• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ailesine para göndermek zorunda mi sizce ??

Millet neden bu kadar yaş â takıldı .. yok kayinvaliden çok genç yok eşin çok küçük ... Burda benlik birşey yok ... Onlarin adetleri öyle .. Diyarbakırlilar.. Doğu da düşünce yapısı farklı napalim yani .. Bana gelince .. SEVDİM EVLENDİM PİSMAN DEGİLİM ..

Ben de diyarbakirliyim hiç görmedim boylesini.
Doğuda düşünce yapısı da böyle değil.
Annem 45 yaşında teyzem 38 halam 53 diğer teyzem 41 vs vs....
Hiçbiri daha oğlunu evlendirmedi.
Diyarbakırlı diyip düşünce tarzı diyip erken evleniyorlar diyip kucumsemeyiniz.

Ben de diyarbakirliyim hiç görmedim boylesini.
Doğuda düşünce yapısı da böyle değil.
Annem 45 yaşında teyzem 38 halam 53 diğer teyzem 41 vs vs....
Hiçbiri daha oğlunu evlendirmedi.
Diyarbakırlı diyip düşünce tarzı diyip erken evleniyorlar diyip kucumsemeyiniz.
Ben kimseyi küçümsemedim .. Benim tanıdıklarım öyle .. birşey dediğim zaman BİZDE BÖYLE diyorlar .. siz kendi kendinizi kucumsuyorsunuz

Hayır ama ailemin ihtiyacı olsa bende rahat edemezdim gönderirdim

Eşine yazık baya başı agriycak

Madem öyle bir ailesi var baştan çalışan maddi destek olacak ve konuşup rızasını aldığı biriyle evlenseydi

İşin zor Allah sabır versin

Çoluk çocuk evlenince böyle oluyor.
Kv de çocuk oğlu da gelini de.
35 yaşında 7 çocuk sahibi olmak, kabus gibi. Aynı hatayı çocuğu da yapmış ne acı.
Eşiniz yardım etmek isterse eder buna karışamazsınız sanırım. Keşke siz de çalışsanız.

Millet neden bu kadar yaş â takıldı .. yok kayinvaliden çok genç yok eşin çok küçük ... Burda benlik birşey yok ... Onlarin adetleri öyle .. Diyarbakırlilar.. Doğu da düşünce yapısı farklı napalim yani .. Bana gelince .. SEVDİM EVLENDİM PİSMAN DEGİLİM ..

Doğuda kümsenin bir şey düşündüğü yok. Ben de doğuluyım bekarım. Abilerim de geç evlendi.
Mevzu şu ki, sizin tahsil yok meslek yok iş hayatı yok. Eşim dediğiniz kişi daha delikanlı taşı koca olmak için çok küçük.
Görünen o ki kv ile sizin aranızda kalıp çok yıpranacak. Yazık

Doğuda kümsenin bir şey düşündüğü yok. Ben de doğuluyım bekarım. Abilerim de geç evlendi.
Mevzu şu ki, sizin tahsil yok meslek yok iş hayatı yok. Eşim dediğiniz kişi daha delikanlı taşı koca olmak için çok küçük.
Görünen o ki kv ile sizin aranızda kalıp çok yıpranacak. Yazık
Tahsilim mesleğim herşeyim var Allah â şükür ..

Polis maasiyla kira odeyip ev gecindirip esya borcunu odeyip ailesine muhtac olmadan dugun yapmis esiniz.bence annesi oglundan para istemek yerine 20 yasinda bunlari basaran ogluna bir madalya takip kenara cekilmeli seda_ufuk seda_ufuk

Her yıl kaç çocuk dogurdugunun hesabını size verecek değil .. O her dogurdugundan biriyle evlenmişsiniz.

Ayrıca polislik okuyunca masraf yapmamışlar diye yazmanizda tuhaf geldi.
Yardım etmediler v.s Hep bir para hesabı.

Aranızdaki konuşma hoş olmamış..
Emrivaki şeklinde olması iyi değil tabi de, az miktarda her ay destek olunabilir evet.

ablacım sen burda erken evlenmişsin diye seni eleştirenlere bakma. 18 yaşını geçtikten sonra evlenebilirsin. isterse kocan senden 40 yaş büyük olsun. yada sen 40 yaşında ol kocan 20 yaşında olsun. severek evlenenenleri yada yaş farkı az olanları da görüyoruz. bunlar yasak değil. bunlar sadece modernlik içerdiğini düşünen şeylere direterek varlıklarını ortaya koymaya çalışan kadınların kabusu. bu kadınlar eşcinselliğe, evlenmeden beraber olmaya özellikle saygı duyarlar. ben bu kadınları çok iyi tanıyorum. ilk başlarda mücadele ediyordum artık sıkıldım. hatta birazdan bana kadınsevicilik yapmak için üşüşürler. izleyip görücez.

gelelim sana. hayatta aldığımız her kararın bi getirisi vardır. ben kendimi senin yerine koydum. kayınvalidem 7 çocuk doğurmuş olsaydı ve yoksulluk çektiklerine inansaydım bir miktar vermesini kabul ederdim. sen de karnın doyuyorsa istediklerin alınıyorsa ses etme ablacım.

