- 3 Mart 2013
- 770
- 1.772
- 113
- Konu Sahibi sonradanizmirli
-
Merhaba
geçtiğimiz hafta eşimin azospermi olduğunu öğrendik.
Hiç spermi yokmuş ve baba olması normal şartlarda mümkün değilmiş. Önümüzdeki hafta başka bir doktora daha gideceğiz. 6 aydır çocuk için çalışıyoruz gebelik olmuyor. Bende hiç bir problem yok defalarca doktora gittim. Eşim zaten çocuk sahibi diye onda problem olacağını düşünmedik. Yaşımız itibari ile doktor 6 ay deneyin demişti ve olmadı. Akabinde ürolojiye yönlendirildik.
Eşimin tahlil sonuçlarına göre kendisi azospermi yani hiç spermi yok. Doktor yüzümüze açık açık normal yollarla çocuğunuz olması mümkün değil dedi tüp bebekte de %15 ihtimalimiz olduğunu söyledi. Ben donup kaldım. Söyleyecek hiç bir söz bulamadım. Aldığım cevabı beklemediğimden hiç bir soru soramadım. Çünkü eşim baba daha önce normal yollarla meydana gelmiş bir çocuğu var.
bilgi,tecrübe ve duyumlarınız sonucunda size danışmak istediğim azospermi sonradan gelişebilen bir şey midir? şuan eşim 43 yaşında
sonradan gelişmeyip doğuştan geliyorsa ilk eşten olan çocuğun eşimden olmama gibi bir ihtimali de var ve bu konu kafamızı çok kurcalıyor. Yüzlerce şey okudum kafam allak bullak oldu.
bu şüpheler eşinizde de var mı, varsa eğer çocuğa hissettirmeden dna testi yaptırabilir ama bu onun kararı olmalı baskı yapmayın, sadece bir doktorun söylediği ile yetinmeyin başka doktorlara da gidin, eşinizin sağlık durumu da çok önemli sigara alkol vs. varmı, hakkınızda hayırlısı olsun
konunun öncesini bilmiyorum, sadece bu konuya göre yorum yaptım siz daha ayrıntılı biliyorsanız haklısınızdır ne diyelimKonu sahibesi bir ruh hastası yani varsa yoksa eski eşten olan çocuk...bu işten ne gibi bir hayır çıkabilir sizce?
Konu sahibesi bir ruh hastası yani varsa yoksa eski eşten olan çocuk...bu işten ne gibi bir hayır çıkabilir sizce?
Doktorun odasinda ama benim bir cocugum var su kadar yasinda nasil oluyor diye sormak yerine himm baskasindan diye dusunmusler hemen.
Onceki konusunda herkes konu sahibine hak vermisti. Ona hak veren baska bir ikinci esle tartışmıştim hatta.. neyse
O konuya yorum yaptım mı hatırlamıyorum ama o konuda da haklı bulmuyorum. Adam zaten yok. Çocuktan kurtulmak istiyorsa tek yolu adamı boşamak. Adam o evde yaşadığı sürece o ev çocuğun da evi. Birine çocuğunu sil demek kolunu kes demek gibi bir şey. O kol bedene bağlı kalmazsa çürür gider, çocuksa hep yarım kalır. Ama nerede vicdan...Önceki konuya yaptığım yoruma baktım. Kocanın bir ibiş olduğu sonucuna varmışım. Yeni eş eski çocuğu sevmiyor istemiyor, çocuk pedagogluk oluyor millet birbirini yiyor ama adam hiiiç karışmadan köşeye geçiyor. Konu sahibesi de bana bu adamın berbat bir baba olduğunun farkındayım boşanmam da çocuk da yapmam yazmış.
Konu sahibesi eski çocuktan iftirayla fitneyle kurtulsa bile, çocuk yapsa bile kocası bir ibiş yani baba olmaz ne eski çocuğa ne konu sahibesinin çocuğuna.
Ben de bu nick nereden tanıdık diyorum. Siz kocamın çocuğu evime giremez diyen üyesiniz. Sarılın bu ihtimale, 4 elle sarılın. Kocanızı da günde 3 öğün fitleyin. Daha yazarım da değmezz
Geçen haftalarda başımıza böyle bisey geldi, başka bir dr a gorunmeyi tercih ettik ve sonuç tamamen DEĞİŞİK cıktı. Ve dr hicbir sıkıntı yok dedi, diyeceğim o ki başka bir dr a görünün kesinlikle, bize özel hastanede normal yolla çocuğunuz olmaz dediler, bir kızımız var.
