Eşim Azospermiymiş ama ilk eşten çocuğu var yardım lütfen.

sonradan da oluşabiliyor, kimsenin günahını almayın
aman bunlar çok tehlikeli konular, iftiraya girer maazallah

Şimdi hiç sprem olmayan erkeklerden amelıyatla sprem alıyolar tıp cok ilerledi. Sabah aç karna keçi boynuzu pekmezide bu durumdaki erkekler için çok iyidir bilginize

Yani sonradan olmuş olabilir cevabı bile alsa yine de dna testi yaptiracaktir diye düşünüyorum. İnşallah babası çıkar. Özellikle çocuk için çok büyük bir yıkım olur.

Azospermi durumu sonradan oluşmuş olabilir. Bir de azospermi olsa bile mucizevi şekilde 1 tane bile olsa spermi çıkmış ve eşi hamile kalmış olabilir böyle mucizevi olaylara şahit oldum burda. Ya da en kötü ihtimal çocuğun babası eşiniz olmayabilir ama bu ithamda bulunmak çok riskli çok ağır

Ben zaten anormaldir demiyorum. Belli hastalıklar doğuştan oluyor bazıları sonradan gelişiyor azospermi sonradan olabilen bir şey midir bunu merak ediyorum tecrübesi olan varsa yardım istiyorum.
Eşinize genetik test yaptırabilirsiniz doğuştan olanlar genetik kaynaklı oluyor genelde.

Kurban olduğum Allah ne güzel yapmış işte şöyle erkekler üremesin bence de
Niye zorla şu herifi üretmeye çalışıyorsunuz yani eski eş de siz de bir garipsiniz şu cibilliyetsiz herifi paylaşamıyorsunuz üstüne çocuk diye yapıışmışsınız
Yapışın tabi çocuk diye diretin. İlk evliliğinden olan çocuğuna şahane baktı ya gerçekten tam baba olacak bir erkek!!

Cherry bir de çocuktan şüphe duyulması için o şekilde yorum yapıyorlar, cidden de bu üreme işi çok tehlikeli, kadın için de erkek için de katılıyorum

Kiminin 2. Çocuğu tedavilerle oluyor. Çok normal 43 yaşına kadar azosperm olması. Sigara ve alkol de var mı eşinizde

konu ne?Ve kim uvey anlamadim ayrica azospermi sonradan gelisebilir sebepleri cesitlidir asiri strese mazur kalmak cok sigara alkol kullanmak kotu hava sartlarinda yasamak vs vs

Sonradan olabilir, yaşı çok geçkin değil ama artık genç de değil. Sırf yaştan kaynaklı olmayan başka sebepleri de olabilir. Yapacak bir şey yok, çocuk istiyorsanız evlatlık düşünebilirsiniz veya illa biyolojik anne olmak istiyorsanız boşanabilirsiniz.

kim kimin uveyi ben hala konuyu anlamadim bu arada esiniz de ingenual hermin de cikabilir yani diger adiyla kasik fitigi gecmis olsun

Bu konudaki beyefendi rezilliklerine tüm hızıyla devam ediyor. 2 akılsız kuma, 1 çocuk da ortaya dökülmüşler işte.

11 yasinda ki cocuga hiddetlendinizmi annesi ariyor diye?O sabinin sucu ne bence acil kendinize ceki duzen verin ve esinizle bu durumu acik acik konusun yavrucagi istemiyorsaniz da ya annesine verin ariyormus zaten ya da tek care yurt artik ama nefret ediyorum cocugu yurda birakanlardan su an cok uzuldum ve sinirlendim sizin derdinizi o kucucu

Senelerdir tüp bebek tedavisi görüyorum eşimde sorun yok ama her sene azalıyor spermi azasperm nedir bilmem ama bizde durum bu . Ama bence başka doktorlara da gidin

Bu üyenin derdi varsa yoksa çocuk sanırsam...yazıklar olsun.
En üzücü kısmı da bebek isterken en anlaması gereken an da bunu yapması. o çocuğa nasıl ablalalık yaparım demesi gereken yerde bir de kendisi anne olmak için çırpınırken bu düşüncelerin Zihninden geçmesi çok acı. Dünya imtihan dünyası sınavınızdan selametle ve temiz çıkmanızı dilerim . Ayrıca düşün ki eski eşten değil hadi öyle o senin sorunun değil ne yani 13 sene ona baba demiş bir çocuğu kendi kanından değil diye atacak mı?
Elinize ne geçecek bir yavruyu üzerken kendi yavrunuz olsa dahi mutlu olabilecek mi adaleti var Rabbimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…