Eşim ailemden ayrılıp farklı bir şehire taşınmak istiyor!

Babanızın evli hamile kızına, kocanla gidemezsin demesi doğru değil. Evlendiğinizin, yeni bir hayat kurup yuvadan uçtuğunuzu kabullenmek zorunda. Nişanliyken söz verdin gibi sözler evlenince işlemez iğreti durur. Çünkü karı koca ile flört nişanlı bambaşka şeyler.Size tavsiyem evlendiğinizi ve ikinizin ortak bir hayata başladığını kendinize kabul ettirin sonra da ailenize. Evet başlarda zor oluyor ama sonra alisiliyo. Hem bebeğiniz de olacakmış beraber daha fazla vakit geçirin.

Geçinmek için gitmek farklı , kendi ailesinin olduğu şehre gitmek istemesi farklı ve bunu söz verdiği halde yapıyor , ortada verilen bir söz var herşeyden önce , adam bambaşka bir şehre gitse ve geçerli sebepleri olsa anlaşılır bir durum ancak ailesiyle barismis ve tutturmuş ailem de ailem diye esas koca kişinin çekirdek aile mevzusundan haberi yok bu konuda
Tam zaten adamın verdiği sözü tutmaması ilk başta da dediğim gibi çok güven kırıcı bir durum ama biraz objektif baksak kızın ailesine yakın yaşama hakkı olduğu kadar adamın da öyle bir hakkı var burda kötü olan tek şey tutamayacağı bir söz vermiş olması

Ayrıca belki de o sözü verirken ileride aynı evin içine girince belki gitme düşüncesini kabul eder diye diye düşünmüş olabilir bide bu açıdan bakın yine söylüyorum verdiği sözü tutmaması büyük yanlış ama haklı olduğu yerler de olabilir

Konu sahibi o parayı zenginlik gördüğü için ortalama verdim direk şu fiyat demedim ve üstten üstten konuştuğu ve üslubunu insanlar beğenmediği için bende dahil çoğu kişi bu tarz yazdık. Çünkü artık o paralar para değil ekonomi belli fiyatlar belli ev araba fiyatları almış başını gidiyor bu yüzden böyle bir örnek vermiştim. Yanlış anlamışsınız sorun yok benim için
herkesin zenginlik anlayışı farklı🤷‍♀️ bu arada zenginlik ölçüsü konusunda aynı fikirdeyim sizinle o ayrı😄

Bende yeni evlendim onlarda yakın olmamı çok istiyorlardı ki hala öyle hatta bende İstanbul’a dönmeyi çok istiyorum. Ama eşimi bu düşüncemden dolayı ömür boyu burada yaşayalım diyemem bu bencilliktir. Şu an İstanbul a yakın bir şehirdeyim ayda bir giderim ki yeni evli olmama rağmen daha ilk ayda alıştım. Burası normalde benlik değil köy gibi tarım hayvancılık olan bir ilçe ve eşimde veteriner olduğu için işinden dolayı burada yaşıyoruz ama baya sevdim alıştım. Bir kaç sene sonra başka bir ilede gidebiliriz İstanbul a da dönebiliriz ama insanların tek bir şehirde hayatlarını ömür boyu yaşama fikri benlik değil. İş imkanları azalabilir, sıkıcı gelmeye başlayabilir bla bla

Baban zengin para teklif etsin eşine iş teklif etsin belki gelir İstanbul'a :KK70: Şaka bir yana da kanki senin yer güzel be. Ben de orada yaşamak isterdim. Çocuğun olunca oranın kıymetini daha iyi anlayacaksın

Baban zengin para teklif etsin eşine iş teklif etsin belki gelir İstanbul'a :KK70: Şaka bir yana da kanki senin yer güzel be. Ben de orada yaşamak isterdim. Çocuğun olunca oranın kıymetini daha iyi anlayacaksın
Kanki burada bir iki cafe var o kadar millet gezmek cafelerde oturmak için bir saat yol gidiyor oda en az aghjj awm vs de yok onun içinde ayrı gidiyoruz aghjj ama sokağımda köy pazarı var brokoli ıspanak vs 5 lira hemde bir poşet ağzına kadar dolu ıspanak tap taze ahjk bunlara bak tavım🤪

Kanki burada bir iki cafe var o kadar millet gezmek cafelerde oturmak için bir saat yol gidiyor oda en az aghjj awm vs de yok onun içinde ayrı gidiyoruz aghjj ama sokağımda köy pazarı var brokoli ıspanak vs 5 lira hemde bir poşet ağzına kadar dolu ıspanak tap taze ahjk bunlara bak tavım🤪
5 TL burada öpücük bile vermiyorlar :KK70: İstanbul'dan sonra cennet gibi geliyor bana hahahaha. Önümdeki planda benim de daha sakin bir şehire taşınma planlarım var inşallah

