• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ailesine para göndermek zorunda mi sizce ??

İyi akşamlar herkese ... Az önce kayinvalidem aradı .. Bu zaman â kadar yardım etmediniz bundan sonra edin çocukların okuluna yetişemiyorum dedi .. Bu arada eşimle beraber 7 çocuğu var eşim dışında hepsi okula gidiyor .. kadın her yıl çocuk yapmış daha 35 ,yaşında .. neyse .. bende dedim ki anne bana niye söylüyor oğlun göndersin ben birşey demiyorum dedim .. herşey kadının elinde döner dedi .. Ama bizde öyle değil arkadaşlar .. Ben ihtiyacım oldukça eşimden isterim genelde semt pazarına gideceğim günler falan .. onun dışında eşimin maaşı hep kart da kalır hiç çekmeyiz .. Bende dedim ki kayinvalide ye ihtiyacınız olursa tabiki göndeririz dedim .. oğlumu okuttum polis ettim tabiki göndereceksiniz dedi .. Bu arada polis okullarını az çok bilirsiniz ailesi birşey yapmadı devlet okutuyo zaten polisleri ... Neyse telefonu eşime verdim .. Oda tamam anne dedi .. Kızlar şimdi benim burda rahatsız olduğum şey şu .. Şimdi bu insanlar anne babası kardeşleri bi ihtiyacı olduğunda eşimin para göndermesine karışmadım karışmam da .. . Ama ailesi düzenli olarak her ay maaşının bir kısmını istiyor .. Bende bunu saçma buluyorum .. biz istanbul da yaşıyoruz inanın istanbul da yaşamak çok zor .. 1+1 eve 1000 tl kira veriyoruz .. Eşimin ailesine gelince .. evet 6 çocuk okutuyorlar ama 3 tane evleri var arabaları var .. kayinbabam çalışıyor .. evin ikisi kirada .. Bizden farkları yok bence .. üstelik biz eşya alırken yardım bile etmediler biz daha eşyaların borcunu oduyoruz.. Şimdi benim size sorum şu arkadaşlar .. İhtiyaçları olduğunda eşimin para göndermesinde bu sorun görmüyorum .. Ama düzenli olarak göndermesi doğru mu sizce ???

Onlarında durumu çok kötü değilmiş. Her ay gönderirse alışırlar hep isterler. 1000 tl çok fazla 300 500 olabilir belki.
Bence yaşında genç bir kaç sene çocuk yapmayın .Parayı yetiştiremezsiniz.

eşim göndersin deyinceye kadar açıklayaydınız
eşyaların borçları var
kiramız var
biz sizden daha kötüyüz deseydiniz daha iyiydi

neyse bankada ki paralar gitmeden biraz para harcıyor gibi yapıp kenara çeyrek falan koy

Of allahim hayata bak
Okumak yok ,calismak yok
20 yasinda 6 kardesli koca
Evlenirken ne bekliyordunuz sevgili konu sahibi? Daha koca buyumemis ki,tabii maasini sayar anasinin eline
Bir de gec kalmissiniz cocuk icin,bence de kosa kosa tedaviye gidin. Hemen dogurmalisiniz bu guzel hayatin icine. Acill cok acilll

Bizim de zor günlerimiz oldu ama onlar hiç yardım etmedi .. evimin bütün eşyalarını annem ve eşim aldı ... düğünümde takılan bütün altınları aldılar ... Daha sayım mi ??

Madem boyle bir tepki vereceksiniz neden akil istiyorsunuz? Insanlarin hayatlarinda neler oluyor biz nereden bilebiliriz? Benim dusuncem bunu gerektiriyorki bunu soylemisim. Hem fikir alip hem de cemkirmek ne bileyim...

Kaldi ki madem gönül rahatligiyla "cocuk yaparken size mi sordular kendileri okutsun" diyebiliyorsaniz cevaben "evlenirken onlara mi guvendiniz tabi ki kendin yapacaksin" derim ben de.. Bu dusuncedeysen zaten beklenti icine girmemen gerekiyordu. Nabza gore serbet yani tamam....

Madem boyle bir tepki vereceksiniz neden akil istiyorsunuz? Insanlarin hayatlarinda neler oluyor biz nereden bilebiliriz? Benim dusuncem bunu gerektiriyorki bunu soylemisim. Hem fikir alip hem de cemkirmek ne bileyim...

Kaldi ki madem gönül rahatligiyla "cocuk yaparken size mi sordular kendileri okutsun" diyebiliyorsaniz cevaben "evlenirken onlara mi guvendiniz tabi ki kendin yapacaksin" derim ben de.. Bu dusuncedeysen zaten beklenti icine girmemen gerekiyordu. Nabza gore serbet yani tamam....
He he tamaam

Ailesine yardım eden erkekler ve kadınları destekliyor ona kostek olan gelinleri damatları da dün şeydin bugün koktun deyimi ile uğurluyorum

35 yaşında kaynana yandın sen:)) neyse bende evlennce çalışcam sırf annemlere yardım etmek adına çünkü birikim yok ev kira faln gücüm yettiğince her ay yardım edicem bir ay kira bir ay alışveriş snr fatura şeklinde ama sizin durum farklı evler arabalar varms ve hala yardım bekliolr ben olsam borcumuz var hala taksit oduorz kiramz belli bize zor yetio ama arada yardım ederz elimzdn geldgnce derdim

20 yaşındayken senle aynı yaşıt biriyle evlen. çalışma. evlendiğin adamın 6 tane okuyan kardeşi olsun. kv masraflara yetişemeyince ühhüühüh para istediler. kendini ateşe atarken iki kere düşünseydin. iki iki daha dört. o aileden hayırlı bişey gelmeyeceği ortada.

e herhalde düğündeki bütün takıları alacaklar.. 19 yaşındaki çocuğun eline o kadar takı verilir mi? harçlık alacak yaşta evlenirsen 35 yaşındaki kvaliden yönetir tabi sizi.. 35 yaşında nasıl k.valide olunur yahu o da ayrı bir olay..

e herhalde düğündeki bütün takıları alacaklar.. 19 yaşındaki çocuğun eline o kadar takı verilir mi? harçlık alacak yaşta evlenirsen 35 yaşındaki kvaliden yönetir tabi sizi.. 35 yaşında nasıl k.valide olunur yahu o da ayrı bir olay..

Abowwww 35 yasinda kv mi
Kök söktürür bunlara
Ona he he diyemiyolar tabi :D
Sıkıysa gondermesinler para ...

35 yaşında çocuğunun eline bakmak. Ilk çocuğun günahı neydi acaba ona mı sordular 6 kardeşi yaparken.

Siz de çok genç yaşta evlenmişsiniz. 20 yaşında hem polis olmuş hem evlenmiş aceleniz neydi bu kadar.

bi kaç gün önce bende aynı dertten muzdarip olup post açmıştım yazık bizlere gerçekten acaba bizde mi böyle olacağız

yememiş içmemiş çocuk doğurmuş kayınvalıdenız , hem esı calısıyormus, ev kırasıda alıyorlarmıs , bu durumda esınızın para gondermesı gerekmıyor bence...
polis dediğinde ne kadar alacak ki? zaten maasın yarısı kıraya faturaya gıder, kalanıyla da borc harc odenır istanbul da tek maaşla hayat cok zor...

Back
X