- 15 Temmuz 2008
- 5.479
- 4.922
- 723
- Konu Sahibi CitirTurtam
-
Bende eşim kullanmasa keşke diyoruminsan gibi sürmüyorki mübarek adam benimse hiç cesaretim Yok korkuyorum sürmeye bu sebepden ehliyette almadım napıcam işime yaramayan kimlik belgesini eşinizi çözemedim erkekler korkmazlar pek arabadan falan.
Tembel kanımca,bide tembelmisin diye sorsanızKorkuyor musun diyorum yok
Kaza falan mı geçirdin diye soruyorum yok
Fobin mi var diyorum yok
Sürmeyi mi bilmiyorsun diyorum yok
Panik mi oluyorsun diyorum yok
Sorun ney o zaman?
Belki de bu yüzden buradaki düzeni, insanların "amaaaan sürmesin zorla mı, amaaaan istemiyorsa sürmesin nolacak " gibi yaklaşımlarını gerçekten garipsiyorum. Yahu sürmesini bilmiyor san o ehliyetinin sana ömrün boyunca ne gibi bir faydası olacak? İşveren ehliyetli eleman istiyor, eee iş icraata gelince ne yapmayı düşünüyorsun peki?
e tabi sende haklisinKadında yeri geldiğinde boş boş oturmak istiyor belki de?
Hanımefendi ehliyet olduktan sonra iki şehiriçi kursa bakar trafiğe çıkmak. Tekrar söylüyorum çoğu kişi mecburiyet gibi gördüğü için ya da bir anlık hevesle alıyor. Gerisi ihtiyaca ve isteğe bağlı. Ehliyet almanın ne zararı var bilmem ama yararı aradan zaman geçse bile istediğin zaman pratik yaparak trafiğe çıkabilmek. Ben uzun mesafede işe başlasam benim için ihtiyaç halini alır gider kurs alır mecbur kullanırım. Ama bugüne kadar ihtiyacım olmadı kendime de güvenmediğim için zorlamadım. Siz de kullanmayın arabayı ihtiyaç durumu olduğunda mecbur kalsın birkaç kere kendi çıkar pratik yapmak için zaten.
Bir daha arabayı alıp gezelim falan derse ben kesinlikle kullanmam diyeceğim. Sonuçta ben bu şehrin yabancisiyim, değişik kurallar değişik trafik akışı değişik şoförler, hiç bilmediğim ve alışık olmadığım ortam. Benim kullanmam daha tehlikeli bu durumda. Sağdan soldan alttan üstten çıkıveriyorlar birden. Reflekslerim bu tür şeylerle baş edebilirmi emin değilim
ne var bunda bu kadar buyutecek anlamadim. bende ehliyet aldim. ehliyet alirken cok güzel araba kullaniyordum ama sonrasinda arabam olmadigi icin hic kullanamadim hic trafige cikamadim. 4 sene sonra yani evlenince arabamiz oldu ama ben herseyi unutmusum arada esim kullanidiriyor ama cok cekinerek kullaniyorum ya arabayi bi yere carparsam vs diye. esinizde bence ehliyet aldiktan sonra hic araba kullanmayinca unutmus ve simdi tedirgin oluyordur. sana karşı küçük düşmemek icin bunu dile getiremiyordur.Merhaba arkadaşlar
Ben bu konuyla artık baş edemiyorum. Eşimde yaklaşık 7 yıldır tanışıyoruz, ve ben bu 7 yıl içerisinde eşimi birkez bile araba kullanırken görmedim. Bu konu yüzünden defalarca tartıştık ama yok. Her seferinde kaçıyor, araba kullanmamak için binbir türlü bahane uyduruyor. Ehliyeti var gördüm. Ben istanbul trafiğini bilmem etmem alışık değilim böylesine. Buna rağmen geçen eşimin şirket arabasıyla gezmeye gittik ve beni oturttu direksiyona.
Neden kullanmak istemiyor anlamıyorum. Gerçekten çıldırma noktasına geliyorum düşündükçe, kendime çok büyük dert ettim bu konuyu!
Korkuyorsa açık açık söylesin ne var bunda. Korkmuyorum alakası yok diyor. Uzun zamandır kullanmıyorum unutmuş olabilirim diyor. Yaw kolay unutulacak birşey değil ki bu.
Çıkamıyorum işin içinden, kafamda sorular çoğaldıkça çoğalıyor.
Manüel vites kullanamam otomatiğe alışığım diyor, babamın otomatik arabasını kullanmadı bana kitledi (istanbuldan çorlu havaalanına halamı karşılamaya gitmemiz gerekiyordu düğün öncesi, saat gecenin 12si ve ben kullanmak sorunda kaldım!!!)
Eee al sana otomatik araba. Neden kullanmadın?
İşin en ilginç tarafı, abileri bile bugüne kadar araba kullandığını görmemişNasıl görmezler yaaa? Hiç mi denk gelmediler? Hiç mi abinlerle biryere arabanla gitmedin?
Neden neden neden?
bende duz vıtes kullanamıyorum ve baskasının arabasını alıpta kullanmam ne sırket arabası ne akraba...Merhaba arkadaşlar
Ben bu konuyla artık baş edemiyorum. Eşimde yaklaşık 7 yıldır tanışıyoruz, ve ben bu 7 yıl içerisinde eşimi birkez bile araba kullanırken görmedim. Bu konu yüzünden defalarca tartıştık ama yok. Her seferinde kaçıyor, araba kullanmamak için binbir türlü bahane uyduruyor. Ehliyeti var gördüm. Ben istanbul trafiğini bilmem etmem alışık değilim böylesine. Buna rağmen geçen eşimin şirket arabasıyla gezmeye gittik ve beni oturttu direksiyona.
Neden kullanmak istemiyor anlamıyorum. Gerçekten çıldırma noktasına geliyorum düşündükçe, kendime çok büyük dert ettim bu konuyu!
Korkuyorsa açık açık söylesin ne var bunda. Korkmuyorum alakası yok diyor. Uzun zamandır kullanmıyorum unutmuş olabilirim diyor. Yaw kolay unutulacak birşey değil ki bu.
Çıkamıyorum işin içinden, kafamda sorular çoğaldıkça çoğalıyor.
Manüel vites kullanamam otomatiğe alışığım diyor, babamın otomatik arabasını kullanmadı bana kitledi (istanbuldan çorlu havaalanına halamı karşılamaya gitmemiz gerekiyordu düğün öncesi, saat gecenin 12si ve ben kullanmak sorunda kaldım!!!)
Eee al sana otomatik araba. Neden kullanmadın?
İşin en ilginç tarafı, abileri bile bugüne kadar araba kullandığını görmemişNasıl görmezler yaaa? Hiç mi denk gelmediler? Hiç mi abinlerle biryere arabanla gitmedin?
Neden neden neden?
Canm eşin ehliyet almış ama çoğu insan gibi ehliyetten sonra araba kullanmamış bu yüzden bilmiyor sürmesini ve hem sana karşı gurur yapıyor hemde cesareti ve hevesi Yok demekki.sen isteğinle olmaz kendisi isteyecekki öğrenecek yapacak bişey yok bu kadar dert etme çok üstüne gidersen iyice hevesi kırılır belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?