- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- Konu Sahibi Aslim asli
amma eli sıkı zengin çıktınız sizler de hıhhhhBende 200 liraya yazın bot almıştım onu giyiyorum hemide topuklu afhjk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amma eli sıkı zengin çıktınız sizler de hıhhhhBende 200 liraya yazın bot almıştım onu giyiyorum hemide topuklu afhjk
Bende 200 liraya yazın bot almıştım onu giyiyorum hemide topuklu afhjk
Spor ayakkabıya paraya kıyarım 2000 ve üstü bir çok spor ayakkabım vardır ayuptur demesi aghjkk ama topuklu tarzlarda 150 200 e rengarenk bir sürü alırım bot falanda hatta yazları tek numara kalan butiklerde 90 60 a bile denk geliyor gören soruyor fiyatı görünce şoklar afhkkamma eli sıkı zengin çıktınız sizler de hıhhhh
Bana mı türkçe öğretmeni ayarlayacaksın komik çocuk Ben senin köyünde gidemeyeceğin kaliteli okullardaki kaliteli öğretmenlerden ders aldım (Senin hayalini kurduğun Ege sahillerinde), çok başarılı şekilde de mezun oldum. Sen bana daha iyisini ayarlayamazsın, küçük köyün küçük prensesi Master tezimi okuyan profesör "sen çok mu kitap okudun, türkçen çok düzgün, çok iyi yazmışsın" demişti, sana beğendiremedik gördün mü? Nesin sen, Türk Einstein'ı mı? otomatik düzeltmenin azizliğine sığınacak kadar zor durumda mısın karşımda? Gerçek bir zavallının çırpınışlarını izliyoruzYok dediğiniz kadar zengin olsam öncelikle size bir türkçe öğretmeni ayarlardım ayrıca gerçek miktarlardan konuşsaydım yorum yapma haddini dahi bulamazdınız yooook ben çok zenginim diyorsanız verin bana 2 milyoncuk bende bu yükün altından kalkmış olayım banlandığımı görünce yazmak çok kolay şimdi de yazın bekliyorum
Bu da atanmaya çalışan hemşireHanımefendi bize ne sizin malınızdan? Laf durduk yere oraya gelmedi ki. Siz sürekli babanızın mal varlığı ile övünüp, sürekli ondan bahseder cümleler kurduğunuz için sıkıldı insanlar ve rahatsız oldular.
Yukarıda sokak lambası yorumunuz da gerçekten size çok yakışmış. Haksız olmadığımı kanıtladınız.
Ha söyleyeyim siz sormadan, ben doktorum, babamın da maddi durumu oldukça iyi, gerçekten sizi kıskanmadım.
Kıskanılacak bir tarafınız da yok orası ayrı.
Neyse size iyi akşamlar.
Bir de maddi olarak benden iyi durumda değil işin komiğiBir insanın kendinden maddi açıdan daha iyi durumda biriyle konuşması size göre hadsizlik mi yani?
Gerçekten sizin adınıza utandım.
Babam ben küçükken hep derdi “ asla herhangi bir yerde benden dolayı sahip olduğun şeylerle övündüğünü görmeyeyim kızım, kendin çalış, kazan , o zaman gurur duy kendinle ama asla övünüp kibir yapma” diye.
Babanızın mal varlığı ile övünmeniz aşırı çiğ ve itici bir davranış haberiniz olsun.
Kendiniz çalışın kazanın öyle övünün bari illa övünecekseniz de.
