• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim annesinin yaptığı saçma değil mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

dogrusaat

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2022
38
-25
1
35
Merhaba hanımlar
Eşimle perşembe günü kovid pozitif olduğumuzu öğrendik. Perşembeden beri evdeyiz.
Eşim birazağır geçiriyor. Sık sık üst üste iki gün ateşlendi halisünasyon görecek kadar. Bunu anneside biliyor. Telefonla aradı.

Neyse bulunduğumuz yerde kar var ve annemin evi bize yürüyerek 15 dakika mesafe de ve hergün bizi görmeye geldi yemek yaptı ihtiyaçlarımızı aldı. Yaşı 62 bu arada annemin

Eşimin annesi ise 3 dakikalık mesafede yürüyerek. Yaşı 50 hiç sağlık sorunu yok. 2 yan site sonra evi yani. Bir kere bile gelip oğlunu görmedi. Sadece aradı. Ve duydum ki pazar günü de küçük kızı ve ortanca oğlu ile tatile gidiyormuş. Bizden havuz eşyası istiyor birde.

Bilmiyorum yanlış mi düşünüyorum ama ben bu duruma çok üzüldüm. Eşim aşına çok içerledim. Eşim bu kadar değersiz mi ? Hafifte atlatsa ağır da olsa kapıdan bi görmeye gelemez miydi ? İnanın yemek ihtiyaç alsın gelsin istemiyorum. Oğlunu bi görseydi. Ben mi yanlış düşünüyorum.

Bu duruma çok içerledim. Eşime uygun bi dille söylemeli miyim sizce yoksa söylememeli miyim ?

Bu arada sırf yarın tatile gidecek diye belki görmeye gelir oda belki.

Merhaba hanımlar
Eşimle perşembe günü kovid pozitif olduğumuzu öğrendik. Perşembeden beri evdeyiz.
Eşim birazağır geçiriyor. Sık sık üst üste iki gün ateşlendi halisünasyon görecek kadar. Bunu anneside biliyor. Telefonla aradı.

Neyse bulunduğumuz yerde kar var ve annemin evi bize yürüyerek 15 dakika mesafe de ve hergün bizi görmeye geldi yemek yaptı ihtiyaçlarımızı aldı. Yaşı 62 bu arada annemin

Eşimin annesi ise 3 dakikalık mesafede yürüyerek. Yaşı 50 hiç sağlık sorunu yok. 2 yan site sonra evi yani. Bir kere bile gelip oğlunu görmedi. Sadece aradı. Ve duydum ki pazar günü de küçük kızı ve ortanca oğlu ile tatile gidiyormuş. Bizden havuz eşyası istiyor birde.

Bilmiyorum yanlış mi düşünüyorum ama ben bu duruma çok üzüldüm. Eşim aşına çok içerledim. Eşim bu kadar değersiz mi ? Hafifte atlatsa ağır da olsa kapıdan bi görmeye gelemez miydi ? İnanın yemek ihtiyaç alsın gelsin istemiyorum. Oğlunu bi görseydi. Ben mi yanlış düşünüyorum.

Bu duruma çok içerledim. Eşime uygun bi dille söylemeli miyim sizce yoksa söylememeli miyim ?

boşverin aldırmayın aslında bu eşinizin sorunu siz düşünmeyin bunu
geçmiş olsun

Merhaba hanımlar

Buna içerlemesi gereken eşin. Anneni de neden yoruyosun ayrıca bu soğukta. Bi de bizden size bulaşır diyip havuz malzemelerini vermezdim ben olsam.

Benim kv de öyle. Zaten yillardir bazi sebeplerden soğukluk vardı aramizda ama eşim kovit olunca ozaman asi yoktu tabi asi olmadida o yüzden dedi. Bu kadar. Ne aradı ne sordu bırak bir şeyler yapıp getirmesini. Hiç sormadı bile oğluna oğlum nasıl geçirdin diye. Sonra kv kalp krizi geçirdi oraya gitmiştik O sirada yanımızda bir akrabalarinin 5 yaşındaki kızı hastalanmış ona soruyor hasta demiştin kızın için nasıl oldu diye.

