- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi sonradanizmirli
-
bence esi sperm eksikligi yasayinca baskasinin cocugunu istememis onceleri umudu varmis kendi evladi olacagina dair o umudunu da yitirince cocuga sarmis kisaca cocugu olsaydi o cocuga selenada ki asli muamelesi yapabilirdi cok yazik yavrucagin psikolojisini bozmasa bari.En üzücü kısmı da bebek isterken en anlaması gereken an da bunu yapması. o çocuğa nasıl ablalalık yaparım demesi gereken yerde bir de kendisi anne olmak için çırpınırken bu düşüncelerin Zihninden geçmesi çok acı. Dünya imtihan dünyası sınavınızdan selametle ve temiz çıkmanızı dilerim . Ayrıca düşün ki eski eşten değil hadi öyle o senin sorunun değil ne yani 13 sene ona baba demiş bir çocuğu kendi kanından değil diye atacak mı?
Elinize ne geçecek bir yavruyu üzerken kendi yavrunuz olsa dahi mutlu olabilecek mi adaleti var Rabbimin
Ben konu sahibesinin asla iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. İstiyorsa açar doktora sorardı. Bu konuyu da eski eşe iftira atarken nasıl bir yol izlemeliyim minvalinde açmış bence. İnsanların bu kadar gözükara olmasını anlayamıyorum. Ortada günahsız bir çocuk var, bu adam DNA testi isterse bu çocuk o babanın yüzüne bir daha bakar mı?? Babayla oğulun arasıba girecek fitneyi çıkaracak tipten korkarım. İnsan Allahtan korkar, kuldan utanır en çok da o çocuktan utanır yahu
yuh gercekten kadina ne muamelesi yapmişsiniz bunu duysa eminim cok uzulurdu.Merhaba
geçtiğimiz hafta eşimin azospermi olduğunu öğrendik.
Hiç spermi yokmuş ve baba olması normal şartlarda mümkün değilmiş. Önümüzdeki hafta başka bir doktora daha gideceğiz. 6 aydır çocuk için çalışıyoruz gebelik olmuyor. Bende hiç bir problem yok defalarca doktora gittim. Eşim zaten çocuk sahibi diye onda problem olacağını düşünmedik. Yaşımız itibari ile doktor 6 ay deneyin demişti ve olmadı. Akabinde ürolojiye yönlendirildik.
Eşimin tahlil sonuçlarına göre kendisi azospermi yani hiç spermi yok. Doktor yüzümüze açık açık normal yollarla çocuğunuz olması mümkün değil dedi tüp bebekte de %15 ihtimalimiz olduğunu söyledi. Ben donup kaldım. Söyleyecek hiç bir söz bulamadım. Aldığım cevabı beklemediğimden hiç bir soru soramadım. Çünkü eşim baba daha önce normal yollarla meydana gelmiş bir çocuğu var.
bilgi,tecrübe ve duyumlarınız sonucunda size danışmak istediğim azospermi sonradan gelişebilen bir şey midir? şuan eşim 43 yaşında
sonradan gelişmeyip doğuştan geliyorsa ilk eşten olan çocuğun eşimden olmama gibi bir ihtimali de var ve bu konu kafamızı çok kurcalıyor. Yüzlerce şey okudum kafam allak bullak oldu.
bence yalan 11 yasindaki cocuk nereden bilsin ayip konusmayi diyelim biliyor bu cocugun eline telefonu kim verdi o yasta telefonu ona verende en az cocuk kadar sucluÇocuk sanırım üvey annenin telefonunu 3. Kişilerle paylaşıp üvey anneyi rahatsız edilmesini sağlamış doğru mu anladım ?
Bu kadına da rahatsız edici mesajlar vs geldiyse refleks olarakta söyleniş olabilir canına tak ettiği için söylemiş olabilir yani. insanlık hali. Insanız biz sonuçta her zaman Kontrolü davranamayabiliriz bir de böyle bir olayda. Tamam beddua etmesi doğru demiyorum ama o bir an içinden gelmiş.