arkadaşım sen neler yazıyorsun böyle?okudukça şaşıyorumm şaştıkça okuyorum yazdıklarınıBir de maddi olarak benden iyi durumda değil işin komiği
Kendisine kalacak miktardan daha yükseği bana kalacak, üstüne bir de eşimle çalışıp o kadar kazandık. Şimdi de Avrupada yaşıyorum, euro kazanıyorum ayıptır söylemesi böyle mal dökümü mü vermemiz lazım yorum yapma haddini bulmak için
Bakiyeniz yeterli değil, lütfen bana yorum yapmak için miras yüklemesi yapınız A Aslim asli çalış kazan diyemiyorum senin çalışarak kazanabileceğin bir meblağ değil. O yüzden babişkonun uzantısı olmaya devam
Ben senin elindeki parayı değil, 3 kuruşla bir şey olduğunu sanan seni küçümsüyorum. Bundan da utanç duymuyorum. Gerçekten ezilmediğini mi sanıyorsunİnsanların elindeki parayı dahi küçümseyecek yorum yapmak bir utanç değil ama ezilmemek suç değil mi ?? Bayılıyorum şu kk üyelerinin yalnızca işine gelenleri görmelerinden
Ay valla yıllardır bu günü beklemiş gibiarkadaşım sen neler yazıyorsun böyle?okudukça şaşıyorumm şaştıkça okuyorum yazdıklarını
Niye ki? Ben de şaşırmana şaşırıyorumarkadaşım sen neler yazıyorsun böyle?okudukça şaşıyorumm şaştıkça okuyorum yazdıklarını
konu sahibiyle bir polemiğin mi oldu?neden bu kadar atarlandın neden kızgınsın herkese?anlamaya çalışıyorum sadeceNiye ki? Ben de şaşırmana şaşırıyorum
Ay ben konu sahibi dışında kimseye kızgın değilim, yanlış anlaşılmasınkonu sahibiyle bir polemiğin mi oldu?neden bu kadar atarlandın neden kızgınsın herkese?anlamaya çalışıyorum sadece
Füze atsaydınız.Bana mı türkçe öğretmeni ayarlayacaksın komik çocuk Ben senin köyünde gidemeyeceğin kaliteli okullardaki kaliteli öğretmenlerden ders aldım (Senin hayalini kurduğun Ege sahillerinde), çok başarılı şekilde de mezun oldum. Sen bana daha iyisini ayarlayamazsın, küçük köyün küçük prensesi Master tezimi okuyan profesör "sen çok mu kitap okudun, türkçen çok düzgün, çok iyi yazmışsın" demişti, sana beğendiremedik gördün mü? Nesin sen, Türk Einstein'ı mı? otomatik düzeltmenin azizliğine sığınacak kadar zor durumda mısın karşımda? Gerçek bir zavallının çırpınışlarını izliyoruz
Güzelim köyüne dön, köylülerine at havanı, bana sökmez. Senin hakettiklerini yazarak banlanmayacağım
Sen haddini parayla ölçebilirsin ama senin paran bana had bildiremez sonradan görme piremses.
Bak yazdım, nolacak? Kendini gerçekten bu kadar akıllı mı sanıyorsun? Gerçekten akıllı biriyle hiç karşılaşmamışsın. Sizin köyde yok demek ki
Ceycey, konuyu ve yorumlarını okursanız, konu sahibi her fırsatta babasının parasından bahsetmiş, sürekli her yorumunda altını çizmiş. En son kendisine 2,2 milyon miras kalacağını belirtmiş ve komik olmuş. Herkese de kendini zengin sandığı için had bildirmiş. Bu kadar ezmeye gerek var mıydı bilmiyorum.konu sahibiyle bir polemiğin mi oldu?neden bu kadar atarlandın neden kızgınsın herkese?anlamaya çalışıyorum sadece
Bu da atanmaya çalışan hemşire
Ne komik kız yaaa. Ciddiye almayınca gerçekten komik
Noluyor yahu? Beni niye alıntıladınız anlamadım, bi korkmadım da değilBir de maddi olarak benden iyi durumda değil işin komiği
Kendisine kalacak miktardan daha yükseği bana kalacak, üstüne bir de eşimle çalışıp o kadar kazandık. Şimdi de Avrupada yaşıyorum, euro kazanıyorum ayıptır söylemesi böyle mal dökümü mü vermemiz lazım yorum yapma haddini bulmak için
Bakiyeniz yeterli değil, lütfen bana yorum yapmak için miras yüklemesi yapınız A Aslim asli çalış kazan diyemiyorum senin çalışarak kazanabileceğin bir meblağ değil. O yüzden babişkonun uzantısı olmaya devam
Haklıyken haksız duruma düşmektir bu işte…Bana mı türkçe öğretmeni ayarlayacaksın komik çocuk Ben senin köyünde gidemeyeceğin kaliteli okullardaki kaliteli öğretmenlerden ders aldım (Senin hayalini kurduğun Ege sahillerinde), çok başarılı şekilde de mezun oldum. Sen bana daha iyisini ayarlayamazsın, küçük köyün küçük prensesi Master tezimi okuyan profesör "sen çok mu kitap okudun, türkçen çok düzgün, çok iyi yazmışsın" demişti, sana beğendiremedik gördün mü? Nesin sen, Türk Einstein'ı mı? otomatik düzeltmenin azizliğine sığınacak kadar zor durumda mısın karşımda? Gerçek bir zavallının çırpınışlarını izliyoruz
Güzelim köyüne dön, köylülerine at havanı, bana sökmez. Senin hakettiklerini yazarak banlanmayacağım
Sen haddini parayla ölçebilirsin ama senin paran bana had bildiremez sonradan görme piremses.
Bak yazdım, nolacak? Kendini gerçekten bu kadar akıllı mı sanıyorsun? Gerçekten akıllı biriyle hiç karşılaşmamışsın. Sizin köyde yok demek ki