Buna içerlemesi gereken eşin. Anneni de neden yoruyosun ayrıca bu soğukta. Bi de bizden size bulaşır diyip havuz malzemelerini vermezdim ben olsam.
Annem beni görmek istediği için geliyor özellikle gelsin diye çağırmıyorum. Durumumu merak ediyor. Ona telefonla iyiyim diyorum ama onu üzmemek için söylemiyorum diye düşünüyor ve yemek getiricem diyip geliyor

Biz dokunup veremeyiz diye söyleyin gitsinler alamadan zaten geçedebilir hastalık

Eşiniz adına içerlemekte haklı olabilirsiniz ama size bunu eşinize söylesem mi diye düşündüren ne? Yani bunda ne gibi bir amaç olabilir ki? Hasta hasta eşiniz daha mı çok üzülsün ya da annesini savunsun aranızda tartışma mi çıksın ya da sizin söylemenizle küssün mu annesine ne bekliyorsunuz?
Herkesin aile dinamikleri farklıdır ve bence size zararı olmadığı sürece karışmamalisiniz.

siz annenizle sürekli görüşne halinde olduğunuz için ilgilenmiş belki eşinizin bmyle bir beklentisi yoktur annesinden anneside covid olunca kendisine bulaşmasını istemez
eşinize bunu söylerseniz eleştirmiş olursunuz

Niye soyleyeceksiniz eşinize? İlla bak annen seni düşünmüyor diye gözüne sokup annesiyle arasını mi açacaksınız? Çok istiyorsa kendi görür eşiniz hatta belki o söyler annem de şöyle yapsaydı keşke diye. O zaman fikrinizi belirtirsiniz.
Geçmiş olsun bir an önce atlatirsiniz umarım.

Karantinada degil misiniz? Annenizin de gelmemesi gerekiyor.
Karantinadayız. Annem evin içine girmiyor. Biz kapıyı açıyoruz maskeli bir şekilde geriye çekiliyoruz. Annemde maskeli bir şekilde merdivende bizi görüp gidiyor. Yani aramızda 2 metreden mesafe oluyor

Geçmiş olsun
Covid hastasına ziyarete ya da görmeye gelinmez ki zaten
Evde siz vardınız diye KV de bir şey getirme gereği duymamıştır.
Eşinize ne diyeceksiniz
“ benim annem yemek getirdi , senin annen bir kere görmeye gelmedi “ böyle derseniz kıymetiniz artacak mı sanıyorsunuz
Çocuk gibi ispiyonlamış olacaksınız
Bence yapmayın çok gereksiz bir hareket

Geçmiş olsun
Covid hastasına ziyarete ya da görmeye gelinmez ki zaten
Evde siz vardınız diye KV de bir şey getirme gereği duymamıştır.
Eşinize ne diyeceksiniz
“ benim annem yemek getirdi , senin annen bir kere görmeye gelmedi “ böyle derseniz kıymetiniz artacak mı sanıyorsunuz
Çocuk gibi ispiyonlamış olacaksınız
Bence yapmayın çok gereksiz bir hareket

Her anne aynı derecede düşünceli olamaz ki. Sizin anneniz çok ince düşüncelidir, eşinizinki değildir belki. Belki de düşüncesizlikten değil ama fazla tedbirden dolayı gelemiyordur. Maskeli ve mesafeli de dursanız sonuçta ikiniz de hastasınız, korkuyordur kadın.
Bir insan eşinin başına gelen bir şeyden dolayı üzülebilir, eşine yapılan bir hareketi kendine yapılmış sayıp içerleyebilir bunlar doğal ama bu olayda içerlenecek bir şey yok bence. En fazla eğer rahatsız olmuşsa eşiniz annesine "keşke bir kere görmeye gelseydin oğlunu" der, biter gider. Ki bence onu da demez yani, ben karantinada olsam ve annem gelmese demezdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back