- Konu Sahibi sonradanizmirli
Herkese merhaba
Vebal almak, iftira atmak ve buna benzer bir derdim yok.
Eski eşinin çocuğu başkasından yaptığını da iddia etmiyorum. Kötü kalpli yada fesat bir insan olduğumu düşünüyorum.
Evet doktora soramadım çünkü dediğim gibi donup kaldım doktora soracağım soruları burada size sordum
eşim zaten alacağı cevabı biliyormuş gibi tamam tamam dışında bir şey söylemedi.
Çocuğuna senin baban belli değil, eski eşine bu çocuk kimden diyecek bir kafa yapısına ve vicdana sahip değilim. Velev ki eşimden olmasın o çocuk üzerinde onca emeği var arkanı dön git diyecek değilim.
Dün akşam öğrendiğim üzere eşim bunu zaten biliyormuş.
2010 yılında testislerinde ciddi bir şişlik yaşamış ve kasık ağrıları olmuş ve bir dönem tedavi görmüş akabinde zaten doktor artık çocuğu olmayacağını söylemiş. Yani eşim bunu biliyormuş. Doktorun yanında şok geçiren sadece benmişim.
çocuk başkasından mı imasında dahi bulunmadım ona.
Konuşabileceğim sadece kız kardeşim var onunla paylaştım çünkü kalbim şişmişti ve sizlere de danıştım. Önümüzdeki salı ünlü bir prof olan ve eşimin 2010 da tedavisini yapan hocaya gideceğiz. O tarihe kadar konuşmam lazımdı.
Bir üye konuşmak için konu açmışsınız yazmış doğru konuşmaya ihtiyacım var çünkü çok ağır bir imtihan yaşıyorum.
.
gazlamak gibi olmasın ama, ben olsam asla ama asla konuşmazdım bir daha o adamla. böyle önemli bir konuyu senden saklayıp, anne olmak gibi önemli bir hayali senden çaldığı için herşeyi hakettiğini düşünüyorum....
yazıklar olsun ya ne biçim insanlar var!!!!!!