Eşim yıkıldı. Başka bir dr gorundu devlete cıktı. Dr hicbir sorun yok dedi, testi tekrarladı.
Sakin ümitsiz olmayın.
Önceki konuyu merak ettim şimdi :)önceki konuya baktım da beddua konusunda epey yaratıcısınız.
11 yaşındaki çocuğa neler yazmışsınız. evet üzerinize çirkin bir iftira atmış, evet eski eş cadalozun teki ama çocuk 11 yaşında. 11.
reşit değil, aklı kesmiyor, bunu yapmasının altında çocuğun sebeplerini arayıp bulmak gerekiyordu.
ama tabi eve sokmayıp arkasından bin beddua etmek daha kolay.
iftira demişken, iftiraya uğrayan biri olarak, bu konuda daha hassas olmanız beklenir.
ama siz hiç kaçırmadan hemen çocuk senden değil iması ile resmen koşmuşsunuz fırsat bu fırsat.
tabi siz de haklısınız. kocanız gibi mükemmel bir adam ve babadanolamaz o şeytan çocuk. çünkü siz ve eşiniz harika mutlu ve ideal yuvanızda yeni yeni çocuklarınızla mutlu olmalısınız.
ne diyim. allah gönlünüze göre versin.
Önceki konuyu merak ettim şimdi :)
Okudum ama ben konu sahibini haksız bulmadım.Herkes eski konuya toplaştı
O cocugu o hale getirenler utansin.. dogruyssa eğer. Adam sorumluluk almasin ilk eş uğraşsın... adam dediginiz gibi biri.. öyle olmasa zaten acaba eski eşim aldattı mi demezdi hemenÖnceki konuya yaptığım yoruma baktım. Kocanın bir ibiş olduğu sonucuna varmışım. Yeni eş eski çocuğu sevmiyor istemiyor, çocuk pedagogluk oluyor millet birbirini yiyor ama adam hiiiç karışmadan köşeye geçiyor. Konu sahibesi de bana bu adamın berbat bir baba olduğunun farkındayım boşanmam da çocuk da yapmam yazmış.
Konu sahibesi eski çocuktan iftirayla fitneyle kurtulsa bile, çocuk yapsa bile kocası bir ibiş yani baba olmaz ne eski çocuğa ne konu sahibesinin çocuğuna.
Bir konuda tamamen bilgi sahibi olmadan fikir üretilmemeli.Merhaba
geçtiğimiz hafta eşimin azospermi olduğunu öğrendik.
Hiç spermi yokmuş ve baba olması normal şartlarda mümkün değilmiş. Önümüzdeki hafta başka bir doktora daha gideceğiz. 6 aydır çocuk için çalışıyoruz gebelik olmuyor. Bende hiç bir problem yok defalarca doktora gittim. Eşim zaten çocuk sahibi diye onda problem olacağını düşünmedik. Yaşımız itibari ile doktor 6 ay deneyin demişti ve olmadı. Akabinde ürolojiye yönlendirildik.
Eşimin tahlil sonuçlarına göre kendisi azospermi yani hiç spermi yok. Doktor yüzümüze açık açık normal yollarla çocuğunuz olması mümkün değil dedi tüp bebekte de %15 ihtimalimiz olduğunu söyledi. Ben donup kaldım. Söyleyecek hiç bir söz bulamadım. Aldığım cevabı beklemediğimden hiç bir soru soramadım. Çünkü eşim baba daha önce normal yollarla meydana gelmiş bir çocuğu var.
bilgi,tecrübe ve duyumlarınız sonucunda size danışmak istediğim azospermi sonradan gelişebilen bir şey midir? şuan eşim 43 yaşında
sonradan gelişmeyip doğuştan geliyorsa ilk eşten olan çocuğun eşimden olmama gibi bir ihtimali de var ve bu konu kafamızı çok kurcalıyor. Yüzlerce şey okudum kafam allak bullak oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?