Eşim Azospermiymiş ama ilk eşten çocuğu var yardım lütfen.

Kesin konuşmak istemem ama adamın yerinde ben olsam dna isterim. Çünkü o kurt akıldan çıkmaz.

Çocuğun babasına benzerlik oranı nedir ? Ben bi DNA testi yaptırmayı düşünürdüm adamın yerinde olsam.

Benim eski esimin kiz kuzenin iki oglu var ve aslinda enistenin kısır oldugunu soyledi
(erkegede boyle deniyormu bilmiyorum ama o oyle demişti). Butun aile biliyordu yani baska erkekten degildi. Yinede olabiliyormus kadinin hamile kalma durumu yani. Muhtemelen onlarda az sperm durumu vardi diye düşünüyorum.
Sizin esinizde oldum olasi hicmi sperm yokmuydu yoksa sonradanmi azaldi o onemli.

Bahsettiginiz durumun doğustan olabilmesi icin sperm kanallarinin eksik olması gerekir.
Ben cok duydum eşi azospermi olup beklemedigi anlarda hamile kalan tanidiklarim var.
eşiniz çocuktan sonra hiç yogun enfeksiyon vs gecirmis mi?

Ben zaten anormaldir demiyorum. Belli hastalıklar doğuştan oluyor bazıları sonradan gelişiyor azospermi sonradan olabilen bir şey midir bunu merak ediyorum tecrübesi olan varsa yardım istiyorum.
evet olabiliyor sonradan, erkeklerin sperm sayisi gunden gune bile degisebiliyor.
Bir enfeksiyona bakar azospermi olmak

Doğuştan olsa bile bir şeyi kanıtlamaz.konu üreme oldu mu herşey mümkündür.

Iyide bu sizi ilgiendiren bir könu degil. Siz neden karisiyorsunuz. Bu konu esinizi ve eski esi ilgilendirir. Sizin haddiniz degil karismak

Doktora arayıp sormak yerine eski karısının başka bir adamdan çocuğu yapıp eşinize baktırdığını mı düşündünüz karı-koca yani.

Yani duruma üzülüp çözüm aramak yerine oturup fitne fesatlık peşindesiniz. Üstelik küçük bir çocuğun hayatını alt üst etmek pahasına... Nafaka fazla geldi gözünüze heralde.

eşiniz sizden beter. cocugunun annesini başka bir kadınla mı çekiştiriyor, hem de böyle bir konuda.
kendi cocugu olduğunu bile söylemeden, dr bey sonradan mı oldu bu iş diyebilirdi en basitinden. niyetiniz çok kötü. sizi bulur yalnız bu düşünceler, yarın değilse ertesi gün.
allah büyük...

Iyide bu sizi ilgiendiren bir könu degil. Siz neden karisiyorsunuz. Bu konu esinizi ve eski esi ilgilendirir. Sizin haddiniz degil karismak
Aklima cem karaca geldi..Yıllar önce rahmetli Cem Karaca'nın eşi ,ilk eşten olan çocuk için, Cem'den olmayabilir demişti..çünkü cem karaca yaşarken benim çocuğum olmaz demiş..konu sahibinin eşinin sorunu gibi..Neyse mezar açıldı testler yapıldı, çocuk cem Karaca'nın çıktı..tabiki sebebi mirastı,çocuk cem'in çıkmasaydı herşey 2.eşe kalacaktı..

Eşi azospermi olan arkadaşım 4. Tüp bebek sonucu hamile kaldı doktorun iyi olması şart azospermide ameliyat gerekli ve belli takviyeler şart azosperminin hiç cocuğu olamaz diye bişey yok bu arada burda çok yazan kadınlar var böyle sorun yaşayıp pat diye hamile kalanlar da var çok iyi araştırlması gerekiyo eşinin diğer cocuğuna da dna yapılsa iyi olur.

Azospermi ile 4 yıl mücadele etmiş ve 4 yıl boyunca onlarca doktora gitmiş sürekli araştırmış biri olarak söylüyorum : Evet Azospermi geçirilen bir enfeksiyona, harhangi bir hastalığa ya da o bölgeye alınan bir darbeye sonradan olabilir.
Sadece genetik faktörlere bağlı azospermi sonradan olmaz. İlk eşle ilgili bu tarz düşünceler kapılmadan önce Azosperminin nedenini bulmak lazım

Annem bana evlendiği sene hamile kalmış, sonra bir daha uzun sene çocukları olmamış kardeşimle aramda 10 yaş var. En küçük kardeşim de beklenmeyen gebelik oldu ailem için, 13 sene var onunla da aramızda. Dediğiniz çok doğru hemen yargılama yapmak çok çok yanlış

Ben zaten anormaldir demiyorum. Belli hastalıklar doğuştan oluyor bazıları sonradan gelişiyor azospermi sonradan olabilen bir şey midir bunu merak ediyorum tecrübesi olan varsa yardım istiyorum.
Kuvvet macunudur takviyedir bu dönem böyle çıkmıştır beslenmeye vs dikkat edersiniz yarın düzelir. Duyuyoruz böyle şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…