- 26 Ocak 2017
- 433
- 652
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen burada bir kardeş konusu açıldı , neler yazıldı.
Bu da bir kardeş konusu. Kardeşlerine destek oluyor.[/AİTTE.
Ben konuyu yeterince açık yazamadım mi ?? Maddi olarak durumlari bizden iyi diyorum size.. Babası çalısiyor her ay 2 kira geliyor .. 4 erkek çocuk zaten haftasonu ve okuldan sonra çalışıyor .. kızlar zaten daha küçük .. Ha olur ya insanlık hali zor durumda kalabilir .. Eşime bırakmadan ben gönderirim .. Ama sürekli gönder demesi .. biz zaten zar zor gidiyo .. hayat istanbul da diyarbakır kadar kolay değil .. hersey çok pahalı
BiDe diyor ki onu yazmaya unutmusum .. Ben tedaviye başladım .. Diyo ki çocuk olursa söz ver bana dedi ne söz û dedim çocuk olursa büyük kız î siz okutacaksiniz üniversiteye kadar diyo .. Lan asıl çocuk olunca daha çok ihtiyaçlarımız olmayacak miBen evlenince ürerken kimseye güvenmedim. Kimsede bana güvenmesin. Eşime bunun için razı olmam. Bende kendi aileme bunu bir kere yaparım sürekli hale getiremem.
Benim çocuklarım ve geleceğim Ne olacak. Doğuran herkes kendi geleceğini kendi düşünsün...
Şimdilik çalışmıyorum bu eşimin isteği .. Gelirinin bize yettiğini düşünüyor ve tadavi olduğum için çalışmamı istemiyor .. paraya gelince.. Benim Annem 46 yaşında ben kendimi bildim bileli çalışıyor babamla boşandılar .. daha bi gün bi kuruş istemedi bizden .. eşimin ailesine gelince babası 40 yaşında çalışıyor 2 evin kirası geliyor her ay düzenli.. Arabaları var .. elektrik su faturası yok kapıcı dairesinde ler ... ya allah aşkına bana olan bu dusmanliginiz ne tanımadan bu kadınların .. su yorumları yaparken biraz empati kurun .. eşimin parası hakkında tabiki hakkım var .. lafa gelince herşey kadının elinde demesini biliyor kayınvalide .. 1000. Kez söylüyorum .. ihtiyacı olduğunda zaten göndersin .. hatta kurban bayramında bile gönderdi yüklü bir miktar k@tki olsun diye .. Ama düzenli para göndermek saçma .. beni kınayan herkese Allahım sömürgeci kaynanalar nasip ets in .. AMİN20 yaşında tahsilin meslegin varmış, istanbul da hayat zormuş sende çalış o halde... Eşinin maaşı üzerinden hesap yapanlardan hiç hoşlanmıyorum, eşşek gibi çalışırsam ve paramda varsa 3-5 kuruş aileme göndereceğim paranın hesabını kimseye konu ettirmem, agzına böyle laf verdirmem, suç eşinizde...ailesinin emegi yok demek çok itici, bu yaşta polis olmuş eli ekmek tutmuşsa tamamen ailesi sebebiyle konu sahibi
Arkadaş ben kendi fikrimi yazdım.. bu arada kendi aileme kendi kazancımdan ailemin ihtiyacı ve talebi varsa bir kısım yollamak beni mutlu eder..beddua ediyon ama dönüp dolaşıp seni bulcagı kesin hemde uzun yıllar boyunca :)nitekim kv hayatta değil, ölene kadarda el üstünde tuttuk ve baktık..Şimdilik çalışmıyorum bu eşimin isteği .. Gelirinin bize yettiğini düşünüyor ve tadavi olduğum için çalışmamı istemiyor .. paraya gelince.. Benim Annem 46 yaşında ben kendimi bildim bileli çalışıyor babamla boşandılar .. daha bi gün bi kuruş istemedi bizden .. eşimin ailesine gelince babası 40 yaşında çalışıyor 2 evin kirası geliyor her ay düzenli.. Arabaları var .. elektrik su faturası yok kapıcı dairesinde ler ... ya allah aşkına bana olan bu dusmanliginiz ne tanımadan bu kadınların .. su yorumları yaparken biraz empati kurun .. eşimin parası hakkında tabiki hakkım var .. lafa gelince herşey kadının elinde demesini biliyor kayınvalide .. 1000. Kez söylüyorum .. ihtiyacı olduğunda zaten göndersin .. hatta kurban bayramında bile gönderdi yüklü bir miktar k@tki olsun diye .. Ama düzenli para göndermek saçma .. beni kınayan herkese Allahım sömürgeci kaynanalar nasip ets in .. AMİN
