Eşim Araba Almama İzin Vermiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadin milletinin nezaman neye kizacagini kestirmek imkansiz zaten.bundan bir 5 sene oncede kadin deyince kiziyorlardi.
Sacma sapan seylere takilmaktan baska birsey yapmadigimizi dusunuyorum bazen

Ogretmensiniz, cocuklarimiz eize emanet ve siz su an tum bunlara karsi. Ne yapabileceginizi sorup basliga da kocam izin vermiyor mu yaziyorsunuz? Gercekten ne yapilmasi gerektigi belirsiz mi sizin icin?

Bana sorarsaniz ben en bastan bu sekilde "izin alma" tanimi yapilabilecek bir evlilik yapmazdim yaptiysam da hatanin neresinden donulurse kardir derdim. Bir omur cile ve dusunce dolu olacagina 6 ayim olurdu. Kiziniza uzuldum

Kadin milletinin nezaman neye kizacagini kestirmek imkansiz zaten.bundan bir 5 sene oncede kadin deyince kiziyorlardi.
Sacma sapan seylere takilmaktan baska birsey yapmadigimizi dusunuyorum bazen
Cinsiyet nitelemesinde bayan kullanilamaz. Pozitif ayrimcilik dahi bu toplumda kadinlarin ayrim yapilmasi gereken canlilar oldugunu bilincaltina yerlestirir. Birine hitap ederken bay bayan denir zaten adi ustunde hitap sekli. İnsan kendine hitap ederken bayan diyemez. Hic bir dilde de karsiligi yok bunun.

Eşinizi neden ikna etmeye çalışıyorsunuz onu anlamadım kaç yıllık öğretmensiniz hayatta ilk kez kendiniz için bişey yapın bence ve bencil kocanızla Allah yardımcınız olsun

O mu alacak sen alacaksın kendi kazandığın parayla . Ay alacağım de sanane benim kararım bu de olsun bitsin . Pasif olmayın yoksa size alınmayan o uçak var ya kendisine alınır hee

Hakediyorsunuz da . Bence ısrarlı olun. Şehiriçi direksiyon dersleri ile pratiği ilerletirsiniz.

Kendiniz çalışıyormuşsunuz, yani elinizde maddi imkanınız var ben olsam kesinlikle alırdım. Eşime sormam bile, sanki ayip günah birseymi yapıyorsunuz ki izin istiyorsunuz. Otomatik araba alın daha rahat edersiniz

Evlenmezdim
Bu adam evlenince kadın düşmanı olmadı ya, mutlaka düşünceleri bellidir önceden. Kadın düşmanu tiplerle evleniyorsunuz, sonra şu durumda ne yapayım....evlenmeyin kardeşim o zaman.

Allah aşkına hala siz hala bu karaktersiz kişiyle evli misiniz? Ve gerçekten öğretmen misiniz?vah ki sizin yetiştirdiğiniz çocuklara

Eşiniz araba almıyorsa bile olması gereken arabayı size vermesi olurdu çünkü onun işyeri yakinmis

Bu yeni çıktı bay-dan türediği için bir takım hanimlar bayan değil kadın ,hanım,hanimefendi densin istiyorlar

Konu sahibinin ben ne yaptığını merak ediyorum bu konuda konu açışından 1 yıldan fazla zaman geçmiş. Az önce fark ettim
Sessiz sedasız otobüsle ise gitmeye devm edip aksamları uc cesıt yemegını yapıp takdir edilmeyi bekleyip takdir edilmiyor

Benim eşimde hiç sıcak bakmıyor ve kesinlikle istemiyor...5 yıldır ikna edemedim ama onun geçerli sebepleri var ben panik atak hastasıyım ve çok heyecanlı bi yapım var reflekslerim zayıf dikkat dağınıklığımda var bana bu konuda güvenmiyor öncelikle eşinizinde korkuları sebepleri varmı bunu öğrenin keyfi keder istemiyorsada kararlı olduğunuzu söyleyip gidip alın neticede size bunu yapmanıza mecbur kılan kendisi...

Vay pasam ya izin vermiyormus..
Bu hakki ona siz verdiniz tabi degil mi??
Pardon da esiniz sizin her seyinizi yonetir mi boyle?
Sahip mi ne yani?
Konu hortlamis sanirim bu arada 2018 in konusu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…