Hayretle okudum hem yorumları hemde sizin açtığınız konuyu. Söyleyebileceğim tek şey hepsi aynı.. kaynanalar da oğulları da kusura bakmayın ben bir anne olarak oğlumun evindeki maddi problemleri bile bile ödettirmem başta Anne olarak onları zora sokmam.. onların evindeki huzursuzluk ben olayım diye uğraşmam tam tersine oğlum ben öderim siz iyi olun borçlarınızı temizleyin çalışın derim.. herkes anne baba olamıyor her seferinde aynı lafa geliyorum dönüp dolaşıp aynı düşünce hep kafamda herkes iyi anne iyi baba olamıyor. Evde değerli eşyalarını tutma maaş felan hepsi bitince geriye bişey kalmayacak e her ay 500 500 öderse harçlıkta kalmaz bir yere kadar… ondan sonra onun o küçük beyni planlar yapmaya başlayacak. Eee şey hayatım bak ödeyemiyoruz biz en iyisi altınları bozalım
laf gelecek birgün buraya yazıyorum hepsi yaşandı gülüm geçtik bunlardan da .. eğer senin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanıyorsa çalış ama zındık verme .. ayrıca bu telefon faturası senin annenin olmuş olsaydı her ay o evi senin başına yıkardı bu da çok net bir sor istersen annemin her ay faturası var ödiycem de bakalım nasıl tepki yiyorsun en pis haliyle karşılaşmazsan en adiyim:)