icin çabalıyor (!) olmalı. Yaptığı şey kul hakkıdır. Hiç evlenmemiş kızla evlen, çocuğun olmayacağını sakla ondan ve anne olma hevesini kursağında bırak. Hakkınızda hayırlısı olsun. Önceki konuyu da okudum. O nasıl çocuk öyle diyecektim ki gerek kalmadı. Böyle babadan böyle evlat olur.

O horman ilaçları ne kadar zarar vermiştir arkadaşına yaa. Keşke arkadaşın sürpriz bir yoldan gebe kalsaymış. Neyse yaaa böyle deyip günaha giriyorum. Psikopat manyaklar.

O horman ilaçları ne kadar zarar vermiştir arkadaşına yaa. Keşke arkadaşın sürpriz bir yoldan gebe kalsaymış. Neyse yaaa böyle deyip günaha giriyorum. Psikopat manyaklar.

valla çok üzüldüm ben ona... 32 yaşında evlenmiş. şimdi geçti 40'ı.. parası pulu kariyeri var ama anne olma ihtimali artık çoookk düşük. güvenip evlenmem kimseyle diyor...

Bence sizin psikolojiniz iyi değil. İlk konudan beri ruh sağlığınız iyice zayıflamış. Bu evliliği neden sürdürüyorsunuz? Pes mi ettiniz acaba yaşadıklarınıza? Sürekli eski eş taciz etmiş. O zamanlar tüm suçu kadına yüklemişsiniz. Şimdi manzaraya bakılırsa eşiniz de fazlasıyla kusurlu. Çocuk kriz çıkarmış. Baba olarak iyi olmadığını yazmışsınız. Eş olarak iyi demişsiniz. Çocuk düşünmediğinizden bahsetmişsiniz. Oysa adam eş olarak da iyi değil. Yaşanılan tacizlere karşı gerekli tepkiyi verememiş. Çocuğunun geçirdiği travmayı köşeye itmiş. Sizi kandırmış. Tepki vermek yerine hala çocuk istiyorsunuz. Neden? Eş desen değil, baba desen olmamış. Bence bir oturup düşünün yaşadığınız evliliği. Sizin için üzüldüm aslında.

valla çok üzüldüm ben ona... 32 yaşında evlenmiş. şimdi geçti 40'ı.. parası pulu kariyeri var ama anne olma ihtimali artık çoookk düşük. güvenip evlenmem kimseyle diyor...

Yazık günah yani bir kadının anne olma hakkını elinden almaya Allahtan korkardım erkek olsam. Ne rezil insanlar var

Yazık günah yani bir kadının anne olma hakkını elinden almaya Allahtan korkardım erkek olsam. Ne rezil insanlar var

Çok haklısınız. Benim de böyle bir sorunum var. Tedavi olmam gerekecek. İlk öğrendiğim anda sevgilime söyledim. İstersen bitir dedim. Nişanlıyım hala hakkına mı giriyorum diye düşünüyorum. Hala bitirebilirsin diyorum. Bir insanın anne, baba olma hayalini bu kadar hoyratça yıkmayı aklım almıyor. Vicdanları nasıl rahat acaba..

Soyle diyeyim erkekler o kadar dert edinmiyor, cunku babalik icgudusu diye bir sey yok. Ama kadinlar icin durum farkli, kadinlar icgudusel sekilde cocuk sahibi olmak ister ve bu kadinlar icin cok cokonemli genel olarak. Cocugum olmuyor diye bosanan erkek cok az, genelde canin sag olsun diyip gecenler cogunlukta. Ama bir kadinin anne olma hakkini elinden almak cok cok buyuk bir gunah.

Allah karşısına hayırlı birini çıkarsın. Umutsuzluğa kapılmasın. Imkansız diye bir şey yok.

Erkekler kadınlar kadar kul hakkını düşünseydi zaten ne mutsuzluklar ne boşanmalar ne şiddet bu kadar olurdu.

Önceki konunuzu gördüm tekrar gündeme gelince. Kasım ayında eşiniz leş bir adam olduğu için çocuk yapmayı düşünmediğinizi söylemişsiniz, şimdi 6 aydır çocuk için çalışıyoruz demişsiniz.

Leş olduğunu, çocuk yapmak istemediğinizi söylediğiniz, size bir de bu konuda yalan söylediği ortaya çıkmış olan adamdan gerçekten çocuk yapmak istediğinize emin misiniz?

Diye sorarlar adama

kalbiniz ne kadar iyi yerim sizi

Elbette var evimizden cenaze çıkmış gibi
Kandırıldım, resmen aldatıldım ne sanıyorsunuz kocam kocam diye peşinde koştuğumu çocuk yapmak için deli olduğumu falan mı
Eşimi tedavi eden doktorla görüşeceğim avukatla da konuştum vekalet verdim resmi tatilden hemen sonra boşanma davamızı açacak. Anlaşmalı boşanmıyor çekişmeli olarak dava açıyoruz.
Doktorun ne söyleyeceği dava süreci açısından önemli ve eski hasta dosyası da gerekiyor. Gerekirse tedavisini yapan doktoru şahit olarak göstereceğiz.
Hakkımda hayırlısı demekten başka bir şey diyemiyorum.

Bu konudaki beyefendi rezilliklerine tüm hızıyla devam ediyor. 2 akılsız kuma, 1 çocuk da ortaya dökülmüşler işte.

Ben kimsenin kuması değilim lütfen eleştiri dozunu düzgün ayarlayın. Nikahlı eş kimsenin kuması değildir.
Çocuk çocuk diye delirmiyorum ve kendisi ile davamız 2 mayısta açılıyor. Bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…