Eşim Azospermiymiş ama ilk eşten çocuğu var yardım lütfen.

bence esi sperm eksikligi yasayinca baskasinin cocugunu istememis onceleri umudu varmis kendi evladi olacagina dair o umudunu da yitirince cocuga sarmis kisaca cocugu olsaydi o cocuga selenada ki asli muamelesi yapabilirdi cok yazik yavrucagin psikolojisini bozmasa bari.

Adam gerçeği bile bile sizden saklamış, siz hâlâ bu adamla üreme peşindesiniz.
Bir eşinize, eşinizin size yaptığına bakın. Sonra daha 11 yaşında, yaşından büyük işler karıştıran çocuğuna bakın.
Sizce bu adam baba yapılmalı mı?

Kolayca "zaten biliyormuş, başka doktora gideceğiz" demenizi şaşkınlıkla okudum.
Adamdaki gen kapanın elinde kalıyor resmen. Ne kıymetliymiş...

yuh gercekten kadina ne muamelesi yapmişsiniz bunu duysa eminim cok uzulurdu.

bence yalan 11 yasindaki cocuk nereden bilsin ayip konusmayi diyelim biliyor bu cocugun eline telefonu kim verdi o yasta telefonu ona verende en az cocuk kadar suclu

ablacim demin senden alinti yapmisim yanlis olmus o soz sana degildi

Adam öyle mi demiş. Biliyormus mu azospermi oldugunu kaçırmışım

bence yalan 11 yasindaki cocuk nereden bilsin ayip konusmayi diyelim biliyor bu cocugun eline telefonu kim verdi o yasta telefonu ona verende en az cocuk kadar suclu
11 yas ne ki simdikiler daha ufak yasta basliyorlar telefon sosyal medya vs kullanmaya

Aynı şaşkınlığı yaşıyorum
11 yaşındaki çocuğu yerden yere vuruyordu burda şunu yapmış bunu demiş diye
Adam 43 yaşında yalan dolan killa
Neymiş bir şaşıran hanımmış
Ne acayip

Konudaki ilk mesaja göre adam da şaşırmış, kafaları karışmış falan. Adam rol yapmış, sıkışınca itiraf etmiş demek ki.
Tam baba yapmalık adam.

dogru aslinda ben 16 yasindayim o yasta tek bildigim odevlerimi yapip sutumu icip cizgifilm izlemekti bazende 1 saat bilgisayar oynardim
Masallah sana. Aileler de de hata var tabi. Bende erkenden elime telefon almistim simdi bagimli gibitim resmen
Babam diyor.ki yine iş başındasın . Elinize aldınız laf ediyor

Masallah sana. Aileler de de hata var tabi. Bende erkenden elime telefon almistim simdi bagimli gibitim resmen
Babam diyor.ki yine iş başındasın . Elinize aldınız laf ediyor
aynen kuzenimin kucuk oglu 1 yasinda telefonu benden daha iyi biliyor valla

Eski eşi ona çocuk vermiş adam hasta oldu diye hemen kadına böyle yakıştırma yapmak hiç adil değil.Sağlıkta her şey değişebilir.Her an her şey olabılır.13 yıl oncekı esınızle sımdıkı esınızde bir değil.Yaş gittikçe hepımızde degısıklık oluyor.

Bildiğim kadarı ile çocuğu oluyor ama çok çok çok düşük bir ihtimal binde bir diyr duymuştum...

Hiç çocuğu olmayan bir kadınsınız ve eşiniz size hastalığından bahsetmiyor ve siz hala üreme peşindesiniz. Zaten ilk çocuğun hali de içler acısı babalık vazifesi nedir nasıl dürüst olunur gibi konulardan bir haber bu kişinin tekrar bir çocuk sahibi olması halinde ona çok iyi bakacağını falan sanıyorsunuz sanırım. Eşinin siz olması hiçbir şeyi değiştirmez adamın içinde insanlık namına birtakım şeyler eksik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…