Annesi ve babası için söylediğiniz şeylere Katılıyorum.
Kadın için de talihsiz bir evlilik yapmış diyebilirim.
ablacim demin senden alinti yapmisim yanlis olmus o soz sana degildiKurban olduğum Allah ne güzel yapmış işte şöyle erkekler üremesin bence de
Niye zorla şu herifi üretmeye çalışıyorsunuz yani eski eş de siz de bir garipsiniz şu cibilliyetsiz herifi paylaşamıyorsunuz üstüne çocuk diye yapıışmışsınız
Yapışın tabi çocuk diye diretin. İlk evliliğinden olan çocuğuna şahane baktı ya gerçekten tam baba olacak bir erkek!!
Adam öyle mi demiş. Biliyormus mu azospermi oldugunu kaçırmışımAdam gerçeği bile bile sizden saklamış, siz hâlâ bu adamla üreme peşindesiniz.
Bir eşinize, eşinizin size yaptığına bakın. Sonra daha 11 yaşında, yaşından büyük işler karıştıran çocuğuna bakın.
Sizce bu adam baba yapılmalı mı?
Kolayca "zaten biliyormuş, başka doktora gideceğiz" demenizi şaşkınlıkla okudum.
Adamdaki gen kapanın elinde kalıyor resmen. Ne kıymetliymiş...
11 yas ne ki simdikiler daha ufak yasta basliyorlar telefon sosyal medya vs kullanmayabence yalan 11 yasindaki cocuk nereden bilsin ayip konusmayi diyelim biliyor bu cocugun eline telefonu kim verdi o yasta telefonu ona verende en az cocuk kadar suclu
evet biliyomus o yuzden sasirmamis doktorun yaninda kasiklarinda sislik felan varmisAdam öyle mi demiş. Biliyormus mu azospermi oldugunu kaçırmışım
dogru aslinda ben 16 yasindayim o yasta tek bildigim odevlerimi yapip sutumu icip cizgifilm izlemekti bazende 1 saat bilgisayar oynardim11 yas ne ki simdikiler daha ufak yasta basliyorlar telefon sosyal medya vs kullanmaya
Aynı şaşkınlığı yaşıyorumAdam gerçeği bile bile sizden saklamış, siz hâlâ bu adamla üreme peşindesiniz.
Bir eşinize, eşinizin size yaptığına bakın. Sonra daha 11 yaşında, yaşından büyük işler karıştıran çocuğuna bakın.
Sizce bu adam baba yapılmalı mı?
Kolayca "zaten biliyormuş, başka doktora gideceğiz" demenizi şaşkınlıkla okudum.
Adamdaki gen kapanın elinde kalıyor resmen. Ne kıymetliymiş...
Adam öyle mi demiş. Biliyormus mu azospermi oldugunu kaçırmışım
Aynı şaşkınlığı yaşıyorum
11 yaşındaki çocuğu yerden yere vuruyordu burda şunu yapmış bunu demiş diye
Adam 43 yaşında yalan dolan killa
Neymiş bir şaşıran hanımmış
Ne acayip
Masallah sana. Aileler de de hata var tabi. Bende erkenden elime telefon almistim simdi bagimli gibitim resmendogru aslinda ben 16 yasindayim o yasta tek bildigim odevlerimi yapip sutumu icip cizgifilm izlemekti bazende 1 saat bilgisayar oynardim
aynen kuzenimin kucuk oglu 1 yasinda telefonu benden daha iyi biliyor vallaMasallah sana. Aileler de de hata var tabi. Bende erkenden elime telefon almistim simdi bagimli gibitim resmen
Babam diyor.ki yine iş başındasın . Elinize aldınız laf ediyor
Çatışma çıkarsa cımbızlarım :)) şimdilik konu gayet kontrollü gidiyor, yorum yapanları tebrik ediyorum valla, 18.899.997.345. KK savaşı çıkar sanmıştım beni utandırdılar.Mune bence konuyu kaldirsin catisma cikacak yoksa
Eski eşi ona çocuk vermiş adam hasta oldu diye hemen kadına böyle yakıştırma yapmak hiç adil değil.Sağlıkta her şey değişebilir.Her an her şey olabılır.13 yıl oncekı esınızle sımdıkı esınızde bir değil.Yaş gittikçe hepımızde degısıklık oluyor.Merhaba
geçtiğimiz hafta eşimin azospermi olduğunu öğrendik.