Para da para olsa haa, 4-5 milyon TL. Şu kadarcık para yetmiş bu kadar şımarmaya. Bir de gerçekten zengin olsa ne olacaktı acaba 😅 kk'yi satın alıp hepimizi artırırdı valla 😂😂😂
Yok dediğiniz kadar zengin olsam öncelikle size bir türkçe öğretmeni ayarlardım ayrıca gerçek miktarlardan konuşsaydım yorum yapma haddini dahi bulamazdınız yooook ben çok zenginim diyorsanız verin bana 2 milyoncuk bende bu yükün altından kalkmış olayım banlandığımı görünce yazmak çok kolay şimdi de yazın bekliyorum

Lütfen ailem ailem diye tutturanlar evlenmesin ya babanızda parayla insan mı satın alıyor? Eşiniz bence ailenizden kaçmak için gitmek istiyor. Bu arada eşiniz size söz vermişte şartlara göre bu şeyler ne kadar tutulabilir? Ütopik düşünceler ne yani ömür boyu sadece kendi ailenizin yanında dikili görev gibi yaşanmasını insanlar nasıl bekliyor? Yok şu kadar harcarım bu para değil bana şu kadar para kalıcak eşim şöyle ailesi cahiller vs görende İstanbul’da yedi göbek yaşamış prenses sankim sabancı koç zenginliği :işsiz: 2 milyon şu an bir ev parası artık o parayla mı zenginlik oluyor düşünüyorum da ailem araçlarından birini satsa 3 kardeşe daha fazla para kalıyor. Bunlar para değil hanımefendi artık bu yüzden insanlara tepeden bakmak komik ve görgüsüzlüktür. Bir Acun değilsiniz adghjj
Benden acun olmaz şeyma subaşı belki dksksi her neyse görgüsüz olsaydım seninle muhatap dahi olmazdım neden biliyomusun varoşluk kokusu geliyor yorumunuzdan ben bana babamın vereceği 2 civarı dedim değil mi? Oturup sana ailemin varlık muhasebesini yapmadım hoş yapsam böyle konuşabilirmisiniz bilemiyorum kendini yıldız sanan bir sokak lambasından başka bişey değilsiniz!

yani ben tek seferde 1000 tl harcarım benim için para değil diyor ki para değil cidden ama benim için para değil diyecek bi meblağ da değil. fakat herkesin zenginlik algısı farklı. demek ki ona göre zenginlik o yani. bunu böyle demekle ailemin 1 arabası 3 milyonu geçer örneğini vermek aynı şey değil bence. kusura bakmayın ama ailemin parası var ı araya sıkıştırmak var burda🤷‍♀️😄
Eli öpülesi bir yorum tebrik ederim

Konu sahibi ,bir silkelen kendine gel..evlenmeyi gerçekleştirecek kadar yetiskinseniz ,olaylar karşısında da sorumluluk almalısınız..artık aileniz eşiniz...ama ailenizin olduğu şehirde yaşarsınız ama başka şehirde...anam ,babam diyeceksiniz de evlenmeyin. .yok üniv okurken bile her hafta evinize gelirmissiniz de bilmem ne..birtek siz iyi evlât, siz ailenize düşkün öyle mi? Peki eşiniz de aynı sizin gibi düşünürse o zaman eşiniz mi fedakarlık yapmalı?bırakın babanızın parasını,size kuracağı işi. .siz kendiniz gecinin. ..gecinemeyecekseniz de evlenmeyin...evlenip bir de baba parası yiyen kadın ve erkeği sevmiyorum..çalış paranı kazan..olduğu kadar harca

Merhaba kk nın değerli hanımları benim de derdim 6 aylık evliyim eşimin ailesi Güney Doğulu ben ise Doğu Anadoluda yaşıyorum ben öğrenciyim eşim ise benim şehrime atanmış bir memur benim memleketimde tanıştık ve evlendik eşim evlenmeden önce hep benim ailemin olduğu şehirde yaşama vaadi verdi evlendikten sonra ise bu şehirde ev alamiyorum Güney Doğu ilçeleri çok daha uygun o taraflara taşınalım dedi ben varliklı bir ailenin 2. Çocuğuyum benim ailem eşime ev için karşılıksız para vermeyi dahi teklif etti gitmememiz için ama eşim ilerde minnet edip kendi evimi satıp batıya vs. Gitmeme izin vermezler deyip kabul etmedi borç versinler dedi onu da benim ailem kabul etmedi ben hayatım boyunca ailemden uzakta yaşamadım üni de bile her hafta çıkar gelirdim babamla bağlarımız çok güçlü asla kopamıyoruz kısacası eşimin tayinine az bir zaman kaldı ve babam gidemezsin diyor eşimde geleceksin iki arada bir derede kaldım şuan hamileyim ne eşimi böyle bir sebep için bırakabiliyorum ne de aileme sırt çevirip gidebiliyorum babam ben gidince çok yalnız kalacak abim yok bir ablam var o da başka şehirde evli babam ikinizde gelin size apart restaurant vs. Açayım eşlerinizle birlikte işletin diyor ailem ihanet ediyormuşum gibi hissediyorum sizce mantıklı olan ne siz olsaydınız ne yapardınız?
Aileniz size değer verip seviyorsa iki arada bırakmaması gerekiyor . Bende ailemle çok yakındım belki sizden bile daha fazla şuan ailem yurt dışında yaşıyor .Her gün görüntülü konuşuyoruz bu arada evliyim bebeğim var. Çünki sizin öncelik göstermeniz gereken kendi eşinizle bebeğinizle olan aileniz. Şimdi bu sebebten ayrılsanız veya aranız bozulsa etkilenecek en çok çocuğunuz olacak maalesef .

