Eşim Azospermiymiş ama ilk eşten çocuğu var yardım lütfen.

Beddua kısmına kadar konu sahibine hakverdim.
Ama 11 yaşındaki bir çocuğun bunları öğretilmeden yapabileceğine asla ihtimal vermiyorum. Eski eş "sen küçüksün seni şikayet etmezler" demiştir. Günahı boynuna..

Neyse bu konuya dönersek konu sahibinin bir test sonucunda tünelin ucundaki ışık gibi 'çocuğun yasak aşk meyvesi' olabilme ihtimaline tutunması son derece itici bir duruş sergiliyor.
Sonuçta çocuktan çok ağır beddua edebilecek kadar nefret ediyor.

Hiç tanımadığımız veya bize kıl olan biri de telefon numaramızı yayabilirdi. Bunda eşinin çocuğuna kötü şeyler dileyecek kadar abartacak bir şey yok.
Zira eşini seven bir kadın, onun çocuğunun başına kötü bir şey gelince eşinin ne kadar üzüleceğini, kahrolacağını da bilir.

Beddua olayına kadar okumadım detayları bilmiyorum.
Ama şöyle ki 11 yasında bir çocuk babasının eşine saygı duymayı öğrenmeli. Yaptığı davranışta normal değil. Anladığım kadarıyla anormal Davranışları nedeniyle nefret etmiş Çocuktan zor bir durum Boğazı'na kadar geldiyse de gayriihtiyari bu duygular boşalmış olabilir içinden. Ben yargılanıyorum.
Anne baba biraraya gelip çocuğu düzeltmeliler diyeceğim de pek normal bir anne baba göremedim ortada.

3 yıldır elimde büyüttüğüm 11 yaşındaki çocuk bunu yapıyorsa kendimi de babasını da sorgulardım nerede yanlış yaptık biz diye.
neyi gözden kaçırdık?
interneti güvenli mi?
senede 2 kere sarhoş arayan annesi yaptırmamış madem. öyle demiş konu sahibi çok emin
11 yaş gerçekten küçük. yanlışı doğruyu bilir ama sonucu hesaplayamaz.

3 Yıldır elinde büyüttüyse ortada bir Çelişki var.
annesinde kalıyor annesine uyup ona göre davranıyor diye düşündüm.
11 yas küçük bile olsa çocuğun yaptığı davranış normal değil hastalıklı bir davranış.

Bizimde bir cocugumuz var 2. Olmuyor yasla zamanla spermler azaliyor bitiyor beslenme de etkiliyor maalesef allah gonlunuze gore versin yani olasi bir durum

Yaşı itibari ile belki zamanla düşüş olmuştur.

Biz de esimle evlendik 1sene cocugumuz olmadı ikimizin de tahlilleri temiz çıkmıştı 6 ay tekrar doktora gittigimizde bu sefer eşimde sayı ve hız sorunu olduğunu gördük. Özel labaratuar yanlışlık yapmış.
Belki sizinde laboratuar da yanlışlık da olabilir, ya da sonradan sayısı azalmış olabilir.

bana sorarsanız eski eş manyak... anne çocuğuna bunu yapmamalı.
baba basiretsiz, çocuğunu korumaktan aciz...
hanımefendi için bir şey diyemiyorum.

sadece arada harcanan problemli bir çocuk var.
ve o çocuk kendi kendine bu haline gelmedi.
el birliği ile bu hale getirildi.
evet yaptığı korkunç, evet 11 yaşında çocuk iyiyi kötüyü bilir (bence sonucunu tam bilemez ama hadi onu da bilsin) ama bu çocuğun iç dünyasını önemseyen kimsesi yok.

ben bu çocuğa emeklerim haram zıkkım olsun, kapımdan içeri giremez, çaresiz dertlere düşsün falan diye beddua edilmesini vicdani bulmuyorum.
yine söylüyorum 11 yaş küçük.

Çocuk sanırım üvey annenin telefonunu 3. Kişilerle paylaşıp üvey anneyi rahatsız edilmesini sağlamış doğru mu anladım ?
Bu kadına da rahatsız edici mesajlar vs geldiyse refleks olarakta söyleniş olabilir canına tak ettiği için söylemiş olabilir yani. insanlık hali. Insanız biz sonuçta her zaman Kontrolü davranamayabiliriz bir de böyle bir olayda. Tamam beddua etmesi doğru demiyorum ama o bir an içinden gelmiş.
Annesi ve babası için söylediğiniz şeylere Katılıyorum.
Kadın için de talihsiz bir evlilik yapmış diyebilirim.

