- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 41
- Konu Sahibi sonradanizmirli
- #61
Okudum ama ben konu sahibini haksız bulmadım.
Sadece talihsiz bir evlilik yapmış bu talihsiz evliliğe bir de neden talihsiz bir bebek getirmek istiyor bunu sorgulamalı.
Tamam 11 yas reşit olmayabilir ama en azından küçücük bebekte değil neyin doğru neyin yanlış olabileceğini de tartabilmeli.
Eski eşi hastalıklı birine benziyor ruhen. Çocuğu da biraz öyle gibi geldi ya da annesine uyuyor.
Kötü bir durum ben olsam Çocuktan önce evliliğimi bin defa sorgulardım.
Beddua kısmına kadar konu sahibine hakverdim.
Ama 11 yaşındaki bir çocuğun bunları öğretilmeden yapabileceğine asla ihtimal vermiyorum. Eski eş "sen küçüksün seni şikayet etmezler" demiştir. Günahı boynuna..
Neyse bu konuya dönersek konu sahibinin bir test sonucunda tünelin ucundaki ışık gibi 'çocuğun yasak aşk meyvesi' olabilme ihtimaline tutunması son derece itici bir duruş sergiliyor.
Sonuçta çocuktan çok ağır beddua edebilecek kadar nefret ediyor.
Hiç tanımadığımız veya bize kıl olan biri de telefon numaramızı yayabilirdi. Bunda eşinin çocuğuna kötü şeyler dileyecek kadar abartacak bir şey yok.
Zira eşini seven bir kadın, onun çocuğunun başına kötü bir şey gelince eşinin ne kadar üzüleceğini, kahrolacağını da bilir.