- 5 Aralık 2022
- 1.131
- 2.501
-
- Konu Sahibi Pardonbakarmisiniz
Sabah cikip calismaya gitseniz sizi eve kapatir ya da dover mi?Neden anlamıyorsunuz calismama izin vermiyor bunun da defalarca tartışmasını yaptık benim mesleğim olduğu halde yapamıyorum eşim yüzünden
Oder annesi cunku ne var bundaHanımlar delirmek üzereyim bana bir akıl verin ne olursunuz..
10 yıllık evliyim ne düğünümde ne evimde bir iğne katkıları yok. Eşimin borçlarının cenemesini hep ben çektim,çekiyorum. Eşim memur ama memur gibi değil üst baş almaya bile zorlanıyoruz aylık 20 bin tl kredi ödemesi var, 10 bin TL kira veriyoruz birkaç ay sonra 16 bin TL olcacak kiramiz.
Neyse aylar önce annesinin telefon faturasini ödediğini öğrendim tartıştık falan inatla ödeyeceğim dedi geri adım atmadı bugün güncel faturası 450-500 TL
Belki çok bişey değil ama düşüne düşüne kafamda kocaman bir sorun haline geldi az önce yine bağırış çağırış kavga ettik hakaretler küfürler. Kadının yüzünden evimde huzurum kalmadı . Bana karşı iyi olsalar iyilikten anlayıp iyi niyetle yaklassalar belki içimden gelerek ödesin isterim ama öyle gözüme batıyor ki kafamda düşünmeden bir anım geçmiyor resmen takıntı oldu. Babama bin lira verse lafı oluyor. çalışmak istiyorum izin vermiyor bende bizim rizkimizdan veriyorsun helal etmiyorum dedim şuan küsüz ne yapmalıyım var mı bu durumda olan delirmek üzereyim
Ben de annemin elektrik internet ve telefon faturasini oduyorum. Kardeslerim de var ama ben oduyorum.Acikcasi esim bir sey derse agzinin ortasina yapistiririm. Maddi durumu yoksa annesinin bir damla su misali bir ucundan tutmasi onu hem psikolojik olarak rahatlatiyordur hem de annesini. Lutfen bu kadar minik seyler icin dunyalari yikmayin. Yaziktir500 TL çok değil bellki ama kadın bunu hiç görmüyor dusunun aylık kenara 500 koysa iki ayda 1000 TL birikir. Ve bunlar 7 kardeş neden sadece benim eşim hazmedemiyorum
Hanımlar delirmek üzereyim bana bir akıl verin ne olursunuz..
10 yıllık evliyim ne düğünümde ne evimde bir iğne katkıları yok. Eşimin borçlarının cenemesini hep ben çektim,çekiyorum. Eşim memur ama memur gibi değil üst baş almaya bile zorlanıyoruz aylık 20 bin tl kredi ödemesi var, 10 bin TL kira veriyoruz birkaç ay sonra 16 bin TL olcacak kiramiz.
Neyse aylar önce annesinin telefon faturasini ödediğini öğrendim tartıştık falan inatla ödeyeceğim dedi geri adım atmadı bugün güncel faturası 450-500 TL
Belki çok bişey değil ama düşüne düşüne kafamda kocaman bir sorun haline geldi az önce yine bağırış çağırış kavga ettik hakaretler küfürler. Kadının yüzünden evimde huzurum kalmadı . Bana karşı iyi olsalar iyilikten anlayıp iyi niyetle yaklassalar belki içimden gelerek ödesin isterim ama öyle gözüme batıyor ki kafamda düşünmeden bir anım geçmiyor resmen takıntı oldu. Babama bin lira verse lafı oluyor. çalışmak istiyorum izin vermiyor bende bizim rizkimizdan veriyorsun helal etmiyorum dedim şuan küsüz ne yapmalıyım var mı bu durumda olan delirmek üzereyim
Parasını nasıl harcayacağına karışmanıza da izin vermiyor işte. Sizi çalıştırmamasını nasıl kabulleniyorsanız maddi konuları da öyle kabullenebilirsiniz.Neden anlamıyorsunuz calismama izin vermiyor bunun da defalarca tartışmasını yaptık benim mesleğim olduğu halde yapamıyorum eşim yüzünden
Ee boşanın zaten. Bu adam resmen ailesi için çalışıp sizi de sömürüyor. Mesleğiniz nedir?Eşim babasini emekli etmek için kredi çekti onun borcunu ödüyor aylık 20 bin üstelik babasının marketi var... Durumları iyi olduğu halde bu kadar yuklenmeleri normal mi Allah aşkına? Bende onu diyorum memurun eti ne budu ne?.. çalışmama izin vermiyor ister inanın ister inanmayın ne zaman iş baksam konu boşanmaya kadar gidiyor
Hay ağzına sağlık aynısını yaşamışızAynen öyle. Düğün zamanı bir arayıp "nasılsınız" demeyen insanlar düğünden sonra evlat bağımlısı olup çıkıyor nedense. Maddiyatı geçtim manevi olarak bile yanımızda olmayan insanlar bunlar. Kusura bakmasın kimse ben cefa çekerken yanımda olmayan kimse sefa sürerken de olamaz. Maddiyatı geçtim komşuya bile sorarsın nasıl gidiyor diye. Benim ki onu bile yapmamıştı. Şimdi benim için de komşudan farkı yok olamaz da.
Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama empati yapın, çocuğunuz evlendi diye size hiç el atmasa ne hissederdiniz?Hanımlar delirmek üzereyim bana bir akıl verin ne olursunuz..