Eşim ailemden ayrılıp farklı bir şehire taşınmak istiyor!

amma eli sıkı zengin çıktınız sizler de hıhhhh :işsiz: :KK45:
Spor ayakkabıya paraya kıyarım 2000 ve üstü bir çok spor ayakkabım vardır ayuptur demesi aghjkk ama topuklu tarzlarda 150 200 e rengarenk bir sürü alırım bot falanda hatta yazları tek numara kalan butiklerde 90 60 a bile denk geliyor gören soruyor fiyatı görünce şoklar afhkk

Yav keşke evlenmeyip babanızla yaşasaymışsınız..
Kocanızın neden günahına girdiniz? Bir de hamile kalmışsınız adamın iyice elinj kolunu bağlamışsıniz.

Yok dediğiniz kadar zengin olsam öncelikle size bir türkçe öğretmeni ayarlardım ayrıca gerçek miktarlardan konuşsaydım yorum yapma haddini dahi bulamazdınız yooook ben çok zenginim diyorsanız verin bana 2 milyoncuk bende bu yükün altından kalkmış olayım banlandığımı görünce yazmak çok kolay şimdi de yazın bekliyorum
Bana mı türkçe öğretmeni ayarlayacaksın komik çocuk 😂😂😂 Ben senin köyünde gidemeyeceğin kaliteli okullardaki kaliteli öğretmenlerden ders aldım (Senin hayalini kurduğun Ege sahillerinde), çok başarılı şekilde de mezun oldum. Sen bana daha iyisini ayarlayamazsın, küçük köyün küçük prensesi 😉 Master tezimi okuyan profesör "sen çok mu kitap okudun, türkçen çok düzgün, çok iyi yazmışsın" demişti, sana beğendiremedik gördün mü? Nesin sen, Türk Einstein'ı mı? otomatik düzeltmenin azizliğine sığınacak kadar zor durumda mısın karşımda? Gerçek bir zavallının çırpınışlarını izliyoruz 😂😂😂

Güzelim köyüne dön, köylülerine at havanı, bana sökmez. Senin hakettiklerini yazarak banlanmayacağım 😉
Sen haddini parayla ölçebilirsin ama senin paran bana had bildiremez sonradan görme piremses.
Bak yazdım, nolacak? Kendini gerçekten bu kadar akıllı mı sanıyorsun? Gerçekten akıllı biriyle hiç karşılaşmamışsın. Sizin köyde yok demek ki 😂😂😂

Hanımefendi bize ne sizin malınızdan? Laf durduk yere oraya gelmedi ki. Siz sürekli babanızın mal varlığı ile övünüp, sürekli ondan bahseder cümleler kurduğunuz için sıkıldı insanlar ve rahatsız oldular.

Yukarıda sokak lambası yorumunuz da gerçekten size çok yakışmış. Haksız olmadığımı kanıtladınız.

Ha söyleyeyim siz sormadan, ben doktorum, babamın da maddi durumu oldukça iyi, gerçekten sizi kıskanmadım.

Kıskanılacak bir tarafınız da yok orası ayrı.

Neyse size iyi akşamlar.
Bu da atanmaya çalışan hemşire 😂😂😂😂😂
Ne komik kız yaaa. Ciddiye almayınca gerçekten komik 😂😂😂😂

Bir insanın kendinden maddi açıdan daha iyi durumda biriyle konuşması size göre hadsizlik mi yani?

Gerçekten sizin adınıza utandım.

Babam ben küçükken hep derdi “ asla herhangi bir yerde benden dolayı sahip olduğun şeylerle övündüğünü görmeyeyim kızım, kendin çalış, kazan , o zaman gurur duy kendinle ama asla övünüp kibir yapma” diye.

Babanızın mal varlığı ile övünmeniz aşırı çiğ ve itici bir davranış haberiniz olsun.

Kendiniz çalışın kazanın öyle övünün bari illa övünecekseniz de.
Bir de maddi olarak benden iyi durumda değil işin komiği 😂😂😂
Kendisine kalacak miktardan daha yükseği bana kalacak, üstüne bir de eşimle çalışıp o kadar kazandık. Şimdi de Avrupada yaşıyorum, euro kazanıyorum ayıptır söylemesi 😅 böyle mal dökümü mü vermemiz lazım yorum yapma haddini bulmak için 😂😂😂😂
Bakiyeniz yeterli değil, lütfen bana yorum yapmak için miras yüklemesi yapınız A Aslim asli 😂😂😂😂 çalış kazan diyemiyorum senin çalışarak kazanabileceğin bir meblağ değil. O yüzden babişkonun uzantısı olmaya devam 😉

