- Konu Sahibi sonradanizmirli
-
Yani sonradan olmuş olabilir cevabı bile alsa yine de dna testi yaptiracaktir diye düşünüyorum. İnşallah babası çıkar. Özellikle çocuk için çok büyük bir yıkım olur.Merhaba
geçtiğimiz hafta eşimin azospermi olduğunu öğrendik.
Hiç spermi yokmuş ve baba olması normal şartlarda mümkün değilmiş. Önümüzdeki hafta başka bir doktora daha gideceğiz. 6 aydır çocuk için çalışıyoruz gebelik olmuyor. Bende hiç bir problem yok defalarca doktora gittim. Eşim zaten çocuk sahibi diye onda problem olacağını düşünmedik. Yaşımız itibari ile doktor 6 ay deneyin demişti ve olmadı. Akabinde ürolojiye yönlendirildik.
Eşimin tahlil sonuçlarına göre kendisi azospermi yani hiç spermi yok. Doktor yüzümüze açık açık normal yollarla çocuğunuz olması mümkün değil dedi tüp bebekte de %15 ihtimalimiz olduğunu söyledi. Ben donup kaldım. Söyleyecek hiç bir söz bulamadım. Aldığım cevabı beklemediğimden hiç bir soru soramadım. Çünkü eşim baba daha önce normal yollarla meydana gelmiş bir çocuğu var.
bilgi,tecrübe ve duyumlarınız sonucunda size danışmak istediğim azospermi sonradan gelişebilen bir şey midir? şuan eşim 43 yaşında
sonradan gelişmeyip doğuştan geliyorsa ilk eşten olan çocuğun eşimden olmama gibi bir ihtimali de var ve bu konu kafamızı çok kurcalıyor. Yüzlerce şey okudum kafam allak bullak oldu.
Azospermi durumu sonradan oluşmuş olabilir. Bir de azospermi olsa bile mucizevi şekilde 1 tane bile olsa spermi çıkmış ve eşi hamile kalmış olabilir böyle mucizevi olaylara şahit oldum burda. Ya da en kötü ihtimal çocuğun babası eşiniz olmayabilir ama bu ithamda bulunmak çok riskli çok ağırMerhaba
Hiç spermi yokmuş ve baba olması normal şartlarda mümkün değilmiş. Önümüzdeki hafta başka bir doktora daha gideceğiz. 6 aydır çocuk için çalışıyoruz gebelik olmuyor. Bende hiç bir problem yok defalarca doktora gittim. Eşim zaten çocuk sahibi diye onda problem olacağını düşünmedik. Yaşımız itibari ile doktor 6 ay deneyin demişti ve olmadı. Akabinde ürolojiye yönlendirildik.
Eşimin tahlil sonuçlarına göre kendisi azospermi yani hiç spermi yok. Doktor yüzümüze açık açık normal yollarla çocuğunuz olması mümkün değil dedi tüp bebekte de %15 ihtimalimiz olduğunu söyledi. Ben donup kaldım. Söyleyecek hiç bir söz bulamadım. Aldığım cevabı beklemediğimden hiç bir soru soramadım. Çünkü eşim baba daha önce normal yollarla meydana gelmiş bir çocuğu var.
bilgi,tecrübe ve duyumlarınız sonucunda size danışmak istediğim azospermi sonradan gelişebilen bir şey midir? şuan eşim 43 yaşında
sonradan gelişmeyip doğuştan geliyorsa ilk eşten olan çocuğun eşimden olmama gibi bir ihtimali de var ve bu konu kafamızı çok kurcalıyor. Yüzlerce şey okudum kafam allak bullak oldu.
Eşinize genetik test yaptırabilirsiniz doğuştan olanlar genetik kaynaklı oluyor genelde.Ben zaten anormaldir demiyorum. Belli hastalıklar doğuştan oluyor bazıları sonradan gelişiyor azospermi sonradan olabilen bir şey midir bunu merak ediyorum tecrübesi olan varsa yardım istiyorum.
Cherry bir de çocuktan şüphe duyulması için o şekilde yorum yapıyorlar, cidden de bu üreme işi çok tehlikeli, kadın için de erkek için de katılıyorumKurban olduğum Allah ne güzel yapmış işte şöyle erkekler üremesin bence de
Niye zorla şu herifi üretmeye çalışıyorsunuz yani eski eş de siz de bir garipsiniz şu cibilliyetsiz herifi paylaşamıyorsunuz üstüne çocuk diye yapıışmışsınız
Yapışın tabi çocuk diye diretin. İlk evliliğinden olan çocuğuna şahane baktı ya gerçekten tam baba olacak bir erkek!!
Eşiniz çocuğu olmayacağını bile bile size söylemeden evlenmiş
Hesap sormayacakmısınız?
11 yaşındaki çocuğa pek bir hiddetliydiniz de kazık kadar adam yalan söylemiş,yıllarca sizi uyutmuş buna tepkiniz yok mu yani
Pek kıymetli demek ki
Senelerdir tüp bebek tedavisi görüyorum eşimde sorun yok ama her sene azalıyor spermi azasperm nedir bilmem ama bizde durum bu . Ama bence başka doktorlara da gidinMerhaba
En üzücü kısmı da bebek isterken en anlaması gereken an da bunu yapması. o çocuğa nasıl ablalalık yaparım demesi gereken yerde bir de kendisi anne olmak için çırpınırken bu düşüncelerin Zihninden geçmesi çok acı. Dünya imtihan dünyası sınavınızdan selametle ve temiz çıkmanızı dilerim . Ayrıca düşün ki eski eşten değil hadi öyle o senin sorunun değil ne yani 13 sene ona baba demiş bir çocuğu kendi kanından değil diye atacak mı?Bu üyenin derdi varsa yoksa çocuk sanırsam...yazıklar olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?