Hiç spermi yokmuş ve baba olması normal şartlarda mümkün değilmiş. Önümüzdeki hafta başka bir doktora daha gideceğiz. 6 aydır çocuk için çalışıyoruz gebelik olmuyor. Bende hiç bir problem yok defalarca doktora gittim. Eşim zaten çocuk sahibi diye onda problem olacağını düşünmedik. Yaşımız itibari ile doktor 6 ay deneyin demişti ve olmadı. Akabinde ürolojiye yönlendirildik.
Eşimin tahlil sonuçlarına göre kendisi azospermi yani hiç spermi yok. Doktor yüzümüze açık açık normal yollarla çocuğunuz olması mümkün değil dedi tüp bebekte de %15 ihtimalimiz olduğunu söyledi. Ben donup kaldım. Söyleyecek hiç bir söz bulamadım. Aldığım cevabı beklemediğimden hiç bir soru soramadım. Çünkü eşim baba daha önce normal yollarla meydana gelmiş bir çocuğu var.
bilgi,tecrübe ve duyumlarınız sonucunda size danışmak istediğim azospermi sonradan gelişebilen bir şey midir? şuan eşim 43 yaşında
sonradan gelişmeyip doğuştan geliyorsa ilk eşten olan çocuğun eşimden olmama gibi bir ihtimali de var ve bu konu kafamızı çok kurcalıyor. Yüzlerce şey okudum kafam allak bullak oldu.
Hiç çocuğu olmayan bir kadınsınız ve eşiniz size hastalığından bahsetmiyor ve siz hala üreme peşindesiniz. Zaten ilk çocuğun hali de içler acısı babalık vazifesi nedir nasıl dürüst olunur gibi konulardan bir haber bu kişinin tekrar bir çocuk sahibi olması halinde ona çok iyi bakacağını falan sanıyorsunuz sanırım. Eşinin siz olması hiçbir şeyi değiştirmez adamın içinde insanlık namına birtakım şeyler eksikHerkese merhaba
Vebal almak, iftira atmak ve buna benzer bir derdim yok.
Eski eşinin çocuğu başkasından yaptığını da iddia etmiyorum. Kötü kalpli yada fesat bir insan olduğumu düşünüyorum.
Evet doktora soramadım çünkü dediğim gibi donup kaldım doktora soracağım soruları burada size sordum
eşim zaten alacağı cevabı biliyormuş gibi tamam tamam dışında bir şey söylemedi.
Çocuğuna senin baban belli değil, eski eşine bu çocuk kimden diyecek bir kafa yapısına ve vicdana sahip değilim. Velev ki eşimden olmasın o çocuk üzerinde onca emeği var arkanı dön git diyecek değilim.
Dün akşam öğrendiğim üzere eşim bunu zaten biliyormuş.
2010 yılında testislerinde ciddi bir şişlik yaşamış ve kasık ağrıları olmuş ve bir dönem tedavi görmüş akabinde zaten doktor artık çocuğu olmayacağını söylemiş. Yani eşim bunu biliyormuş. Doktorun yanında şok geçiren sadece benmişim.
çocuk başkasından mı imasında dahi bulunmadım ona.
Konuşabileceğim sadece kız kardeşim var onunla paylaştım çünkü kalbim şişmişti ve sizlere de danıştım. Önümüzdeki salı ünlü bir prof olan ve eşimin 2010 da tedavisini yapan hocaya gideceğiz. O tarihe kadar konuşmam lazımdı.
Bir üye konuşmak için konu açmışsınız yazmış doğru konuşmaya ihtiyacım var çünkü çok ağır bir imtihan yaşıyorum.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?