• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ailesine para göndermek zorunda mi sizce ??

35 yaşında çocuğunun eline bakmak. Ilk çocuğun günahı neydi acaba ona mı sordular 6 kardeşi yaparken.

Siz de çok genç yaşta evlenmişsiniz. 20 yaşında hem polis olmuş hem evlenmiş aceleniz neydi bu kadar.
Biraz erken olduğunun farkındayım .. Ama pişman değilim .. Ailesi dışında hiç bir sorunumuz yok Allah â şükür.. Aynı yaşta olmanın avantajları çok bana göre .. birlikte herşeyi yapıp eğlenebiliyoruz

Millet neden bu kadar yaş â takıldı .. yok kayinvaliden çok genç yok eşin çok küçük ... Burda benlik birşey yok ... Onlarin adetleri öyle .. Diyarbakırlilar.. Doğu da düşünce yapısı farklı napalim yani .. Bana gelince .. SEVDİM EVLENDİM PİSMAN DEGİLİM ..

Doğuda 12-13 yaşında el kadar bebeleri evlendirirler güzel ülkemde kimsenin sesi çıkmaz, burada kız 20 yaşındayız sevdik evlendik diyor abooooww.
Konunun dışına çıkmazsak, bende ihtiyaçları olduğunu düşünsem gönderirdim fakat ihtiyaçları olmadığı halde kendisini maaşa bağlatmayı düşünen insanlara zırnık vermezdim.

Doğuda 12-13 yaşında el kadar bebeleri evlendirirler güzel ülkemde kimsenin sesi çıkmaz, burada kız 20 yaşındayız sevdik evlendik diyor abooooww.
Konunun dışına çıkmazsak, bende ihtiyaçları olduğunu düşünsem gönderirdim fakat ihtiyaçları olmadığı halde kendisini maaşa bağlatmayı düşünen insanlara zırnık vermezdim.
Ne güzel konuştunuz ... Birşey diyince de cemkirdi diyorlar... Ben neyi soruyom millet neye takıyor ... Herkesin kendi hayatı dimi .. Kimisi 20 yaşında evlenir kimisi 35 î bekler .. Ben çok mutluyum valla .. iyiki de evlenmisim ..Bazen karı koca çoğu zaman öğrenci evi gibi ..

Ne güzel konuştunuz ... Birşey diyince de cemkirdi diyorlar... Ben neyi soruyom millet neye takıyor ... Herkesin kendi hayatı dimi .. Kimisi 20 yaşında evlenir kimisi 35 î bekler .. Ben çok mutluyum valla .. iyiki de evlenmisim ..Bazen karı koca çoğu zaman öğrenci evi gibi ..
Severek, kendi isteğinle, kimsenin baskısı olmadan,hür iradenle evlendiysen kimse karışamaz. Umarım çok mutlu olursun, sadece biraz daha ılımlı olmanı tavsiye ederim kendi iç huzurun için..
Belki kadının gerçekten ihtiyacı vardır, 6 çocuk okutmak bu devirde çok zor..

Severek, kendi isteğinle, kimsenin baskısı olmadan,hür iradenle evlendiysen kimse karışamaz. Umarım çok mutlu olursun, sadece biraz daha ılımlı olmanı tavsiye ederim kendi iç huzurun için..
Belki kadının gerçekten ihtiyacı vardır, 6 çocuk okutmak bu devirde çok zor..
Ben konumda da söyledim .. ihtiyacı varsa göndersin .. ona bırakmadan ben gönderirim .. Ama kadın düzenli olarak gönder diyor ..

ocak 2017 de 1 yıllık evlisin, ağustos ta 2 yıllık.

temmuz 2017 de 22 yaşındasın, şimdi 20.
eşin için de 22 demişsin o tarihlerde.

sonra kocan kk ya girip konu açıyor filan.

böyle ufak şeylerde yalan söyleyenlerin konularına inanmıyorum.

Son düzenleme:
Bilmiyorum zor bir konu.

Normalde hayir derdim ama sanirim 6 tane ogrenci kardesim varken 20 yasindaysam evlenmezdim. Onlara destek olurdum en azindan 1 2 tanesinin mezuniyetini beklerdim.

Net bir sey diyemem.

Benim abim de bize baya maddi destek verdi evliyken.
Cunku babam varini yogunu ortaya koyup onu meslek sahibi etti. Ona sagladigi imkanlari bize saglayamazdi yani ozel okula yollamak icin memleketten arsa marsa ne varsa satti babam. Bunu yaparken tabi ki abimin de bizi okutmaya destek olmasini planladi.
Yoksa afedersiniz hic birimiz bir cacik olamazdik.

Sevip evlenmesine herkesin saygısı var, sadece burası her yoruma açık bir platform. Konusunun yaşıyla da doğru orantılı bir ilgisi olduğu için yorum yapılıyor doğal olarak. Ayrıca buradaki insanların el kadar bebeler evlendirilirken ses çıkarılmadığını nereden biliyorsunuz ki?..

Kiz bizimki :)
Bizden uzaktan uni de okuyo
Gelince cocugun ustune abaniyoruz :KK70:
Ye kuzum
Ic kuzum.
20 yasinda evlenip dert cekecegine varsin bebe olsun
Ellerimle beslerim ben
No problem :KK66:

Ben de 23 yasindayim okurken bebeydim de baba evine dondum doneli eski prensesligim kalmadi :D
Haklisiniz 20 yasinda dert cekmekten iyidir
;)

ikiniz de cocuksunuz bir aile kurabilecek olgunlukta degilsiniz. esinin ailesi de bu durumun farkinda somurur durur sizi. en yakin zamanda ise gir calis zira esin daha cok para yedirecege benziyor ailesine.

Back
X