Kendisine kalacak miktardan daha yükseği bana kalacak, üstüne bir de eşimle çalışıp o kadar kazandık. Şimdi de Avrupada yaşıyorum, euro kazanıyorum ayıptır söylemesi 😅 böyle mal dökümü mü vermemiz lazım yorum yapma haddini bulmak için 😂😂😂😂
Bakiyeniz yeterli değil, lütfen bana yorum yapmak için miras yüklemesi yapınız A Aslim asli 😂😂😂😂 çalış kazan diyemiyorum senin çalışarak kazanabileceğin bir meblağ değil. O yüzden babişkonun uzantısı olmaya devam 😉
arkadaşım sen neler yazıyorsun böyle?okudukça şaşıyorumm şaştıkça okuyorum yazdıklarını :işsiz:

İnsanların elindeki parayı dahi küçümseyecek yorum yapmak bir utanç değil ama ezilmemek suç değil mi ?? Bayılıyorum şu kk üyelerinin yalnızca işine gelenleri görmelerinden
Ben senin elindeki parayı değil, 3 kuruşla bir şey olduğunu sanan seni küçümsüyorum. Bundan da utanç duymuyorum. Gerçekten ezilmediğini mi sanıyorsun 😅

konu sahibiyle bir polemiğin mi oldu?neden bu kadar atarlandın neden kızgınsın herkese?anlamaya çalışıyorum sadece
Ay ben konu sahibi dışında kimseye kızgın değilim, yanlış anlaşılmasın 😁
Hanımefendinin mal varlığını bilsek yorum yapma haddini kendimizde bulamazmışız. Edalı işveli köylü güzeli bize had bildiriyor baba parasıyla. Ona atarlandım. 😅

Bana mı türkçe öğretmeni ayarlayacaksın komik çocuk 😂😂😂 Ben senin köyünde gidemeyeceğin kaliteli okullardaki kaliteli öğretmenlerden ders aldım (Senin hayalini kurduğun Ege sahillerinde), çok başarılı şekilde de mezun oldum. Sen bana daha iyisini ayarlayamazsın, küçük köyün küçük prensesi 😉 Master tezimi okuyan profesör "sen çok mu kitap okudun, türkçen çok düzgün, çok iyi yazmışsın" demişti, sana beğendiremedik gördün mü? Nesin sen, Türk Einstein'ı mı? otomatik düzeltmenin azizliğine sığınacak kadar zor durumda mısın karşımda? Gerçek bir zavallının çırpınışlarını izliyoruz 😂😂😂

Güzelim köyüne dön, köylülerine at havanı, bana sökmez. Senin hakettiklerini yazarak banlanmayacağım 😉
Sen haddini parayla ölçebilirsin ama senin paran bana had bildiremez sonradan görme piremses.
Bak yazdım, nolacak? Kendini gerçekten bu kadar akıllı mı sanıyorsun? Gerçekten akıllı biriyle hiç karşılaşmamışsın. Sizin köyde yok demek ki 😂😂😂
Füze atsaydınız.

konu sahibiyle bir polemiğin mi oldu?neden bu kadar atarlandın neden kızgınsın herkese?anlamaya çalışıyorum sadece
Ceycey, konuyu ve yorumlarını okursanız, konu sahibi her fırsatta babasının parasından bahsetmiş, sürekli her yorumunda altını çizmiş. En son kendisine 2,2 milyon miras kalacağını belirtmiş ve komik olmuş. Herkese de kendini zengin sandığı için had bildirmiş. Bu kadar ezmeye gerek var mıydı bilmiyorum.

Bu da atanmaya çalışan hemşire 😂😂😂😂😂
Ne komik kız yaaa. Ciddiye almayınca gerçekten komik 😂😂😂😂
Noluyor yahu? Beni niye alıntıladınız anlamadım, bi korkmadım da değil :bicak:

Yani tamam hemen hepimiz konu sahibine sinirlendik ama sizin yorumlarınıza da şok oldum. Biraz sakin olun. Üslubunuz da hiç hoş değil.

Konu sahibine aynı üslupla karşılık verirseniz ondan bir farkınız kalmaz ki 🤷🏻‍♀️

:olamaz: Haklıyken haksız duruma düşmektir bu işte…

Hiç hoş değil üslubunuz, diğer hanımefendiden bir farkınız kalmadı ki.. onu eleştirdiğimiz şeyin aynısını siz yapıyorsunuz şu an…

:KK51:

arkadaşlar hayatın gerçekleri var , kızızn babası zenginse ve destekliyorsa tabbiki kızının yanında olmasını ister. erkek tarafı zengin olunca kız çok pısık kalıyor. para kayın babada diye. para kızın babasında olursa tabbiki kızını yanında ister.kocası söz vermiş dursun sözünde. kocasının parası olsa acaba kocası dururmu karısının memletinde. konu sahinin üstüne çok gididlmiş. belki babası parayı kesecek , gidersen para yok diyecek . tek maaşla nasıl geçinsin .

X