Evet 40 yaşında7 çocuk yaparken sana mı sormuşlar tövbe tövbe kv daha 35 yaşında imiş kp de genç sanırım benim babam 57 yaşında afedersiniz eşek gibi çalışıyor sabah ezanlarına kadar kim için torunları için (bir evladım var diğeri yolda inşallah)
Evlatlarından böyle emri vaki yaparak, biz seni okuttuk diyerek para bekleyen ailelere sinir oluyorum
Kabul etmeyin maaşınızın bir kısmını vermeyi derim bize düşmez ama size haksızlık olur gibi geldi bana
Beddua etmiyorum ... 2 gündür aynı şeyleri yaz yaz yaz biktim .. kendi durumumu yazdım onların durumunu yazdım .. Ama yok ısrarla yardım et ... yardıma ihtiyaçları yok diyorum .. 9 ay o evde eşim olmadan yanlarında yaşadım .. Durumları gayet iyi .. Baba evinde görmediğim lüks û buldum o evde ben ... şimdi nolmus da durumları kötüye gitmiş ..Arkadaş ben kendi fikrimi yazdım.. bu arada kendi aileme kendi kazancımdan ailemin ihtiyacı ve talebi varsa bir kısım yollamak beni mutlu eder..beddua ediyon ama dönüp dolaşıp seni bulcagı kesin hemde uzun yıllar boyunca :)nitekim kv hayatta değil, ölene kadarda el üstünde tuttuk ve baktık..
Konumuz para sizin sorularınız yaş ..
Çok biliyosun sen !!! İstesemde karar verem em zaten boş boş yorum yapan insanların önüneCanım burda konu açınca açık oturum moderotörü olmuyorsun onu hatırlatayım da.. sorulacak sorulara sen karar vermiyorsun yani
Arkadaşım bir önceki cvbında beddua etmişsin beni kınayan herkese Allah sömürgeci kaynanalar versin gibi bir şey yazmışsın, AMİN yazmışsın yani beddua etmişsin..bana istesende tutmaz o ayrı..Ama siz başta ailesinin egitiminde okulunda hiç katkısı yok derken büyük hata etmişsiniz çünkü sizde anne olunca anlayacaksınız hiçbir evlat kolay yetişmiyor çok zor evlat yetiştirmek, size karşı iyi huylu ise bunu aile terbiyesine borçlu.. 2.si aile tarafından böyle talep varsa eşinizin içi asla rahat etmez, 1000 tl değilde misal 300-500 tl gönderin kardeşlerin eğitimine destek için, 1000 kat yabancı insanlar bile gönüllü burslu ögrenci okutuyorlar, burs verenlerin hepside inan zengin değil sadece gönüllerinden geçiyor bu ayrı bir his.. 6 okuyan kardeşe duyarlı olmakta ayrı bir his, evinde olsa arabanda olsa okul masrafları bir hayli fazla gerçekten, bence gönül işi bu işler herkes bu hassasiyete sahip değil malesef..Beddua etmiyorum ... 2 gündür aynı şeyleri yaz yaz yaz biktim .. kendi durumumu yazdım onların durumunu yazdım .. Ama yok ısrarla yardım et ... yardıma ihtiyaçları yok diyorum .. 9 ay o evde eşim olmadan yanlarında yaşadım .. Durumları gayet iyi .. Baba evinde görmediğim lüks û buldum o evde ben ... şimdi nolmus da durumları kötüye gitmiş ..
ocak 2017 de 1 yıllık evlisin, ağustos ta 2 yıllık.
temmuz 2017 de 22 yaşındasın, şimdi 20.
eşin için de 22 demişsin o tarihlerde.
sonra kocan kk ya girip konu açıyor filan.
böyle ufak şeylerde yalan söyleyenlerin konularına inanmıyorum.