Eşim Araba Almama İzin Vermiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay okurken yok artik yok artik diye diye okudum umarim yeni aldığınız ev sizin üzerinize alınmıştır ki üzgünüm ama hic sanmiyorum ben calismiyorum evden bi network isi yaparak yaklaşık 20.000 tl kazandim ve 31.000 tl ye 2.el bir araba aldik izmirden esim ben gidiyorum arabayi almaya dedi bende geliyorum dedim cocuk var filan dedi olsun otobuse atlar gideriz dedim KV.kıyameti kopardı ne isin var diye ben gidemezsem oğlunda gidemez asla dedim ve beraber gittik.dönüşte o güne kadar trafiğe cikmamama ragmen yari yolu ben kullandim esim ne kadar korkuyorum dese de kullandim.antalya ya gittik yine ben kullandim yari yolu ne demek hem çalışacaksınız hem hic bi söz hakkıniz olmayacak.evlilikten sonra alınacak herşey hakkinda benim daha fazla söz hakkim vardir katkı saglamasam da ..lütfen artik kendinizi ezdirmeyin eylülde bosancam yazmissiniz simdi kredi cektik ev aldik diyorsunuz..

Evet neye niyet neye kısmet
Boşanmayı düşünürken yeni ev aldık
Dubleks bir daire bir katı benim üzerime oldu

17 yıldır ogretmensınız ve izin istiyorsunuz kendinize neden bu kotulugı yapıyorsunuz alın tabıkı o sizden onay bekler mıydı

evi yeni okudum ama onu kastetmedim. Arabayı kullanırken ya da alırken. Ortak alınmış ama şahsi almış gibi davrandığına göre bir izni haketmişsiniz. Tabi olaya bu açıdan bakarsak. Fakat bana nedense bu ‘izin vermedi’ gibi cümleler çok itici geliyor. Üzerinizde egemenlik kurulmuş gibi.

Ne olur bu konu ciddi olmasın. 19 yıldır çalışıyorsunuz. Konu arabanızın olmaması değil böyle bencil bir kocanın olması, birde laf atıyor uçak alırım diye. Ailende veya arkadaşın yok mu pratiğini öğretsin tekrar, ona sormadan git araba al çok sinirlendim. Yok yani çalışıyorsunuz minübüs her gün kullanıyorsunuz adam işyeri evin yanında ve arabayla gidiyor.

6 yillik ogretmenim esimle ortak bi hesabimiz var oraya atariz masraflar icin.esim biriktirir ama bana ozel bi hesabim var esim asla karismaz.arabada hep bendedir kizimla okula gittigimiz icin siz yorulmayin der.esimin isyeri uzakta ama yinede kiyamaz siz alin der.bence disinizi gosterin okumussunuz o kadar yil calismissiniz elin adamini rahat ettirmek icin mi.kusura bakmayin ama ailemde okumayan insanlar var onlar bile eslerine boyle yapmiyor.

Sizin onlara faydanız olmuş ama kendinize zerre kadar faydanız olmamış. Bazen sert üslupla yorum yapan üyelere kızıyordum fakat gerçekten bazı konu sahibeleri hak ediyor.

Madem işi 5 dk mesafede siz alın onun kullandigi arabayı kullanın ayrıca ehliyetiniz varmış biraz pratikle kullanabilirsiniz. Bugüne kadar araba almamanız hata. Ya bana yeni araba aliriz ya da seninkini ver de o ne sacmalik.

Evet suç sizde bu adama neden bu kadar yüz verdiniz. Bir kere arabayı o almıyor beraber alıyorsunuz. Zaten mevcut arabayı kendisine tahsis etmesi konusuna hiç girmiyorum bile.
Ayrıca kazancınız var çok şükür. Tutun bir hoca öğretsin size araba kullanmayı. Tabiki şu korona olayları durulduktan sonra

Ahhh ahh kader arkadaşım aynı şeyleri yaşamışız .Bende aynıyım cesaret edip araba süremiyorum. Eşimde benden pimpirikli benim şevkimi daha çok kırıyor .Aslında iki sene önce mecbur kaldım oğlumu iki üç kere kreşten almaya falan gittim tek başıma .Şimdiide ikinci çocuk hamilelik derken süremedim .sil başa döndüm.Ama kafama koydum süreceğim inş.şu bebeğim biraz büyüsün.Tabi benim eşim arabayı satıp otomatik almaz sen eğer alacaksan otomatik al mutlaka .Herkes çok kolay diyor.

Yok ne arabası yeni ev aldık ve kredi çektik arkadaşlar

Ay inanamiyorum butun sayfalari okudum ustune bu guncelleme mesajini gordum soktayim.
Agzinizi burnunuzu kan icinde birakan adama odul olsun diye bir de kredi cekip ev mi aldiniz? Kredi borcu da oldu ki asla birakip gidemeyin.

Gercekten insanin kendine verdigi zarari kimse veremez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…