Yok dediğiniz kadar zengin olsam öncelikle size bir türkçe öğretmeni ayarlardım ayrıca gerçek miktarlardan konuşsaydım yorum yapma haddini dahi bulamazdınız yooook ben çok zenginim diyorsanız verin bana 2 milyoncuk bende bu yükün altından kalkmış olayım banlandığımı görünce yazmak çok kolay şimdi de yazın bekliyorum
Bir insanın kendinden maddi açıdan daha iyi durumda biriyle konuşması size göre hadsizlik mi yani?

Gerçekten sizin adınıza utandım.

Babam ben küçükken hep derdi “ asla herhangi bir yerde benden dolayı sahip olduğun şeylerle övündüğünü görmeyeyim kızım, kendin çalış, kazan , o zaman gurur duy kendinle ama asla övünüp kibir yapma” diye.

Babanızın mal varlığı ile övünmeniz aşırı çiğ ve itici bir davranış haberiniz olsun.

Kendiniz çalışın kazanın öyle övünün bari illa övünecekseniz de.

Bir insanın kendinden maddi açıdan daha iyi durumda biriyle konuşması size göre hadsizlik mi yani?

Gerçekten sizin adınıza utandım.

Babam ben küçükken hep derdi “ asla herhangi bir yerde benden dolayı sahip olduğun şeylerle övündüğünü görmeyeyim kızım, kendin çalış, kazan , o zaman gurur duy kendinle ama asla övünüp kibir yapma” diye.

Babanızın mal varlığı ile övünmeniz aşırı çiğ ve itici bir davranış haberiniz olsun.

Kendiniz çalışın kazanın öyle övünün bari illa övünecekseniz de.
İnsanların elindeki parayı dahi küçümseyecek yorum yapmak bir utanç değil ama ezilmemek suç değil mi ?? Bayılıyorum şu kk üyelerinin yalnızca işine gelenleri görmelerinden

İnsanların elindeki parayı dahi küçümseyecek yorum yapmak bir utanç değil ama ezilmemek suç değil mi ?? Bayılıyorum şu kk üyelerinin yalnızca işine gelenleri görmelerinden
Hanımefendi bize ne sizin malınızdan? Laf durduk yere oraya gelmedi ki. Siz sürekli babanızın mal varlığı ile övünüp, sürekli ondan bahseder cümleler kurduğunuz için sıkıldı insanlar ve rahatsız oldular.

Yukarıda sokak lambası yorumunuz da gerçekten size çok yakışmış. Haksız olmadığımı kanıtladınız.

Ha söyleyeyim siz sormadan, ben doktorum, babamın da maddi durumu oldukça iyi, gerçekten sizi kıskanmadım.

Kıskanılacak bir tarafınız da yok orası ayrı.

Neyse size iyi akşamlar.

Benden acun olmaz şeyma subaşı belki dksksi her neyse görgüsüz olsaydım seninle muhatap dahi olmazdım neden biliyomusun varoşluk kokusu geliyor yorumunuzdan ben bana babamın vereceği 2 civarı dedim değil mi? Oturup sana ailemin varlık muhasebesini yapmadım hoş yapsam böyle konuşabilirmisiniz bilemiyorum kendini yıldız sanan bir sokak lambasından başka bişey değilsiniz!
Bize ne senin mal varlığından tutturmuşsun bir para para yahu

neden gerçek mal varlığınızı yazınca yorum yapma haddi bulamıyor insanlar ?

Yorumunuzda bahsettiğiniz kişi mi belki olabilirsiniz ? Aman Allah'im görgüsüz olsaydım demissiniz ama kendinizi kiyasladiginiz kişiye bir bakın. Kiyasladiginiz kisi hem ahlaki olarak değerleri yok denecek kadar az ki bence yok hem de tabirinizle kendini yıldız sanan sokak lambası. Ve siz bu kişi ile kendinizi bir tutuyorsunuz.

X