çocukların hepsi yuvadan uçacak zaten. sen de yuvanın huzurunu da kendi huzurunu da kaçırma.

ablacım sen burda erken evlenmişsin diye seni eleştirenlere bakma. 18 yaşını geçtikten sonra evlenebilirsin. isterse kocan senden 40 yaş büyük olsun. yada sen 40 yaşında ol kocan 20 yaşında olsun. severek evlenenenleri yada yaş farkı az olanları da görüyoruz. bunlar yasak değil. bunlar sadece modernlik içerdiğini düşünen şeylere direterek varlıklarını ortaya koymaya çalışan kadınların kabusu. bu kadınlar eşcinselliğe, evlenmeden beraber olmaya özellikle saygı duyarlar. ben bu kadınları çok iyi tanıyorum. ilk başlarda mücadele ediyordum artık sıkıldım. hatta birazdan bana kadınsevicilik yapmak için üşüşürler. izleyip görücez.

gelelim sana. hayatta aldığımız her kararın bi getirisi vardır. ben kendimi senin yerine koydum. kayınvalidem 7 çocuk doğurmuş olsaydı ve yoksulluk çektiklerine inansaydım bir miktar vermesini kabul ederdim. sen de karnın doyuyorsa istediklerin alınıyorsa ses etme ablacım.

çocukların hepsi yuvadan uçacak zaten. sen de yuvanın huzurunu da kendi huzurunu da kaçırma.

Cok guzel baslamissiniz destekleyecektim tam. Bence de eger yakinmadiysa hic kimse ,20 yasinda evlenen bir kadin ve erkegi elestiremez. 40 yasinda bekarim mutluyum diyenlere nasil bir sey denmiyorsa bu da bir tercihtir. Ancak bunun mesrulugunu gostermek icin baska bir güruhu asagilanamaniz hos olmamis. Herkes birbinin fikir yapisina bu kadar saldirga oldugu icin kavgalar çıkıyor.

Cok guzel baslamissiniz destekleyecektim tam. Bence de eger yakinmadiysa hic kimse ,20 yasinda evlenen bir kadin ve erkegi elestiremez. 40 yasinda bekarim mutluyum diyenlere nasil bir sey denmiyorsa bu da bir tercihtir. Ancak bunun mesrulugunu gostermek icin baska bir güruhu asagilanamaniz hos olmamis. Herkes birbinin fikir yapisina bu kadar saldirga oldugu icin kavgalar çıkıyor.
bu kıza haksız yere saldırılan tüm mesajları okudum ve haklı olarak bir grubu sert bir dille eleştirdim. mesele eleştirmek değil haksızlık yapmamak. iyi geceler

bu kıza haksız yere saldırılan tüm mesajları okudum ve haklı olarak bir grubu sert bir dille eleştirdim. mesele eleştirmek değil haksızlık yapmamak. iyi geceler
Beni anlayan birilerinin var olması ne güzel .. Millet her laf î diyo ben cevap verince bamlaniyorum.. yok 20 yaşında evlenmişim de yok is güç okul yokmusta ... size ne kardeşim... buraya bir çok konu açıyorlar yok erkek arkadaşımla ilişkiye girdim yok şu yok bu .. onlar modern oluyor .. Benim 20 yaşımda evli olmam geri kafalılık çocukluk oluyor .. ohh iyiki de evlenmişim .. zina yapmadım bisey etmedim .. ohh çatlayın fesat kadınlar

35 yaşında 7 çocuk sahibi olmak, kabus gibi. Aynı hatayı çocuğu da yapmış ne acı.
Eşiniz yardım etmek isterse eder buna karışamazsınız sanırım. Keşke siz de çalışsanız.
Hata olduğuna sen karar veremezsin .. Ben pişman değilim .. Kendi hur irademle evlendim .. tercihlerim için kimseye hesap vermek zorunda da değilim .. Ne eşim bu yaşta evlendiği için pişman ne ben
..

Her yıl kaç çocuk dogurdugunun hesabını size verecek değil .. O her dogurdugundan biriyle evlenmişsiniz.

Ayrıca polislik okuyunca masraf yapmamışlar diye yazmanizda tuhaf geldi.
Yardım etmediler v.s Hep bir para hesabı.

Aranızdaki konuşma hoş olmamış..
Emrivaki şeklinde olması iyi değil tabi de, az miktarda her ay destek olunabilir evet.
Yorum yapmak için yapan biri daha aha .. banane kaç çocuk dogurdugundan ama benim yuvama ne karışıyor .. konu PARA olduğu için bu det@ylari yazdım ..

Yorum yapmak için yapan biri daha aha .. banane kaç çocuk dogurdugundan ama benim yuvama ne karışıyor .. konu PARA olduğu için bu det@ylari yazdım ..

Iste o zaman asıl mevzuyu yazacaksınız. Giriş bölümünü gereksiz yazarsanız , yorumda bunun üzerine olur.

Destek görmek için mi yorum almak için mi açtınız konuyu ?

Iste o zaman asıl mevzuyu yazacaksınız. Giriş bölümünü gereksiz yazarsanız , yorumda bunun üzerine olur.

Destek görmek için mi yorum almak için mi açtınız konuyu ?
Asıl mevzu bu zaten .. kayınvalidenin ihtiyacı olmadığı halde para istemesi .. arada bir değil düzenli olarak talep etmesi .. Ben bunu yazdım zaten ..

Back
X