Eski konuda zaten bu konular icin bir sey diyemedik yani kim olsa sinirlernir boyle seylere. Ote yandan bu konuda bir iftira var, hem de namusa iftira ustelik bir cocuga baban belli degil demek seklinde. Oluru yok yani.

Eşiniz düşünsün...Sizi ilgilendiren bir durum değil çocuk kimden. Dr lar herşeyi bilmiyor. Belki mucize bebek. Konuşmak için konu açmışsınız gibi görünüyor.

Eski konuda zaten bu konular icin bir sey diyemedik yani kim olsa sinirlernir boyle seylere. Ote yandan bu konuda bir iftira var, hem de namusa iftira ustelik bir cocuga baban belli degil demek seklinde. Oluru yok yani.
Sizin görüşlerinizi beğeniyorum. Kim olsa sinirlenir derken.... 11 yaşındaki çocuk için saçma sapan konuşan bir konu sahibi var. Hala saçmalıyor. Konu sahibi kötü kalplisin Mune banla beni kendimi şikayet ediyorum. Zaten mutsuzluğa nirvana yaptım.

Benim arkadaşım da aynı eşten ilk çocuğu normal bir şekilde olduktan sonra ikinci çocuğu düşündüğünde eşinden kaynaklı gebe kalamayacağını öğrendi. Normal yani, telaşa lüzum yok.

Sonradan olabiliyor.
Bir arkadaşımın eşinin ilk evliliğinden 2 çocuğu var, şu an eşinin spermleri hareketsiz normal yolla kesinlikle çocuğunuz olmaz dedi doktor, bı kaç yıla kadar da azospermi olur.
Sakın bu olaylara gitmeyin yorum yapmayın vebale girmeyin.

çok tatlısınız. madem banlanmaya razısınız bari değer şeyler yazsaydınız
bence kural ihlali yok, ihbara da gerek yok. bir dahakine içinizi daha rahat dökün

yani şimdi bu insanların Hiçbirini tanımıyoruz o Yüzden körü körüne haklı ya da değil diyemeyeceğim ama çok u durumda Dünya'da olmayan birşey değil. Daha geçenlerde haberde çıktı adamın birine doktor hiç çocuğun olamaz Demiş benim 3 tane Çocuğum var nasıl olur Demiş adam meğersem çocuklar başkasındanmış. Bu konu sahibinin durumu da böyledir demiyorum elbette ama varsa çok asırı şüphesi test yaptırsın orada herşey çıkıyor zaten.

Herkese merhaba

Vebal almak, iftira atmak ve buna benzer bir derdim yok.
Eski eşinin çocuğu başkasından yaptığını da iddia etmiyorum. Kötü kalpli yada fesat bir insan olduğumu düşünüyorum.
Evet doktora soramadım çünkü dediğim gibi donup kaldım doktora soracağım soruları burada size sordum
eşim zaten alacağı cevabı biliyormuş gibi tamam tamam dışında bir şey söylemedi.

Çocuğuna senin baban belli değil, eski eşine bu çocuk kimden diyecek bir kafa yapısına ve vicdana sahip değilim. Velev ki eşimden olmasın o çocuk üzerinde onca emeği var arkanı dön git diyecek değilim.

Dün akşam öğrendiğim üzere eşim bunu zaten biliyormuş.
2010 yılında testislerinde ciddi bir şişlik yaşamış ve kasık ağrıları olmuş ve bir dönem tedavi görmüş akabinde zaten doktor artık çocuğu olmayacağını söylemiş. Yani eşim bunu biliyormuş. Doktorun yanında şok geçiren sadece benmişim.
çocuk başkasından mı imasında dahi bulunmadım ona.

Konuşabileceğim sadece kız kardeşim var onunla paylaştım çünkü kalbim şişmişti ve sizlere de danıştım. Önümüzdeki salı ünlü bir prof olan ve eşimin 2010 da tedavisini yapan hocaya gideceğiz. O tarihe kadar konuşmam lazımdı.
Bir üye konuşmak için konu açmışsınız yazmış doğru konuşmaya ihtiyacım var çünkü çok ağır bir imtihan yaşıyorum.
.

Şu erkekliğe bak hastalık geçir, azospermi ol, bir daha çocuğu olmayacağını bil.
Hiç çocuğu olmayan bir kadınla evlen.
Kadın çocuk için uğraşirken....
Tüm samimiyetimle söylüyorum. Ben yerinizde olsam bu adamı hemen boşarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…