Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İzin?
Siz bir bireysiniz. Böyle bir isteğiniz ve ihtiyacınız varsa aile ekonomisinin el verdiği ölçüde gerçekleştirirsiniz.
Eşinizden cevaz beklemenizin sebebini anlamıyorum.
Yapmanız gereken sadece şu: Bir hoca ile anlaşıp on saat veya yirmi saat ders almak, bu dersten eşinize bahsetmemek ve karşısına araba sürer bir şekilde çıkmak. Lütfen kendisinin onayını beklemek veya kendisinden sürücülük dersi almak hatasına düşmeyin, manipülasyonuna gelmeyin.
Üzüldüm yazmak istediğim o kadar çok şey vardı ama hanımlar bir çoğunu yazdı.Harika bir fikir , neden olmasın valla
Babacağazımın hiç arabası olmadı, bize geliyor eşim wc deyken gizlice gidiyor ki eşim onu bırakmak zorunda kalıp bana ters davranmasın
Mezun ettiğim ve atanan (doktor da var Öğretmen de avukat da)öğrencilerimin hepsinin arabası var ve evliler.Demek ki bazen Mum gerçekten de dibine ışık vermeyebiliyormuş.Atanamamış öğretmenim. Iş de bulamadim. Yani çalışmıyorum
Ama arabam kapının önünde.
Hangi model alacağımıza bile birlikte karar veririz.
Ve kime daha çok lazımsa arabayı o alır kullanır.
Hele çocuk varsa : ben arabasız düşünemiyorum. Nasıl olur?
Ben karınları anlamıyorum.
Neden para kazanıyorsun?
Neden Çalışıyorsun?
Ne yapıyorsun? Kendine bu kadar eziyet etme ve ettirme sebebin nedir?
Sana eziyet edildiğinden haberin var mı?
Zahmet nedir? Zulüm nedir biliyor musun...
Hayır bilmiyorsun.
Bilseydin kendine yaptırmazdın.
Ama vallahi de atansam ya da çalışsam ne güzel kadınlar yetiştiririm.
Mağrur,dik, gururlu...
Ama yok. Napalim demek mi milletçe ezik büzük kadınlara mahkumuz....
Mezun ettiğim ve atanan (doktor da var Öğretmen de avukat da)öğrencilerimin hepsinin arabası var ve evliler.Demek ki bazen Mum gerçekten de dibine ışık vermeyebiliyormuş.
Bu kadar kesin yargılı olmayın bence sizde atanamamışsanız demekki var bir şeyler
Bu kadar kesin yargılı olmayın bence sizde atanamamışsanız demekki var bir şeyler
Mezun ettiğim ve atanan (doktor da var Öğretmen de avukat da)öğrencilerimin hepsinin arabası var ve evliler.Demek ki bazen Mum gerçekten de dibine ışık vermeyebiliyormuş.
Nasıl bir hödükle evlenmişsin böyle...Merhaba güzel arkadaşlarım,
Öncelikle konu başlığıma tıklayıp okuduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum.
2001 yılından beri çalışan bir öğretmenim.Bugüne kadar kendime özel olarak aldığım bir bileziğim bile yok.
Ne var ne yoksa hepsini eve ve arabaya yatırdık.
Arabayı eşim kullanıyor.17 yıldır ehliyetim var ancak araba pistlerinden başka bir yerde araba kullanmadım.Haliyle unuttum hiç bir pratiğim yok arkadaşlar.
Okulum evime uzak.İki araç değiştirmek gerekiyor.Eşimin iş yeri ise evimize yürüyerek 5 dakika uzaklıkta. Ancak arabasız evden çıktığını bugüne dek hiç görmedim.
Nereye gitsem ya otobüs ya minibüsle gitmem gerek. Ya da eşimin müsait zamanını beklemek zorundayım.
Ailem ve arkadaşlarım akrabalar halen neden araba almadığımı sorup biraz da suçu bende buluyorlar.
Eşime bu konuda ne söylesem, “ tabi, ooooldu sana uçak da alırım, merak etme, he he...” tarzındaki söylemlerini duyuyorum.Asla alma taraftarı değil. Ben de çok pratiğim yok diye çok da üstelemiyordum.
Ancak en son olayda benim de artık çalışan ve çocuklu bir bayan olarak bir arabamın olması gerektiğini düşünüyorum.
En son olay derken, gideceğim yere eşim bırakmadı. Elimde eşya ve kucağımda çocukla otobüse bindim.Ve bayağı yol yürüdüm.
Şimdi arkadaşlar, sizce ben araba almak için ısrarcı olmalı mıyım? Ne dersiniz?Kullanabilir miyim? Eşimi nasıl ikna ederim?
Değerli fikirlerinize ihtiyacım var.Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.